herkese iyi oyunlar dilerim
Kabul Edermisin ?
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Kabul Edermisin ?
yeni gelecek güncellemede 59 69 79 seviye gelirse şayet, çemberlitaşın hiçbir önemi kalmaz. yeni itemler sayesinde çemberlitaşın verdiği o dengesizlikten kurtulmuş oluruz. tılsımlara gelirsek, yakında kimsenin tılsım problemi kalmayacak diye düşünüyorum. sebebi ise bol bol üretime düşecek hani. işlenmiş gümüş gibi bir şey olabilir
şimdi bu size mantıksız gelecek fakat avrupa 2040 senesinde benzinli araçları bırakıyor. adamda son model araba var milyon liralar vermiş diyelim ne yazık ki arabayı hurdalığa vermek zorunda kalacak. çok karamsar düşünmemek lazım. grup bölgesi sistemi ortadan kalksın. tek başımıza ya da kalabalık bir şekilde kasılalım itemimizi eşyamızı düşürelim. kula kulluk ettirmeyelim istiyorum.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Merhabapankuscagiz yazdı: ↑22 Ağu 2017 11:31 yeni gelecek güncellemede 59 69 79 seviye gelirse şayet, çemberlitaşın hiçbir önemi kalmaz. yeni itemler sayesinde çemberlitaşın verdiği o dengesizlikten kurtulmuş oluruz. tılsımlara gelirsek, yakında kimsenin tılsım problemi kalmayacak diye düşünüyorum. sebebi ise bol bol üretime düşecek hani. işlenmiş gümüş gibi bir şey olabilirşimdi bu size mantıksız gelecek fakat avrupa 2040 senesinde benzinli araçları bırakıyor. adamda son model araba var milyon liralar vermiş diyelim ne yazık ki arabayı hurdalığa vermek zorunda kalacak. çok karamsar düşünmemek lazım. grup bölgesi sistemi ortadan kalksın. tek başımıza ya da kalabalık bir şekilde kasılalım itemimizi eşyamızı düşürelim. kula kulluk ettirmeyelim istiyorum.
herkese iyi oyunlar dilerim![]()
Çok Güzel Bir Konuya Değinmişsin Desteğin İçin Teşekkürler Öncelikle. Dediğin gibi Oyunda Mevcut bir sistem var şuan Eğer Eşya Karakterden 10 Level Düşükse hiç bir etkisi kalmıyor veya Azalıyordu diye Hatırlıyorum yani 49 lv Şaheser eşyalar 59 Level Olduğunuzda Çöp gibi Birşey Olacak ve ne Satabileceğiz nede Atabileceğiz Şaheserleri Atamayan Koleksiyoncu Arkadaşlara Allah Kolaylık Versin Şimdiden
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bence grup bölgelerindeki eşyaların efsun değerleri azaltılarak veya tıpkı ecel getiren,ejder asa da olduğu gibi reçeteye dayalı üretim yapılması sağlanarak sorun çözülebilir aksi halde dediğiniz gibi sorun olacak çünkü oyuncu kitlesinin çoğunluğu 50+ seviye bölgelerine odaklanmışken oyuna yeni başlayan biri sığınak,migrat ve çemberlitaşta eşya dizmek için çoğu zaman girebilecek insan bulamayacaktır.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
+1 Beni Anlıyabilen Birisi Çıktı Sonunda. Aynı Şeyleri Düşünüyoruz Dostum Dediğin Gibi Dengesizlik Diz Boyu Olacak Düzeltilmezse Eğer. Emin olun ki grup bölgelerinden 6 ay sonra veya 1 sene sonra yeni level bölgeleri gelseydi eğer çoğu oyuncu isyan edecekti daha üstümüzü dizemedik diye. Şimdi aradaki 10 senelik koca boşluk ile üstünü dizenler yeni oyuncuları düşünmez olmuş..Gecelerinsavasci yazdı: ↑22 Ağu 2017 15:02 Bence grup bölgelerindeki eşyaların efsun değerleri azaltılarak veya tıpkı ecel getiren,ejder asa da olduğu gibi reçeteye dayalı üretim yapılması sağlanarak sorun çözülebilir aksi halde dediğiniz gibi sorun olacak çünkü oyuncu kitlesinin çoğunluğu 50+ seviye bölgelerine odaklanmışken oyuna yeni başlayan biri sığınak,migrat ve çemberlitaşta eşya dizmek için çoğu zaman girebilecek insan bulamayacaktır.
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Arkadaş bu tek tip sistemini oyun yöneticilerinin kendisi getirmedi mi ? Tank olayı adı altında yepyeni bir meta getirmedi mi ? Sert vuruş ve ağır vuruşun tek tıkla verdiği hasarı bıçak sırtı set ve yücelen sete (maksimum hasar) yükleyip element eşya sistemini onlar katletmedi mi ? Büyücülerin canı belli git yücelen eşyalı bir savaşçı diz habersiz bir şekilde arkadan büyücüye yaklaş bir sert bir ağır vur adam uyansın kutup atsın kutup açılınca dikkat ve durdurma yersin, şansına zihin tutmadı adama sen zihin at sonra bekle açılınca adamın deparına maruz kal ne kutup'un kaldı ne zihin tutman. Her şeyi biz oyunculara yüklemeyeceksin 5 yıldır güncelleme almayan bir oyuna hâla yatırım yapanlar var ki sözde bir güncelleme anonsu geçildi iki özellik eklendi : bono ve tılsım bugunun kaldırılması , ki bir oyunda hile yok diye övünüyorsunuz oyunda 4 tılsım takabilen bir sistem'deyken adamlar 8 tılsım taktı yıllarıdır ve bu takılan tılsımlar son kademe bak ben o kadar oyun delisi değilim ama daha 2 hafta önce gazap 1 2 basabildim kendi imkanlarımla ki bug varken adam gibi oyunun keyfini alamazken bug kalktığı zaman gücümü göstermeye başladım karakter ile. Hadi biz elimizden geldiğince Kenan olsun Junon olsun alıyoruz ihtiyacı olan adamı adamın düşüreceği şeyler belli Junon ve Kenan'dan bunlar çemberlitaş için yeterli değil , sen sistemi de çemberlitaş itemi olmadan çemberlitaş atılamaz mentalitesine kitledin ki bir de tılsımlar geldi millet iyice coştu yok 5+1 son m1 m23 ee bu adam daha itemini düşürememiş sadece takı seti ve zırhı var bir de hasarı geçtim tılsım mı arayacaksın adamda. Hele savaşcıları hiç bu olaya dahil etmiyorum 5+1 işine. Aldın sen adamı hadi hayrına bu adama düşecek item'de tamamen şansa bağlı hem içeride süre kaybı yaşayacaksın hem o yeni / bilgisiz oyuncunun beceriksizliğine maruz kalacaksın. Full bölge'de o adama bir şey düşmedi bu adam yine elde sıfır kalacak ekstra bir artışı olmadı karakter penceresinde bu adamı tekrar almak gibi bir gaflete kim düşecek ? Hem vaktini kaybet hem adama bir şaheser düşmesin neymiş şans sistemiymiş. Sen bu şans sisteminde de yapılan pintiliği yöneticilerde arayacaksın. Yok öyle tek kesime şaheser düşmesin tamam da koca bölgede bir item bile alamazsa adam bunu şans sistemine yüklemeyeceksin. Oyuncuya umut doğuracaksın ki adam oyuna iki elle sarılsın. Adam der -aha ayakkabı düştü hadi bu istekle tek tek tamamlarım itemleri- ama sen koca bölgede madalya dağıtımı yaparsan da oyuncuda heves bırakmazsan kusura bakma da her gün aynı robot gibi insanlarla çemberlitaş atmaya devam edersin. İtemini alamayan adamın da bu oyuna yatırım yapmadan üretime yönelip tek tek materyalini çekebileceğini ve item üreteceğini düşünmüyorum. Zaten o bile şans meselesi şu kadar çektim bir tane ...(aklına ne gelirse) çıkmadı. Eee hemen başla -ama maden/sarraf/lokman çekiminde bile şans sistemi var bak git dükkandan al daha iyi olur senin için- adam o kadar çekmiş bir şey düşürememiş gidip hemen dükkandan şans arttırıcı mı alacak ? Düşünür -acaba bu oyun parasız gitmeyecek mi ben en iyisi sileyim ya bu oyunu- işte böyle daha çok uzun yazardım da insan okuyacak bunları sizi yormak istemiyorum nacizane kendi fikirlerimdir ve özetini de geçeyim ;
Kısa bir özet: Bu oyunu tek tip haline yöneticiler getirdi , item düşürüp oyun çeşitliliğinin olduğu zamanları da bilir bu gözler. Grup bölgesi ile tek tip haline sokuldu , tılsım sistemi ile de üzerine tuz biber ekildi. Şimdi yok grup bölgelerinden düşen eşyalar eşyaları sildirelim yepyeni bir dünyaya merhaba diyelim acitasyonuna bağlamayın işi. Eskiden bu oyunda set dediğimiz olaylar vardı adamın direncini göz önüne alır ona göre set takar savaşırdık ama şimdi hey gidi günler hey. Neyse yazı uzun ve biraz kafa karıştırıcı olabilir ama gereken yerlerden ne demek istediğimi anlayacağınızı umuyorum.
Kısa bir özet: Bu oyunu tek tip haline yöneticiler getirdi , item düşürüp oyun çeşitliliğinin olduğu zamanları da bilir bu gözler. Grup bölgesi ile tek tip haline sokuldu , tılsım sistemi ile de üzerine tuz biber ekildi. Şimdi yok grup bölgelerinden düşen eşyalar eşyaları sildirelim yepyeni bir dünyaya merhaba diyelim acitasyonuna bağlamayın işi. Eskiden bu oyunda set dediğimiz olaylar vardı adamın direncini göz önüne alır ona göre set takar savaşırdık ama şimdi hey gidi günler hey. Neyse yazı uzun ve biraz kafa karıştırıcı olabilir ama gereken yerlerden ne demek istediğimi anlayacağınızı umuyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Oyunda maden diye bir şey var. Alırsın arttırıcı çekersin sabahlara kadar. Satar üretirsin çemberlitaş itemlerini. Her şeyde olduğu gibi oyun için de emek vermek lazım. Yeni oyuncu da bunun farkındadır. Diğer online oyunlarda yeni başlayan ile eski oyuncu arasında çok daha fazla fark var. Bizim oyun bu anlamda yine iyi.Gecelerinsavasci yazdı: ↑22 Ağu 2017 15:02 Bence grup bölgelerindeki eşyaların efsun değerleri azaltılarak veya tıpkı ecel getiren,ejder asa da olduğu gibi reçeteye dayalı üretim yapılması sağlanarak sorun çözülebilir aksi halde dediğiniz gibi sorun olacak çünkü oyuncu kitlesinin çoğunluğu 50+ seviye bölgelerine odaklanmışken oyuna yeni başlayan biri sığınak,migrat ve çemberlitaşta eşya dizmek için çoğu zaman girebilecek insan bulamayacaktır.
Everything is about math just math
Merhaba
O zaman Yeni Bölge Girişine Not Düşsünler ''Şaheserleri Diz Öyle Gel Hadi Canım'' diye. Kilit Koysunlar Full Olmayan Oyunculara Giremesinler İçeriye. Girmek İsteyende Üstünü Dizip Girer. Zaten Seti Olmayan 49 Level Karakterin Hiçbirşekilde Gücü Yetmeyecektir Yeni Bölgeye..
O zaman Yeni Bölge Girişine Not Düşsünler ''Şaheserleri Diz Öyle Gel Hadi Canım'' diye. Kilit Koysunlar Full Olmayan Oyunculara Giremesinler İçeriye. Girmek İsteyende Üstünü Dizip Girer. Zaten Seti Olmayan 49 Level Karakterin Hiçbirşekilde Gücü Yetmeyecektir Yeni Bölgeye..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

- 92Gner
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Merkez Tehlike
Etmem
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
sanırım belli bir levelden sonra %50 olarak etkisi azalıyordu diye hatırlıyorum. onun dışında banka kasamız büyültülürse 3 sayfa 4 sayfa gibi koleksiyoncu arkadaşlar için de güzel olabilir durum. şimdi eğri oturup doğru konuşmakta fayda var 49 level bir full büyücü hole yahut yeraltına indiği zaman kasasını rahat rahat dolduramıyor çöp itemlerle yer yok çünküMXneo yazdı: ↑22 Ağu 2017 13:10Merhabapankuscagiz yazdı: ↑22 Ağu 2017 11:31 yeni gelecek güncellemede 59 69 79 seviye gelirse şayet, çemberlitaşın hiçbir önemi kalmaz. yeni itemler sayesinde çemberlitaşın verdiği o dengesizlikten kurtulmuş oluruz. tılsımlara gelirsek, yakında kimsenin tılsım problemi kalmayacak diye düşünüyorum. sebebi ise bol bol üretime düşecek hani. işlenmiş gümüş gibi bir şey olabilirşimdi bu size mantıksız gelecek fakat avrupa 2040 senesinde benzinli araçları bırakıyor. adamda son model araba var milyon liralar vermiş diyelim ne yazık ki arabayı hurdalığa vermek zorunda kalacak. çok karamsar düşünmemek lazım. grup bölgesi sistemi ortadan kalksın. tek başımıza ya da kalabalık bir şekilde kasılalım itemimizi eşyamızı düşürelim. kula kulluk ettirmeyelim istiyorum.
herkese iyi oyunlar dilerim![]()
Çok Güzel Bir Konuya Değinmişsin Desteğin İçin Teşekkürler Öncelikle. Dediğin gibi Oyunda Mevcut bir sistem var şuan Eğer Eşya Karakterden 10 Level Düşükse hiç bir etkisi kalmıyor veya Azalıyordu diye Hatırlıyorum yani 49 lv Şaheser eşyalar 59 Level Olduğunuzda Çöp gibi Birşey Olacak ve ne Satabileceğiz nede Atabileceğiz Şaheserleri Atamayan Koleksiyoncu Arkadaşlara Allah Kolaylık Versin Şimdiden![]()
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Grup bölgeleri şahesereri sadece OOK de işe yaraması hakkında bir öneride bulunmuştum böylece mavı ve sarı eşyaar pvpde daha çok işe yarayacaktır
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.