EkSeLaNS53 yazdı: ↑12 Ağu 2017 07:41
Gel gelelim forum yetkililerimiz iyi niyetli , sabırlı ve eleştiriye açık insanlar. Hiç bir forumda bir oyunu ve o oyunun forum yöneticilerini bu kadar eleştiremeyiz , anında kapatırlar başlığı ve yaptırım uygulanır. Bu konuda yorum yazdığım forumlar arasındaki en sabırlı ve eleştiriye açık yöneticiler kendileri.
Forum yetkililerindeki ciddiyet
- CHAPPIE
 - Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Winter Is Coming

Re: Forum yetkililerindeki ciddiyet
- turkoxHAMSTER
 - Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat

Sabırlı ve iyi niyetli oldukları konusunda haklısın ama eleştiriye açık falan değillerEkSeLaNS53 yazdı: ↑12 Ağu 2017 07:41
Gel gelelim forum yetkililerimiz iyi niyetli , sabırlı ve eleştiriye açık insanlar. Hiç bir forumda bir oyunu ve o oyunun forum yöneticilerini bu kadar eleştiremeyiz , anında kapatırlar başlığı ve yaptırım uygulanır. Bu konuda yorum yazdığım forumlar arasındaki en sabırlı ve eleştiriye açık yöneticiler kendileri.

Son 2 ay içerisindeki iletilerimin bir kısmına bakabildim, sadece şahsım adına verdiğim yanıtlardan küçük birer örnek göstereceğim. Diğer moderatör arkadaşlarımın ve daha eski yanıtlarımı da dahil etmeye kalksam bugünlük vaktim yetmez.
Biz de bir anadan doğduk, iki kolumuz iki bacağımız var. Bunun farkındayız, unutursak da hatırlatınız. Ama soğuk sıcak diye yaftalamadan önce yazılı kuralları ve yazısız teamülleri lütfen gözden geçiriniz. Sevgilerimizle.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- MobilSorun78
 - Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Afrasiyab bey banımı kaldırsanız sizi daha çok sevecektim lakin öyle işte

Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- CHAPPIE
 - Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Winter Is Coming

O değil de Zifan'a noldu? Uzun süredir ortada yok. Bıraktı mı acaba? 

- Parlementxx
 - Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Discord: parlooo.

Sende olmasan çekilirmi bu forum Afyonisyab gece gece iyi güldüm gönderilereAFRASiYAB yazdı: ↑12 Ağu 2017 19:43
Son 2 ay içerisindeki iletilerimin bir kısmına bakabildim, sadece şahsım adına verdiğim yanıtlardan küçük birer örnek göstereceğim. Diğer moderatör arkadaşlarımın ve daha eski yanıtlarımı da dahil etmeye kalksam bugünlük vaktim yetmez.Çayınızı, kahvenizi alıp bir ara göz atarsınız. Ondan sonra sıcaklık soğukluk konusunu konuşuruz.
![]()
viewtopic.php?f=46&t=3071&p=1109256#p1109256
viewtopic.php?f=46&t=141890
viewtopic.php?f=46&t=141782
viewtopic.php?f=46&t=142422
viewtopic.php?f=46&t=142863&p=1114575#p1114575
Şefin Spesiyali: viewtopic.php?f=46&t=133708
Biz de bir anadan doğduk, iki kolumuz iki bacağımız var. Bunun farkındayız, unutursak da hatırlatınız. Ama soğuk sıcak diye yaftalamadan önce yazılı kuralları ve yazısız teamülleri lütfen gözden geçiriniz. Sevgilerimizle.![]()