Forum İnsanları
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Forum İnsanları
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisiyim bu sene 3.sınıfa başlayacağım inşallah 
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Gastronomi bölümü kazandım mezun olunca aşcı olucaz inşallah
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
İtü işletme Mühendisliği hayelimdeki meslekti 25 bin kişi farkla kaçırdım.turkoxHAMSTER yazdı: ↑09 Ağu 2017 00:34 4. Sınıf İşletme Mühendisliği öğrencisiyim, öğrenciliği seviyorum umarım bu sene çabuk geçmez![]()
Makine Mühendisliği terk, Yazılım Mühendisliği öğrencisiyim.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Okuduğun mühendislikte sağlam çevre edinip MBA veya yurtiçinde iktisat masterı kovalarsan hayalindeki mesleği yine yapabilirsin. Mühendislik + ekonomi bitirmiş bir kişi ne yapıyorsa biz de onu yapıyoruz zaten sen de biliyorsundur. Ayrıca bu devirde yazılım bilmek en az 3 basamak ileri atıyor insanımirkan1453 yazdı: ↑09 Ağu 2017 01:53İtü işletme Mühendisliği hayelimdeki meslekti 25 bin kişi farkla kaçırdım.turkoxHAMSTER yazdı: ↑09 Ağu 2017 00:34 4. Sınıf İşletme Mühendisliği öğrencisiyim, öğrenciliği seviyorum umarım bu sene çabuk geçmez![]()
Makine Mühendisliği terk, Yazılım Mühendisliği öğrencisiyim.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
İlgili taliplerinizi yönlendireceğim
Pek karamsar olacak gibi duruyor ama dinliyorum
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
İstanbul Arel Üniversitesinde uçak teknolojisi okuyorum son senem , seneye mezunum inşallah 
İngilizce seviyeni bilmiyorum ama eğer Yıldıza geldiysen oturup ilk hazırlık sınavından geçmeye bak.Koskoca Yıldız Teknik bu gidip hazırlığını okuyayımda ingilizce öğreneyim dersen hayatının en büyük yanlışını yaparsın.Yatmak istiyorsan hazırlığı seçip bireysel ingilizce çalış.Yok yatmak gibi bir derdim yok diyorsan o hazırlığı ilk sınavdan geçmeye bak.Sırf hazırlık yüzünden üniv. değiştirmek zorunda kalanlar var.Kulağına küpe olsun.
Ekleme:Hazırlığa kalırsan eğer, kitaplar için 500 küsür para isteyecekler.Tak diye çıkarıp 3 kitaba 500 bayılan sazanlardan olma.Beyazıttan kaçak setini 100 liraya bulabilirsin.
Özel mesajla konuşursak çok mutlu olurum vallahi etrafımı kaygı sardıDawnguard yazdı: ↑09 Ağu 2017 13:14İngilizce seviyeni bilmiyorum ama eğer Yıldıza geldiysen oturup ilk hazırlık sınavından geçmeye bak.Koskoca Yıldız Teknik bu gidip hazırlığını okuyayımda ingilizce öğreneyim dersen hayatının en büyük yanlışını yaparsın.Yatmak istiyorsan hazırlığı seçip bireysel ingilizce çalış.Yok yatmak gibi bir derdim yok diyorsan o hazırlığı ilk sınavdan geçmeye bak.Sırf hazırlık yüzünden üniv. değiştirmek zorunda kalanlar var.Kulağına küpe olsun.
Ekleme:Hazırlığa kalırsan eğer, kitaplar için 500 küsür para isteyecekler.Tak diye çıkarıp 3 kitaba 500 bayılan sazanlardan olma.Beyazıttan kaçak setini 100 liraya bulabilirsin.
Konularım