Edindiğim Bir Kaç dostum oldu onlarla birlikte attığım oluyor fakat her zaman onlar olmuyor.Grup Bölgesine alınsam bile afk kalmam elimden slotlarda Yardımcı olurum grupta olduğumu belli ederim.Atılma Gibi bir sıkıntı yaşamadım hiç.amirogllu yazdı: ↑06 Ağu 2017 12:00 Merhaba
Benim dostum olmadığı sürece kimsenin Grubuna girmem Grup bölgesin vs
Çünkü afk kalırsın 2 dk ya gruptan atarlar ya da küfür ederler ki denilecek kelime bulunmuyor.
Bu yüzden Yabancı kimseyi almıyoruz / Almıyorum /Alacaklarınıda sanmıyorum Dost edinmen dileğiyle.
İyi forumlar.
Savaşcı Ve Grup Bölgeleri
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Catalyst
Re: Savaşcı Ve Grup Bölgeleri
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- lancelot5151
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Tılsımlar çıktı yiğitlik, dürüstlük, yardımseverlik öldü malesef.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Herşey bitti güven dostluk arkadaşlık.lancelot5151 yazdı: ↑07 Ağu 2017 15:25 Tılsımlar çıktı yiğitlik, dürüstlük, yardımseverlik öldü malesef.
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Catalyst
An İtibariyle Karakterimi Fullemiş Bulunmaktayım 1 Ay boyunca uğraştırdı ama olsun
Karakterimi Dizmemde Emeği Geçen <DİRENİŞ> Loncasına Çok Teşekkür Ederim
Karakterimi Dizmemde Emeği Geçen <DİRENİŞ> Loncasına Çok Teşekkür Ederim
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
gerçekten üzücüCatalyze yazdı: ↑05 Ağu 2017 12:52 Olabildiğince Tatlı Bir Dille Sıcakkanlı bir konuşma şekliyle yaklaşıyorum herkese.Hani Böyle " Beni de Gruba Alın" değil de " "Selamün Aleyküm grubunuzda Savaşcı için bir kişilik boşluk varsa bende sizlerle birlikte gelebilir miyim ?" diyorum Ama ona rağmen boşa çıkıyor.

- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Ne diyor bu ? İKV oyuncusu sıcak kanlıymış. 5m istemişler bir el için hala sıcakkanlı diyor.Ekonomist yazdı: ↑05 Ağu 2017 12:48 Merhaba.Aslında her şey kelimelerde ve senin oyunculara hitap ediş şeklinde saklı.Sana bir örnek vereyim,bir LYS öğrencisinin sınava çok iyi hazırlandığını düşün,konuları çok iyi ezberliyor çok çalışıyor ve denemelerde de herkesden yüksek alıyor lakin sınav zamanı geldiğinde denemelerde yaptığının yarısını yapıyor,çünkü öğrenci sınava hazırlanmanın sadece ders çalışmaktan ve konuları iyi anlamaktan ibaret olduğunu düşünüyor,hayır!Sınava hazırlanmak demek zamanını iyi kullanmak demek, sınava hazırlanmak demek sınavda heyecan yapmamak demek,sınava hazırlanmak demek senin o sınavda tuvalet ihtiyacının gelmemesi demek(Hastalığı olan insanlar hariç)vs.O yüzden IKV'de de başarılı olmak için bazen oyun bilginiz veya oyun yeteneğiniz yetmez.Aynı zamanda oyuncularla çok iyi iletişim kurabilmeniz gerek , klavyede kendinizi çok iyi anlatabilmeniz gerek,oyuncularla dost olmayı sağlayabilmeniz gerek.Şanslısın ki IKV'nin oyuncusu çok sıcakkanlı aslında.Hepimiz bu yollardan geçtik ve her birimizin hikayesi dışardan farklı gözüksede aslında hep aynıydı.![]()
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Boşa çıkmasını geçin, adam yerine koyup bir CEVAP dahi vermiyorlar. Bu oyunun oyuncu kitlesi bu kadar iğrenç hale geldi. Kim ne derse desin grup bölgeleri, özellikle tılsım sistemi bu hale getirdi her şeyi. Önceden birinin tanıdık olmasına gerek yoktu. Gerek görevine yardım eder, gerekse kasılmana yardım ederdi. Ama grup bölgesi ve tılsım sistemi hem beraberinde kibir getirdi hem de eskiden yapılan yardımların da önünü kapatmış oldu. Eğer gelecek olan bu güncelleme ile yine bir grup bölgesi gelirse ya da tılsım sistemine benzer bir şey, bu oyunun gerçekten sonu olur bu kez.besiktasask yazdı: ↑26 Kas 2017 23:16gerçekten üzücüCatalyze yazdı: ↑05 Ağu 2017 12:52 Olabildiğince Tatlı Bir Dille Sıcakkanlı bir konuşma şekliyle yaklaşıyorum herkese.Hani Böyle " Beni de Gruba Alın" değil de " "Selamün Aleyküm grubunuzda Savaşcı için bir kişilik boşluk varsa bende sizlerle birlikte gelebilir miyim ?" diyorum Ama ona rağmen boşa çıkıyor.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
oynadığın adamlar türk olunca sıkıntı oluyor tabi. yabancılarda böyle sıkıntı olmuyor. "bende gelebilir miyim?" dediğinde uğraştırıcı olsa bile yine kırmıyorlar "tabiki gelebilirsin" diyorlar. onlardada türkler gibi sadece kendini düşünenler var tabi ama ben genel olarak bahsediyorum. adamlar iksirde veriyor. "al bölgede lazım olur, kullanırsın." gibisinden. kimse kusura bakmasında 15-20 yaşındaki veletlerinde peşinden koşacak halim yok. gb ye alınırsam alınırım, alınmazsam da umurumda olmaz. ikv eskiden dostluktu şimdi ise çıkara dönmüş durumda. reelde adam yerine koymayacağım insanlar oyunun kralı olmuşlar.
Esselamu aleykum hayırlı sabahlar
Tılsım sistemine asla laf etmem Tılsım sistemini çok beğendim hol bölgesini çok beğendim zaten biz ister beğenelim ister beğenmeyelim onlar bu düzeni kurdu alışacaksınız der gibisinden tavır içerisindeler lakin kızmıyorum.
Fakat herşeyin bir çaresi var grup bölgesine savaşçı almıyorlar doğru almıyorlar ve yanlış bir davranış hem item alamıyorlar hem şifaya çalışıyorlar yani boşa iksir içiyorlar
Benim çözüm diye gösterdiğim şey çok basit grubu bölgeye sokmak isteyenlerin karşısına bir yazı çıkacak
Grubunuzda her sınıftan iki karakter olmazsa bu grup bölgelerine giremezsiniz!
Bence yeterli ve güzel bir çözüm ama onlar isterse daha güzelini yapabilirler fakat ne menem iştir ciddi manada çok soğuduk.
Tılsım sistemine asla laf etmem Tılsım sistemini çok beğendim hol bölgesini çok beğendim zaten biz ister beğenelim ister beğenmeyelim onlar bu düzeni kurdu alışacaksınız der gibisinden tavır içerisindeler lakin kızmıyorum.
Fakat herşeyin bir çaresi var grup bölgesine savaşçı almıyorlar doğru almıyorlar ve yanlış bir davranış hem item alamıyorlar hem şifaya çalışıyorlar yani boşa iksir içiyorlar
Benim çözüm diye gösterdiğim şey çok basit grubu bölgeye sokmak isteyenlerin karşısına bir yazı çıkacak
Grubunuzda her sınıftan iki karakter olmazsa bu grup bölgelerine giremezsiniz!
Bence yeterli ve güzel bir çözüm ama onlar isterse daha güzelini yapabilirler fakat ne menem iştir ciddi manada çok soğuduk.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI