Kararsızlığım :/
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Re: Kararsızlığım :/
Savaşcı aç Boşuna demeyin var bile büyücüyle aynı kasıyorum onu
48 seviye.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Uzun süreli mi tek seferliğine mi verecek tılsımı bilmiyorum en iyisi ona sorup buraya yazmak.
Ona göre yanıt almış olurum hem
Yeterince bir karışık yokmuş gibi
- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Dostum Nacizane fikrim her zaman şudur ki Kasa erşimi+Solucan'ın ordaki karacinler paranın anahtarıdır bunun en onemli sebebi itemin olmasa dahi burada rahatça para kasabilmendir
Tron
Mage
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

M1 Hakkında Cevap geldi Arkadaşıma söyledim. Bana dedi bir ben bir sen kullanırız bunu yazayımda belki Fikriniz falan değişir bilin istediim
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Aklımda Deli Sorular
Şimdi m1 Bassam karacinlerde seri bir şekilde para kasabilirim Setsiz olsam bile.
Fakat Kıyamet Asa basıp m1 ile içeriye girsem 2 3 parça düşürsem Dediğimin Aynısı çıkacak Tılsımsız bir şekilde kasmak. yani Arkadaşım dedi bir sen bir ben kullanırız ilerde ne olacağını bilemem. Bu dediğime göre yorum yaparsanız sevinirim Ama şimdi Tılsım üretirsem hep Kullanabilirim. Tılsım biraz zorlayacak gibi Çünkü o kadar üretmeye param hiç yok malesef sadece madenlerim var ve 1 adet de Silah yükseltmem mevcut... Son sözlerinizi yazın arkadaşlar
Fakat Kıyamet Asa basıp m1 ile içeriye girsem 2 3 parça düşürsem Dediğimin Aynısı çıkacak Tılsımsız bir şekilde kasmak. yani Arkadaşım dedi bir sen bir ben kullanırız ilerde ne olacağını bilemem. Bu dediğime göre yorum yaparsanız sevinirim Ama şimdi Tılsım üretirsem hep Kullanabilirim. Tılsım biraz zorlayacak gibi Çünkü o kadar üretmeye param hiç yok malesef sadece madenlerim var ve 1 adet de Silah yükseltmem mevcut... Son sözlerinizi yazın arkadaşlar