Genişleme Paketi Tarihi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Re: Genişleme Paketi Tarihi

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

SPIEGLEIN yazdı: 02 Ağu 2017 21:45 Bir üstteki arkadaşında dediği gibi katilirsa kader mühürleri üst düzeyde olacağı yönünde gibi bende bu düşünce içersindeyim umarım böyle birşey olmaz.
Evet hepimiz isteriz türk oyunlarının ön planlara çıkmasını ama hiç birinin bir birinin üstüne binmeden adil bir şekilde olması düşüncesindeyim.
Adalet mi ? diyen sesleri duyar gibiyim...
Kader mühürlerinden çok ümitliydim bende bıraktım dağıttım en sonunda ordada güncelleme diyeli aylar geçti hala gelmedi yazık oldu oyuna.
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

AndrevKostenKa yazdı: 02 Ağu 2017 13:51 Sanırım haberi 50 gün sonra olucak GameX fuarında açıklarlar.
GameX'e 34 gün kaldı.
http://www.gamex.com.tr/
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

mirkan1453 yazdı: 10 Ağu 2017 19:36
AndrevKostenKa yazdı: 02 Ağu 2017 13:51 Sanırım haberi 50 gün sonra olucak GameX fuarında açıklarlar.
GameX'e 34 gün kaldı.
Umarım tanıtacaklardır. Belkide lonca eklentisi geldiğinde açılışı gamexte yapmıştık belki gene aynı olur.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

SPIEGLEIN yazdı: 10 Ağu 2017 20:00
mirkan1453 yazdı: 10 Ağu 2017 19:36
GameX'e 34 gün kaldı.
Umarım tanıtacaklardır. Belkide lonca eklentisi geldiğinde açılışı gamexte yapmıştık belki gene aynı olur.
Özledik olur İnşaAllah
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

XxPEERLESSxX yazdı: 10 Ağu 2017 19:29
SPIEGLEIN yazdı: 02 Ağu 2017 21:45 Bir üstteki arkadaşında dediği gibi katilirsa kader mühürleri üst düzeyde olacağı yönünde gibi bende bu düşünce içersindeyim umarım böyle birşey olmaz.
Evet hepimiz isteriz türk oyunlarının ön planlara çıkmasını ama hiç birinin bir birinin üstüne binmeden adil bir şekilde olması düşüncesindeyim.
Kader mühürlerinden çok ümitliydim bende bıraktım dağıttım en sonunda ordada güncelleme diyeli aylar geçti hala gelmedi yazık oldu oyuna.
Ben kader mühürlerini ortalama 2 bilemedin 3 saat kadar oynadım ve hiç hoşuma gitmemişti =)

Ellerinde patlayınca Ellerindekinin değerini anlamışlar galiba bu yüzdende güzel haberleri paylaştılar ve paylaşılırken bu haber içersinde '' Kader mühürleri'' yer alıyordu maalesef =)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

SPIEGLEIN yazdı: 10 Ağu 2017 22:25
XxPEERLESSxX yazdı: 10 Ağu 2017 19:29
Ben kader mühürlerini ortalama 2 bilemedin 3 saat kadar oynadım ve hiç hoşuma gitmemişti =)

Ellerinde patlayınca Ellerindekinin değerini anlamışlar galiba bu yüzdende güzel haberleri paylaştılar ve paylaşılırken bu haber içersinde '' Kader mühürleri'' yer alıyordu maalesef =)
O oyunda tamamen şansa bağlı olmuş ikv oyuncularının yüreği dayanmadı bıraktı diye düşünüyorum genelde ikv dışında giren yoktu zaten bende şans sistemi yüzünden yıldım da bıraktım )
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

İndirmemiz bile hata olan oyundur kader mühürleri :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

SPIEGLEIN yazdı: 10 Ağu 2017 22:49 İndirmemiz bile hata olan oyundur kader mühürleri :)
Giriş kısmındaki karakterlerin fiziki özelliklerini belirlemekte ciddi bir emek var haklarını vermek lazım ben baya güzel birşeye giriyorum sanmıştım öyle görünce yarım saat falan tipi düzenleyeceğim diye ne uğraşmıştım :)
Ancak oyuna bir girince hüsran :)
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

XxPEERLESSxX yazdı: 10 Ağu 2017 23:04
SPIEGLEIN yazdı: 10 Ağu 2017 22:49 İndirmemiz bile hata olan oyundur kader mühürleri :)
Giriş kısmındaki karakterlerin fiziki özelliklerini belirlemekte ciddi bir emek var haklarını vermek lazım ben baya güzel birşeye giriyorum sanmıştım öyle görünce yarım saat falan tipi düzenleyeceğim diye ne uğraşmıştım :)
Ancak oyuna bir girince hüsran :)
Ahaha tamamen aynıyız :)))
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön