Kader mühürlerinden çok ümitliydim bende bıraktım dağıttım en sonunda ordada güncelleme diyeli aylar geçti hala gelmedi yazık oldu oyuna.SPIEGLEIN yazdı: ↑02 Ağu 2017 21:45 Bir üstteki arkadaşında dediği gibi katilirsa kader mühürleri üst düzeyde olacağı yönünde gibi bende bu düşünce içersindeyim umarım böyle birşey olmaz.
Evet hepimiz isteriz türk oyunlarının ön planlara çıkmasını ama hiç birinin bir birinin üstüne binmeden adil bir şekilde olması düşüncesindeyim.
Adalet mi ? diyen sesleri duyar gibiyim...
Genişleme Paketi Tarihi
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Genişleme Paketi Tarihi

- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
GameX'e 34 gün kaldı.AndrevKostenKa yazdı: ↑02 Ağu 2017 13:51 Sanırım haberi 50 gün sonra olucak GameX fuarında açıklarlar.
http://www.gamex.com.tr/
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Umarım tanıtacaklardır. Belkide lonca eklentisi geldiğinde açılışı gamexte yapmıştık belki gene aynı olur.mirkan1453 yazdı: ↑10 Ağu 2017 19:36GameX'e 34 gün kaldı.AndrevKostenKa yazdı: ↑02 Ağu 2017 13:51 Sanırım haberi 50 gün sonra olucak GameX fuarında açıklarlar.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
Özledik olur İnşaAllahSPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:00Umarım tanıtacaklardır. Belkide lonca eklentisi geldiğinde açılışı gamexte yapmıştık belki gene aynı olur.mirkan1453 yazdı: ↑10 Ağu 2017 19:36GameX'e 34 gün kaldı.AndrevKostenKa yazdı: ↑02 Ağu 2017 13:51 Sanırım haberi 50 gün sonra olucak GameX fuarında açıklarlar.

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Ben kader mühürlerini ortalama 2 bilemedin 3 saat kadar oynadım ve hiç hoşuma gitmemiştiXxPEERLESSxX yazdı: ↑10 Ağu 2017 19:29Kader mühürlerinden çok ümitliydim bende bıraktım dağıttım en sonunda ordada güncelleme diyeli aylar geçti hala gelmedi yazık oldu oyuna.SPIEGLEIN yazdı: ↑02 Ağu 2017 21:45 Bir üstteki arkadaşında dediği gibi katilirsa kader mühürleri üst düzeyde olacağı yönünde gibi bende bu düşünce içersindeyim umarım böyle birşey olmaz.
Evet hepimiz isteriz türk oyunlarının ön planlara çıkmasını ama hiç birinin bir birinin üstüne binmeden adil bir şekilde olması düşüncesindeyim.
Adalet mi ? diyen sesleri duyar gibiyim...
Ellerinde patlayınca Ellerindekinin değerini anlamışlar galiba bu yüzdende güzel haberleri paylaştılar ve paylaşılırken bu haber içersinde '' Kader mühürleri'' yer alıyordu maalesef
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
O oyunda tamamen şansa bağlı olmuş ikv oyuncularının yüreği dayanmadı bıraktı diye düşünüyorum genelde ikv dışında giren yoktu zaten bende şans sistemi yüzünden yıldım da bıraktım )SPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 22:25Ben kader mühürlerini ortalama 2 bilemedin 3 saat kadar oynadım ve hiç hoşuma gitmemiştiXxPEERLESSxX yazdı: ↑10 Ağu 2017 19:29Kader mühürlerinden çok ümitliydim bende bıraktım dağıttım en sonunda ordada güncelleme diyeli aylar geçti hala gelmedi yazık oldu oyuna.SPIEGLEIN yazdı: ↑02 Ağu 2017 21:45 Bir üstteki arkadaşında dediği gibi katilirsa kader mühürleri üst düzeyde olacağı yönünde gibi bende bu düşünce içersindeyim umarım böyle birşey olmaz.
Adalet mi ? diyen sesleri duyar gibiyim...![]()
Ellerinde patlayınca Ellerindekinin değerini anlamışlar galiba bu yüzdende güzel haberleri paylaştılar ve paylaşılırken bu haber içersinde '' Kader mühürleri'' yer alıyordu maalesef![]()

- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
Giriş kısmındaki karakterlerin fiziki özelliklerini belirlemekte ciddi bir emek var haklarını vermek lazım ben baya güzel birşeye giriyorum sanmıştım öyle görünce yarım saat falan tipi düzenleyeceğim diye ne uğraşmıştım
Ancak oyuna bir girince hüsran

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Ahaha tamamen aynıyızXxPEERLESSxX yazdı: ↑10 Ağu 2017 23:04Giriş kısmındaki karakterlerin fiziki özelliklerini belirlemekte ciddi bir emek var haklarını vermek lazım ben baya güzel birşeye giriyorum sanmıştım öyle görünce yarım saat falan tipi düzenleyeceğim diye ne uğraşmıştım
Ancak oyuna bir girince hüsran![]()