Dostum ne demek istediğini anlayamadım öncelikle,reisman yazdı: ↑26 Tem 2017 18:43Oldu sen maden kasıyorsun diye ben eminönünde sivri adada boş boş bekleyim benim herşeyim tamam ihtiyacım yok ?XxPEERLESSxX yazdı: ↑26 Tem 2017 18:38 Sunucu açılması düşünülebilir ama sunucu birleşmesi mümkün değil bunun bana göre asıl sebebi ise;
Ben oyunu oynadığım zaman 2 sunucuda oynardım, Karakterlerimi dizdiğim oynadığım asıl sunucuda asla maden işine girmezdim.
Meran tenha bir sunucudur ada hol her maden boş genelde madenlerimi orada çok çok rahat kasar ve daha sonra aktarırdım.
Yani arkadaşım senin o tenha diyerek birleştirilsin dediğiniz sunucular aslında nasıl bir velinimet onun farkında değilsin sen
Ve yeniden oyuna başlarsam bir gün yine aynı taktikle bir maden sunucum (tenha olan) birda oynadığım sunucu (kalabalık olan) şeklinde başlarım. Olay bu yani )
Savaşmak istiyorum belirli saatler dışında böm böm oturmaktan sıkıldım hep aynı yüzler vs atanlar aynı sıkıldıkça akçe al
server değiştir hmm mantıklıymış bu tarz oyunların esas amacı çok oyunculu değilmi ? Sana tek sunucu yapsınlar
orda maden kasOnline oyunda fazla onlineden şikâyetçi olmak hahaha biri duymasın vala komedi
Oyundaki sunucuların yarısı tenha ve bu sunucularda oynayan kişiler sunucuların genel olarak birleştirilmesinden yana, ümidi olmayanlar zaten kalabalık sunuculara taşındılar.
Ancak oyunun bazı kitleleri var ki tam madenkolik yani öyle 1 2 saat bugün maden dolaşayım değil yatırır lonca aylık özel aylık maden arttırıcılara ve o süresinin sonuna kadar madenlerin başından kalkmaz. Eskiden bende böyleydim. Yani ben bu halde oynarken kalabalık sunucuda maden kovalayamam dostum, ki bunu yapan bir tek bende değilim bir çok kişi yapıyor o tenha sunucular bu yüzden velinimet. Orada kalıcı oynayan arkadaşlara diyebileceğim bir söz yok tabi birleştirme konusunda haklılar.
Yani asıl değinmek istediğim nokta sunucu birleşimini isteyen kadar emin ol istemeyen çıkar bu iş zor
Umarım anlatabilmişimdir