Grup Bölgesi mi? Açık Arazi mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Grup Bölgesi mi? Açık Arazi mi?

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Açık bölge varken sanki oyunun bir sonu yok gibi, düşünsene her an yeni bir şey düşebilir, daha iyiki bir kombinasyon oluşturabilirsiniz. Ancak grup bölgesi olduğu zaman ne eşya düşeceği bile belli
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Açık Arazi'den kastınız nedir? mesela?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Esadullah yazdı: 09 Tem 2017 21:49 Açık Arazi'den kastınız nedir? mesela?
Bkz: Eminönü.
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Retaliation yazdı: 09 Tem 2017 22:13
Bkz: Eminönü.
Eminönü,Sivri ada,Meteor gibi hareket alanı geniş olan yerler
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Acik dünya yazmak istemis arkadaş
Resim
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

Fikirleriniz için teşekkürler.

Bir kesim "O kadar silah yükselttim boşa mı gidicek hepsi, yine grup bölgesi gelsin" Gibi söylemler içinde. Varsayalım yeni grup bölgesi geldi. Yeni silahları yükseltmek durumunda kalmayacak mısın yani?

Yine grup bölgesini savunan taraflar var sen zaten grup bölgesinden bıkmış bi insansın daha neyine grup bölgesi.

Açık araziden kastım açık dünyadır arkadaşlar Yeraltı gibi.

Kullanıcı avatarı
madmuh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen madmuh »

Öncelikle merhaba,
Yine güzel bir konu yine değerli düşünceler. Ama beklentim maksimum düzeyde iken verilen cevapları yetersiz buldum.
1. Tamam Gb geldi diyelim peki ama niye sadece bu kadar kısıtlı düşünüyoruz. Hiç kimsenin mi başına gelmedi 6 kişi girerken dışarıda bir veya birkaç kişinin gruba sığamaması. Gb gelsin diyenlere destek olurken grup kapasitesinin artırılması taraftarıyım. Bu şekilde kalabalık olanlar sıkıntı giderirken az veya tam olanlar(6) ise çoğalarak sosyalleşme ve muhabbet samimiyet geliştirme ile oyuna bağlılığı artar (bence).
2. Açık harita diyoruz. Destekçisiyim. Eklemek istediğim şu;
Tamam büyük bir harita ama ne kadar büyük. Sonuç olarak full tılsım ve itemli birisi önünüzden giderken holde slot kesme ihtimaliniz sıfır. Müsade etmesi lazım. Sizin düzgün kesebileceğiniz muamma. Geç kalırsanız ırk kalkar tek yersin vs vs. O yüzden çoğu oyuncu müsade etmez. Bence harita büyük veya küçük farketmez. Slot sayısı ve kasma ortamı (örn: peptit ve salgı çukurları) fazla olmalı ki. Ben o kısımın doluluğundan sıkılıp oyundan çıkmayayım. Veya boş oda veya saat vb vb.
Sevgilerimle
Jotem-MEHMETTI
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Evet benim kafamdan geçenleri buraya yazmak için bir konu açılmış nihayet şimdi 59 lvl sistemi,yeni bir grup bölgesi,ya da yeni bir açık bölge geliceği düşünülüyor ihtimaller bu yönde şimdi eskilere geri dönelim madem 59 lvl sistemi gelicekse bu betadaki gibi bir taşkanatı 10 kişi kesiyormuşçasına yaratıklar olması lazım öyle çiçekli yollardan gitmemeliyiz bence
Bu birincisi.İkincisi Mısır çarşısı ya da Meteor ya da Ada bunlar açık dünya peki bu açık dünya'ların içinde ne var Grup Bölgesi Gorgar'ın açıklaması neydi İKV oyuncusunu doyuracak düzeyde bir paket yani bu çığlıkları bu şeyleri hiç duymuyorlar zannetmeyin özellikle bozulan dostlukları geri kazandırabilecek bir bölge yapıyorlardır kesin ben kesinlikle Açık dünya bölgesinin içinde bir grup bölgesi olacağının kanaatindeyim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön