Kaç kere burada yazıldı çizildi hala anlamak istemiyor musunuz? Nerull, Orti, Ronaldo bunlar oyun yapımcısı veya geliştiricisi değiller! Gm'lerden tek farkı Sobee' den maaş alıyorlar olması. Görevleri de oyun geliştirmek değil oyuncu topluluğuyla ilgilenmek, Developerlar ile oyuncular arasındaki köprü görevini gerçekleştirmek. Bu adamlar nasıl bir emek sarf edebilirler ki güncelleme getirsinler bir kere yazılımcı ya da grafik tasarımcısı değiller. Burada muhattap alacağınız kişiler Gorgar, FevziBey, Zwartan, Demirden kardeşler. Hoş oyun yapımcılarından bir tek Gorgar kaldı.TOLGA yazdı: ↑12 Haz 2017 14:40Ben yaptığım tüm güncelleme muhabbetlerini yaklaşık 3 senedir gırgırına yapıyorum çünkü bu oyunun artık bir geleceği olmadığını ben de biliyorum. Gönül isterdi ki Nerull, Orti, Ronaldo ekibi bu oyuna bir emek sarf etsin ve o gemiyi getirsin ama yapacak bir şey yok.MaraSalvatrucha yazdı: ↑11 Haz 2017 18:39 Bu mevlüt dinç twitter sayfasından açık açık ikv ömrünü doldurdu artık ikv için yapabilecek çok fazla bir şey yok diye açık açık yazdı arkadaş daha neyin yeniliğini bekliyorsunuz her güzel şey gibi bu oyunun da bir sonu var
Merak etme yani biz de biliyoruz her şeyin bir oyun olduğunu.![]()
Gorgar forumda
-
smartenes
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gorgar forumda
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
hocam bu mevlüt bey dediğiniz mevlüt dinç mi ?
profil fotoğrafı farklı gözüküyorda şuan...
umarım mevlüt dinçe bu soruyu sormamışsınızdır.
adam bin kez söyledi artık sobee ile bi alakam yok diye...
gorgarın aklına gelmiş bi yorum yazıp kaçayayım demiş.
nerullda aynısını yaptı.kimse yokken foruma gelip konuya yorum yazdı sonra kaçtı.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Ne yalan söyleyeyim dostum kim kaldı, kim gitti, hangisi geliştirici, hangisi bir halt etmez hiç birini bilmiyorum umurumda da değil açıkçası. Ben sadece oyunun sitesinde gördüğüm ekibin adını vererek geliştirme olsa güzel olurdu olmazsa da berkemal.smartenes yazdı: ↑13 Haz 2017 03:57 Kaç kere burada yazıldı çizildi hala anlamak istemiyor musunuz? Nerull, Orti, Ronaldo bunlar oyun yapımcısı veya geliştiricisi değiller! Gm'lerden tek farkı Sobee' den maaş alıyorlar olması. Görevleri de oyun geliştirmek değil oyuncu topluluğuyla ilgilenmek, Developerlar ile oyuncular arasındaki köprü görevini gerçekleştirmek. Bu adamlar nasıl bir emek sarf edebilirler ki güncelleme getirsinler bir kere yazılımcı ya da grafik tasarımcısı değiller. Burada muhattap alacağınız kişiler Gorgar, FevziBey, Zwartan, Demirden kardeşler. Hoş oyun yapımcılarından bir tek Gorgar kaldı.
Bu saatten sonra ben sadece dostluk için oynarım bu oyunu, varsın oyunu geriye götürsünler, hoş işimize gelir.
Aynen kendisine yazdım pişman da değilim ben sadece aklımda ki o saçma soruyu gidermek istedim varsın dünya dönsün ahbabım, biz gelişsin diye oynamıyoruz. Ortamımızı kaybetmeyelim kâfi.kubi07 yazdı: ↑13 Haz 2017 04:40 hocam bu mevlüt bey dediğiniz mevlüt dinç mi ?
profil fotoğrafı farklı gözüküyorda şuan...
umarım mevlüt dinçe bu soruyu sormamışsınızdır.
adam bin kez söyledi artık sobee ile bi alakam yok diye...
gorgarın aklına gelmiş bi yorum yazıp kaçayayım demiş.
nerullda aynısını yaptı.kimse yokken foruma gelip konuya yorum yazdı sonra kaçtı.