Ve Beklenen Açıklama :)
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
Re: Ve Beklenen Açıklama :)
Oyun kapanamaz ben daha oyuna geri dönecem

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
Özellikle 5500+Plus paket ürünün geri dönmesi oyuna canlılık getireceğine inanıyorumNerull yazdı: ↑07 Haz 2017 15:39 Elimden geldiğince sizlerden gelen mesajları cevaplamaya çalışıyorum. Aynı şekilde arka arkaya "oyun kapanıyor mu" diye mesaj gelince böyle bir cevap vermişim. Özelimiz de kalmadı artık yahu![]()
Hayır arkadaşlar oyun açık kalmaya devam edecek. Playstore'da bakım sonrası aktif edilmeyen bazı ürünlerle birlikte İKV ürünlerimiz de gün içinde aktif olacakmış.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
5500+3aylık değil 5000 akçe geldi yenilik hemide 45 tlEsadullah yazdı: ↑07 Haz 2017 23:15Özellikle 5500+Plus paket ürünün geri dönmesi oyuna canlılık getireceğine inanıyorumNerull yazdı: ↑07 Haz 2017 15:39 Elimden geldiğince sizlerden gelen mesajları cevaplamaya çalışıyorum. Aynı şekilde arka arkaya "oyun kapanıyor mu" diye mesaj gelince böyle bir cevap vermişim. Özelimiz de kalmadı artık yahu![]()
Hayır arkadaşlar oyun açık kalmaya devam edecek. Playstore'da bakım sonrası aktif edilmeyen bazı ürünlerle birlikte İKV ürünlerimiz de gün içinde aktif olacakmış.![]()
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
-
dorukkerem1976
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Arzın Çocukları
iptal olduBurak8154 yazdı: ↑07 Haz 2017 23:515500+3aylık değil 5000 akçe geldi yenilik hemide 45 tlEsadullah yazdı: ↑07 Haz 2017 23:15Özellikle 5500+Plus paket ürünün geri dönmesi oyuna canlılık getireceğine inanıyorumNerull yazdı: ↑07 Haz 2017 15:39 Elimden geldiğince sizlerden gelen mesajları cevaplamaya çalışıyorum. Aynı şekilde arka arkaya "oyun kapanıyor mu" diye mesaj gelince böyle bir cevap vermişim. Özelimiz de kalmadı artık yahu![]()
Hayır arkadaşlar oyun açık kalmaya devam edecek. Playstore'da bakım sonrası aktif edilmeyen bazı ürünlerle birlikte İKV ürünlerimiz de gün içinde aktif olacakmış.![]()
![]()