KARDESİM BİKERE PARANA UYGUN İTEMİ DİZECEKSİN AMA WS CİYSEN HASAR OLMASI ŞART EĞER DERSEN WS KLAN İŞİM OLMAZ YARATIK KESECEM DERKEN URBAN VEYA YÜCELEN TAVSİYE EDERİM SANA HASAR ALICAKSAN TABE WSLERDE İYİDİR GROLLAND VEYA ZİFOLLAN TAKIL KARIŞIKTA DİZ Y ANİ PARANA GÖRE HERŞEY.
EMİNÖNÜ:
Buketxaşkım
İyi bir Savaşçı nasıl olmadır ?
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: İyi bir Savaşçı nasıl olmadır ?
Bu yetenek işi 1 kişinin verdiği yeteneklere gore verılmemelı bence neye gore kıme qore olcagıne bağlı..
MeseLa Er Meydanı için verılen-Ws için verilen ve Exp-item kasmak ıcın verılen yetenekler farklıdır...
Zaten adı ustunde yetenek'dir bu sen hanqısınde rahat edıyorsan senın ıtemlerın hangısıne uygunsa ve rahatına gelıyorsa yetenek kombınasyonunu ona
gore yaparsın !! Ben şimdi kendi yeteneklerımı veneye yaradıklarını anlatıyım..
Evet arkadaslar toplam 49 sevıyemız var ve 49x2'den 98 yetenek puanımız var elımızde..Bi haylı fazla.
Er Meydanı için ;
15 Depar: Er meydanında hız ve tecrube cok onemlıdır onun ıcın sancak alırken canınız azaldıgında kaçmanız ıcın depar sart.
15 sert vurus: Evet arkadaslar sert vurus agır vurus ve kendı normal vurusumuzla beraber rakıbımıze bı anda 3 tane vurus ındırme sansımzı var onun ıcın onemlı
15 Dikkat: Er meydanında kaçan buyucu savascı ve şifacıların hızını yavaslatmak ıcın vurus hızlarını ve menzıllerını kucultmek ıcın oldukça önemli !
15 Zihin : Her hangı bı dikkat yedıqınızde ki em'de bu bı haylı fazladır onu bozmanız ıcın onemlı
15 Sakınma: Eee sakınmasız bi savasşçı olmaz demı
15 Ağır vurus: sert vurusta acıkladıklarım bunun ıcınde qecerlı arkadaslar.
Geriye sadece 8 puanımız kalıyor onuda durdurmaya kanatmaya hızlı dövüşe ıstedıqınıze verebılırsınız.
Ws. İçin
Bunda onemlı olan kendınızı nasıl ıyı hıssedıyorsanız ıtemlerınıze ne uyuyorsa.İşte bu benm ozellıqım dıyosanız ona verın ama bnce;
Depara vermeye qerek yok sadece oturup ws atıcaksanız..
15 Sert Vurus:Sert ve ağır vazgecılmes gıbı zaten su durumda
15 Ağır vurus:" " "
15 Sakınma:Zırhımızı arttırmak ıcın onemlı
15 Dikkat:Rakıbın saldırı hızını yavaslatmak ıcın ama rakıp mutlaka buna cevap verecektır !
15 Zihin:Mutlaka dıkkat yerız demı vs'lerde veya sıfacı veya buyuculerın etkısınde kalırız onu ıste kurtarıcımz zıhın bozacak
15 Kanatma :Egerkı rakıbınızın kudretını alırsanız sız 45-50 kudretteyken rakıbınz 0 olcaktur buda 50 kudretde 7 kudretten 7 tane sert vurus yapar
8 Puan ıse rahatınıza gore verın arkadaslar deparsız yapamam dıyenler buna verebılır mesela
Ooo agam WS ne EM ne ya bn ıtem kasarım exp kasarım dıyenlerde ;
Arkadaslar çok klişe bi söz olcak ama al max itemını :
Sert vurus
Ağır vurus
Sakınma
Dikkat:Uzaktakı rakıp ıcın.
Zihin
Süpürme vurusuda olabılır Nedeni ise kalabalık bı ortamda kesebılceqıne quvenıosan bırden fazla rakıbe vurmak ıcın
Bu benım ılgı alanım değil o yuzden çabuk qectım Baska arkadaslar tamamlıyabılır
NOT:Arkadaslar vs'de ve em'de uzerını savunma dızen arkadaslar defansız dövüşmeyede puan verıp saldırılarını dusurup
savunmalarını çok arttırıp rakıbın kendılerıne daha az hasar vermelerını sağlıyabılırler...
ALINTIDIR !
MeseLa Er Meydanı için verılen-Ws için verilen ve Exp-item kasmak ıcın verılen yetenekler farklıdır...
Zaten adı ustunde yetenek'dir bu sen hanqısınde rahat edıyorsan senın ıtemlerın hangısıne uygunsa ve rahatına gelıyorsa yetenek kombınasyonunu ona
gore yaparsın !! Ben şimdi kendi yeteneklerımı veneye yaradıklarını anlatıyım..
Evet arkadaslar toplam 49 sevıyemız var ve 49x2'den 98 yetenek puanımız var elımızde..Bi haylı fazla.
Er Meydanı için ;
15 Depar: Er meydanında hız ve tecrube cok onemlıdır onun ıcın sancak alırken canınız azaldıgında kaçmanız ıcın depar sart.
15 sert vurus: Evet arkadaslar sert vurus agır vurus ve kendı normal vurusumuzla beraber rakıbımıze bı anda 3 tane vurus ındırme sansımzı var onun ıcın onemlı
15 Dikkat: Er meydanında kaçan buyucu savascı ve şifacıların hızını yavaslatmak ıcın vurus hızlarını ve menzıllerını kucultmek ıcın oldukça önemli !
15 Zihin : Her hangı bı dikkat yedıqınızde ki em'de bu bı haylı fazladır onu bozmanız ıcın onemlı
15 Sakınma: Eee sakınmasız bi savasşçı olmaz demı
15 Ağır vurus: sert vurusta acıkladıklarım bunun ıcınde qecerlı arkadaslar.
Geriye sadece 8 puanımız kalıyor onuda durdurmaya kanatmaya hızlı dövüşe ıstedıqınıze verebılırsınız.
Ws. İçin
Bunda onemlı olan kendınızı nasıl ıyı hıssedıyorsanız ıtemlerınıze ne uyuyorsa.İşte bu benm ozellıqım dıyosanız ona verın ama bnce;
Depara vermeye qerek yok sadece oturup ws atıcaksanız..
15 Sert Vurus:Sert ve ağır vazgecılmes gıbı zaten su durumda
15 Ağır vurus:" " "
15 Sakınma:Zırhımızı arttırmak ıcın onemlı
15 Dikkat:Rakıbın saldırı hızını yavaslatmak ıcın ama rakıp mutlaka buna cevap verecektır !
15 Zihin:Mutlaka dıkkat yerız demı vs'lerde veya sıfacı veya buyuculerın etkısınde kalırız onu ıste kurtarıcımz zıhın bozacak
15 Kanatma :Egerkı rakıbınızın kudretını alırsanız sız 45-50 kudretteyken rakıbınz 0 olcaktur buda 50 kudretde 7 kudretten 7 tane sert vurus yapar
8 Puan ıse rahatınıza gore verın arkadaslar deparsız yapamam dıyenler buna verebılır mesela
Ooo agam WS ne EM ne ya bn ıtem kasarım exp kasarım dıyenlerde ;
Arkadaslar çok klişe bi söz olcak ama al max itemını :
Sert vurus
Ağır vurus
Sakınma
Dikkat:Uzaktakı rakıp ıcın.
Zihin
Süpürme vurusuda olabılır Nedeni ise kalabalık bı ortamda kesebılceqıne quvenıosan bırden fazla rakıbe vurmak ıcın
Bu benım ılgı alanım değil o yuzden çabuk qectım Baska arkadaslar tamamlıyabılır
NOT:Arkadaslar vs'de ve em'de uzerını savunma dızen arkadaslar defansız dövüşmeyede puan verıp saldırılarını dusurup
savunmalarını çok arttırıp rakıbın kendılerıne daha az hasar vermelerını sağlıyabılırler...
ALINTIDIR !
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- melihbabur
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
arkadaşlara katılıyorum yerine göre item kullanırsan iyi bir savaşçı olursun gerçi agır vuruş ve sert vuruş geldikten sonra çift iteminde bir yararı kalmadı en iyisi biz maxkudret dizelim kudretimiz kalırsa zaten keseriz agır vuruş sagolsun 
kasmnacı etenekleri şöle olmalı :
depar 4 yada 10
sert 15
ağır 15
dikkat 15
zihin 15
sarsılmaz 4
kışkırtma 1
sakınma 15
bnm yetenekler böle klan ws kasmada işe yarıyor
depar 4 yada 10
sert 15
ağır 15
dikkat 15
zihin 15
sarsılmaz 4
kışkırtma 1
sakınma 15
bnm yetenekler böle klan ws kasmada işe yarıyor
MRXBARIŞ MRXCREATİVE
- sonkanarz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İyi Bir Savaşçının Yetenekleri : İyi bir savaşçının yetenekleri : Depar : 10
Sakınma: 15
Dikkat Dağıtma : 15
Sert Vuruş: 15
Kanatma : 15
Kışkırtma: 1
Zihin Toplama:5
Durdurma: 10
Ağır Vuruş : 15
Sarsılmaz : 5 (ama bu çokta önemli değil İlerki lvlllerde Mühürlü kapıda anlıycaksınız önemini (1 de olabilir )
Sakınma: 15
Dikkat Dağıtma : 15
Sert Vuruş: 15
Kanatma : 15
Kışkırtma: 1
Zihin Toplama:5
Durdurma: 10
Ağır Vuruş : 15
Sarsılmaz : 5 (ama bu çokta önemli değil İlerki lvlllerde Mühürlü kapıda anlıycaksınız önemini (1 de olabilir )
Klan:Arz
Lonca:Texas
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
- sonkanarz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İyi Bir Savaşçının Efsunları : 15-25 CANAVARCI OLCAKSANIZ ( Çarşı Sokağı Menşeili Yuzuk Kolye Ceket vb... Meteor Tipi Kolye Yuzuk ceket vb .)
30-40 : Alman Modeli Ceket Eldiven ayakkabı vb şeyler.. Eski Ve Arkadaşları İcadı Olabilir Ceket ayakkabı vb...
40-49 : Urban İcadı / Yücelen Ekolü / Ardenneler../
Savaşçıyı Biraz Anlatmak Gerekirse Savaşçı Dayanıklı Güçlü Ama Çok Para Harcaması Gerekir Şimdi Bu Konuya Girersek Savaşçıların Zırhları Cok Etki Sağlar bundan dolayı Çok para eder Örneğin Urban İcadı Tora Tora Misali Zırh (Sallıyorum 40_49 lvl Icın) 17_20 Milyondur Yeni Paraya Göre Zaten Dayanıklılığıda Buradan Geliyor ama Savaşçı İsmi Biraz Cesur Oldugu ve Artist Gelebilceği İçin herkes İlk Başladığında Savaşçı Yapar sanırım.. (Hepsi deil ama genelde mesela ben ve cok tanık oldum benım dısımda böle olanlara.)
Ama İyi Düşünmek lazım savaşçıyı yönetebilmek cok zor birşey Aynı Bir araba kullanmak gibidir..
İyii Bir Savaşcı Klanı : Arz Olmalı Çünkü Arz Az kişiyle Büyük İşler başarıyor ER meydanında 72-2 bıten bir maç oldu. (Ama İsteğine Bağlı Kolay gelsin.
30-40 : Alman Modeli Ceket Eldiven ayakkabı vb şeyler.. Eski Ve Arkadaşları İcadı Olabilir Ceket ayakkabı vb...
40-49 : Urban İcadı / Yücelen Ekolü / Ardenneler../
Savaşçıyı Biraz Anlatmak Gerekirse Savaşçı Dayanıklı Güçlü Ama Çok Para Harcaması Gerekir Şimdi Bu Konuya Girersek Savaşçıların Zırhları Cok Etki Sağlar bundan dolayı Çok para eder Örneğin Urban İcadı Tora Tora Misali Zırh (Sallıyorum 40_49 lvl Icın) 17_20 Milyondur Yeni Paraya Göre Zaten Dayanıklılığıda Buradan Geliyor ama Savaşçı İsmi Biraz Cesur Oldugu ve Artist Gelebilceği İçin herkes İlk Başladığında Savaşçı Yapar sanırım.. (Hepsi deil ama genelde mesela ben ve cok tanık oldum benım dısımda böle olanlara.)
Ama İyi Düşünmek lazım savaşçıyı yönetebilmek cok zor birşey Aynı Bir araba kullanmak gibidir..
İyii Bir Savaşcı Klanı : Arz Olmalı Çünkü Arz Az kişiyle Büyük İşler başarıyor ER meydanında 72-2 bıten bir maç oldu. (Ama İsteğine Bağlı Kolay gelsin.
Klan:Arz
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
güzel bir savaşçı ilk önce düzgün bir insan olmalı illa oyunda güzel olması gerekmez sonuçta oyundaki karakteri o pc basındaki adam yönetiyor o iyi biri oluysa karakteride onun gibi olur ..
gelelim oyundaki karaktere ilk önce yeteneklerini düzgün verimisse itmlerini güzelce dizdiyse hiç bir sorun yoktur .
gelelim oyundaki karaktere ilk önce yeteneklerini düzgün verimisse itmlerini güzelce dizdiyse hiç bir sorun yoktur .
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
-
- İskele Babası
beyler ben bu oyunu beta vaktinden beri oynuyorum ancak 1 senedir ara verdim. Yeni çar açıcam 49 lwle en hızlı hangi yeteneklerle gelebilirim bana bu lazım onun dışında kasmak için max gerektiini herkes zaten biliyo. bide dayanıklılıkta zehir mi - elektrik mi- asit mi- buz mu hangisi kasarken bana yardımcı olur ? Ayrıca kasarken ölmemek için bence depar 15 olması gerekiyor. :idea: :?: :?: :geek:
İyi Bir Savaşçı İtemleriyle değil Yetenek ve Stratejisiyle Kazanır...
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı