Oyuna tek tük giriyorum ama uzun zamandır 5 kuruş koyduğum yok ve elle tutulur bi değişiklik olmadığı sürece koymayıda düşünmüyorum, koymayın koydurtmayın derim.melihbaba yazdı: ↑06 Nis 2017 18:51Zaten en başında yapılması gereken para akışının kesilmesiydi fakat bizim iyi yürekli insanımız türk oyunudur biz desteklersek onlarda yapar mantığıyla hareket ettiği için bu hallere gelindi yıllardır oyuna girmiyorum parada yatırmıyorum haliyle kesin bir açıklama yapılana kadarda yönetimin desteği hakettiğini düşünmüyorum , ha gerçekten bazı şeyleri ortaya koyup insanları tatmin edicek şekilde gelişmeler kaydedilirse ozaman para da kazanırlar oyuncu daBLueMASTER yazdı: ↑06 Nis 2017 18:37Katılıyorum bir an önce ikv oyuncuları para akışını kesmesi lazım..YemeLik yazdı: ↑06 Nis 2017 14:49#KadermühürlerikapatılsınturkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Nis 2017 14:06 Arkadaşlar siz hala bu şekilde cevaplar verirseniz bu insanlar sizi bu şekilde sömürmeye devam ederler. Kitle olarak biraz "Uyan"manız lazım. Bu alenen duygu tacirliği ve dalga geçmektir. Siz böyle yaptıkça bu duygu tacirliğini haketmiş oluyorsunuz.
Para akışını kesseler hiçbir sıkıntı kalmayacak aç karna iş yapmazki zaten bunlar 3 yıldır akçe almıyorum,mutluyum mesutum.Sizde akçe almayı acilen kesmelisiniz sitede yazanlara aldanmayın sömürü olabilir alenen!!!Bizim kuzene fuarda ikv bitti game over felan demişler bilemedim heralde bu kadar duygu sömürü yapacak kadar insan kendini alçaltırmıne yani o perihan yazısı sitede yapılan gizemli şeylerdemi palavraydı kandırıldım arkadaşlar galiba masum duygularımı insafsızca taciz ettiler.
#Kadermühürlerikapatılsın![]()
NİHAT bey Buraya
- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Re: NİHAT bey Buraya

- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Şahsen ben ayda bir veya 2 ayda bir 10 lira (artık 13 tl oldu) yatırıyorum. Bunu bana tanıdığı ayrıcalık için yatırıyorum. Ha toplasan haftada 3 gün ya oynarım ya oynamam. Bence para yatıran çoğu kişi destek yerine bu ayrıcalıklar için yatırıyor. Para yatırmayı kesmek de çözüm olmaz. Geliştirici ekiplerinde anlayan adam yok. Lokum Games satın alsa keşke. Bu oyunu yaratan neredeyse tüm insanlar o firmada. O zaman görün siz güncellemeleri geliştirmeleri 
Şiddet çözüm değildir ama bazen gerekebilir 
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )