WoW'unda oyuncu kaybı yaşadığını duymuştum.SkyBlue yazdı: ↑08 Nis 2017 17:09Moba oyunlar sadece daha popüler. Yoksa WoW gibi MMORPG gerçeği de var. Ben inanıyorum ki yakın bir gelecekte olmasa bile açık dünya oyunları tekrardan popüler hale gelecektir.Eniyisi yazdı: ↑08 Nis 2017 15:19Artık moba oyunların devri, mmorpg oyunlar oynanmıyor.SkyBlue yazdı: ↑08 Nis 2017 13:54 Oynanışı ve grafikleri şuan çıkan mobil oyunlardan bile kötü olan bir oyunun istediği kadar tanıtımı yapılsın kemik kitle harici oyuna ilgi olmaz. İlk 1 hafta belki 1 ay bir hareketlenme olur sonra yine eskiye döner. Yine böyle konular açmaya başlarız.
Bize gereken yeni bir sunucu ya da 39 level dönemi değil. Oyunun eskiye değil yeniye gitmesi. Çağı yakalaması.
yeni bir server
- Eniyisi
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yeni bir server
Saçmalıklardan sıkılmış birisi
Tablet - Psychoshow - Eniyisi
Tablet - Psychoshow - Eniyisi
Oyuncu sayısı ortada
Gittikcede azalıyor aktiflik
Diğer sunucular boşaldı Eminönü'ne herkes akın ediyor
Oradada kalabalık yüzünden bug da eklenince grup bölgeleri yapılamıyor
Çözüm bulmak lazım
Gittikcede azalıyor aktiflik
Diğer sunucular boşaldı Eminönü'ne herkes akın ediyor
Oradada kalabalık yüzünden bug da eklenince grup bölgeleri yapılamıyor
Çözüm bulmak lazım
Valla reklam falan iyi hoş da ben yeni insanlara başlatmaya çalışıyorum oyunu ilk dedikleri şey şu: La adamın içinden geçiyorum arkasına vuruyorum falan.bence bırak bizbizeyeterizteqgar yazdı: ↑06 Nis 2017 01:05 Merhaba arkadaşlar şöyle bir düşüncem var sizinle paylaşmak istiyorum yeni bir ssunucu açılsa diğer sunuculardan geçişler iptal olsa oyunun facebook instagram youtube gibi pek çok yerde reklamı yapılsa tutulmaz mı ? herşey sıfır olucağı için belli bi rekabet ortamı oluşur ilk asa ilk item ilk tılsım gibi gibi bence böyle birşey yapılsa çok güzel olur
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
saglam yazdı: ↑09 May 2017 00:03Valla reklam falan iyi hoş da ben yeni insanlara başlatmaya çalışıyorum oyunu ilk dedikleri şey şu: La adamın içinden geçiyorum arkasına vuruyorum falan.bence bırak bizbizeyeterizteqgar yazdı: ↑06 Nis 2017 01:05 Merhaba arkadaşlar şöyle bir düşüncem var sizinle paylaşmak istiyorum yeni bir ssunucu açılsa diğer sunuculardan geçişler iptal olsa oyunun facebook instagram youtube gibi pek çok yerde reklamı yapılsa tutulmaz mı ? herşey sıfır olucağı için belli bi rekabet ortamı oluşur ilk asa ilk item ilk tılsım gibi gibi bence böyle birşey yapılsa çok güzel olur
Sunucu birleşirse bölgelerde birleşir. 20 bölge olur sana 40 bölge böylece bir sunucuda aynı anda 240 kişi çt atabilir.Rasenganm yazdı: ↑06 Nis 2017 17:43 sanmam öyle birşey olacağını. Bi ihtimal belki sunucular birleştirilir ama o zamanda çtnin dolma meselesini vs halletmeleri gerekir. Yeni bir server ile reklam yapma fikri tutmaz bence, yeni güncelleme yeni bölge gelirse anca öyle reklam yaparlar. Bunun için gerekli maddi kaynağıda nereden sağlarlar bilemem ttnet kendi cebinden vermez herhalde :d
- teqgar
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: binsekizyüzseksenbir
yeni server
benim bir yeni server fikrim vardı hatırlayan olur belki hazır güncelleme gelirken ona da bir bakın derim sayın yöneticiler
Re: yeni server
Yeni sunucu yerine mevcut sunucuları birleştirme yoluna gitseler daha iyi olur.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- teqgar
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: binsekizyüzseksenbir
fakirlikle alakalı değil hocam 1000 tane tılsımın olsun o yeni serverin herkesin baştan dizmesini 3 4 saat kenan kesimlerini çıplak gaf ilk gözlük ilk tılsım vb bunların zevkini vermez yani
- Leqendyyy
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Instructive
Fikir defalarca kez forumlara konu olmuş bi fikir,eyvallah. Lakin şu an için pek mümkün değil gibi.

R A M M S T E İ N N N