YÖNETİCİLER BAKARSA MEMNUN OLURUM.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Re: YÖNETİCİLER BAKARSA MEMNUN OLURUM.

Mesaj gönderen ZowieN »

Burak8154 yazdı: 04 Nis 2017 11:23 eskiden adı vardı [DEV]Nerull , oldu şimdi [GOCA]Marull. Başka bişey değil... Eskisi gibi etkinliği kalmamış belli . Zaten bu kadar üstünde durmayın , bu sadece oyun. Olanla yetinmeye çalışın.

Resim
Sadece bir oyun olabilir mantıken baktığında.Ama burda ki insanlara göre bende dahil sadece bir oyun değil.Daha fazlası.Çocukluğu geçti burda herkesin insan istiyor yeni bir şeyler.Ben İKV den çokça iyi oyunlar oynadım ama bak hala kopamadım arada oyuna girip bakıyorum forumdan çıkmıyorum.Sırf gönül bağından dolayı..
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

ZowieN yazdı: 04 Nis 2017 11:32
Burak8154 yazdı: 04 Nis 2017 11:23 eskiden adı vardı [DEV]Nerull , oldu şimdi [GOCA]Marull. Başka bişey değil... Eskisi gibi etkinliği kalmamış belli . Zaten bu kadar üstünde durmayın , bu sadece oyun. Olanla yetinmeye çalışın.

Resim
Sadece bir oyun olabilir mantıken baktığında.Ama burda ki insanlara göre bende dahil sadece bir oyun değil.Daha fazlası.Çocukluğu geçti burda herkesin insan istiyor yeni bir şeyler.Ben İKV den çokça iyi oyunlar oynadım ama bak hala kopamadım arada oyuna girip bakıyorum forumdan çıkmıyorum.Sırf gönül bağından dolayı..
Bende onu söylüyorum. Bu sadece oyun . Tabi ki biz bu oyunda bolca dost edindik. Hikayesini sevdik. Bizden mekanlar olduğu ve TÜRK oyunu olduğu için benimsedik ve oynadık , oynamaya da devam edeceğiz . 4 senedir güncelleme gelmiyor da biz bu sevdamızdan vaz mı geçtik ? Tabi ki hayır.... Oynamaya devam ediyoruz. Dediğim gibi " Bunun sadece bir oyun olduğunu" unutmamak gerek. Fazla takmanın manası bu saatten sonra yok... Bizim kadar gönül verselerdi şu an bu oyun farklı yerlerde idi.....
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
karagol25
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Karagöl Team

Mesaj gönderen karagol25 »

ZowieN yazdı: 04 Nis 2017 11:32

Resim
Haklısın Kardeşim İnanınki Bir Çok PC Oyununun Grafik Performansı İKV Den Kat Kat İyi Ama Dediğin Gibi Gönül Bağı.
Resim
Yaşam Ve Ölüm Arasındaki ÇİZGİ.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Hala aynı sorular ve sorunlar, ardından aynı cevaplar..

viewtopic.php?f=46&t=140754
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Resim
:)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Güncelleme yok.hadi dağılın mı desinler. Ne istiyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Bazı oyunlar vardır ki insan kopamıyor. Knight, Metin2, İKV gibi. Gönül bağından ziyade bu bir alışkanlık ve bırakamama. Ancak Knight İKV gibi can çekişen bir oyunken, güzel bir pazarlama mantığı yürüttüler. Hani bu oyunla bağlaştırarak söyleyeyim "Arz ve Lodos" eklentisi öncesi gibi bir sistemle başladılar. Örnek veriyorum. Yeni sunucu açıldı. Tılsımlar yok ! Ve bunun reklamını birçok platformda paylaştılar. Sonra bir anda kaybettiği tüm kanı, hatta tüm serverlarındaki oyuncuların toplamından daha fazla oyuncu ile yeni sunucusunu doldurdu. Ekstra kanallar açtı. Bu tür nostaljik hamleler, eski oyuncuları çeker ve yeniden bir amaç güder. Sonra aradan 4-5 ay geçer ve "Arz ve Lodos" eklentisi xxxxx sunucusunda eklendi denir. Böylelikle yeniden oynayan oyuncular tılsım üretmeye başlar veya hiç getirilmez. Ve belki de son 5 yıldır kazandıkları paranın misliyle fazlasını kazanırlar. Yeni ve nostaljik sunucular her zaman oyuna renk katar ve para kazandırır. Böyle bırakılamayan ve cidden hatalar ve diğer oyunlara nazaran kötü grafiklere sahip bi oyunu nostaljik bir ruhla başlayan insanların geri gelmesini, ayrıca çekilen akçelerle de para kazanılması sağlanır. Bu yapıldığında bile emin olun güncelleme beklentisi aza inecektir. Keşke bunu görebilse, akıl edebilse 5-6 yıldır taş bile koyamayan yönetici geliştirici insanlar :D
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bir de söylemeyi unuttum. Grafiklerde de iyileştirmeleri yapabilirler. Daha cafcaflı daha kalitesi arttırılabilir grafiklerin. Üniversite 2 ye giden yazılım okuyan bir arkadaşım bile bunu yapabiliyorsa, bir rar klasörüne atıp bize gönderebiliyorsa, kendine geliştirici diyen insanların da kolaylıkla bunu yapabilmesi gerekir bence. Çok da vakitlerini almaz taş çatlasın 2 3 gün o da taş çatlasın diyorum herşeyle tek tek uğraşırlarsa :D
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen BLueMASTER »

Benim bu durumda çıkarabildiğim tek şey şudurki Nerul denilen kişi profesyonel bir oyalayıcı ve insanların bilinç altına yerleşmeyi iyi biliyor. Adam haklı para havadan sudan geliyor sonuçta tek yaptığı şey uzmanlık alanı oyalamak.
Resim
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Oyalamak ve ümit verici şeyler sergilemek de iyi bir satış politikasıdır :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön