Şahsen ben 9 senelik İKV hayatımda oyunda yapılabilecek her şeyi yapmış biri olarak güncelleme ile çok ilgilenmiyorum.Forumdaki teoriciler olarak bahsettiğin kitlenin büyük çoğunluğu da benim gibi oyun bazında güncelleme ile çok ilgilenmiyor. Ben oyunun muazzan kurgusunun devamını merak ediyorum. Oyuna güncelleme gelecekse bile zaten minimum 1-2 sene içinde gelir. Benim olayım hikaye. Güncelleme gelmese bile "Perihan" ismi hikayenin gidişatında gayet önemli bir role sahip-ki önceki postlarda açıkladım-. Kısaca oyunun senaryosu hakkında teoriler üretiyorum, güncelleme hakkında değil.
Güncelleme hakkındaki düşüncelerim
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Güncelleme hakkındaki düşüncelerim
Şahsen ben 9 senelik İKV hayatımda oyunda yapılabilecek her şeyi yapmış biri olarak güncelleme ile çok ilgilenmiyorum.Forumdaki teoriciler olarak bahsettiğin kitlenin büyük çoğunluğu da benim gibi oyun bazında güncelleme ile çok ilgilenmiyor. Ben oyunun muazzan kurgusunun devamını merak ediyorum. Oyuna güncelleme gelecekse bile zaten minimum 1-2 sene içinde gelir. Benim olayım hikaye. Güncelleme gelmese bile "Perihan" ismi hikayenin gidişatında gayet önemli bir role sahip-ki önceki postlarda açıkladım-. Kısaca oyunun senaryosu hakkında teoriler üretiyorum, güncelleme hakkında değil.
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Sanırım bu konudaki entrym cevap niteliği taşır hocam , oyunun hikayesini araştıranlar zaten müthiş işler çıkarıyor fakat benim tepkim aha güncelleme geliyor diye teori üretip üstüne bide milleti gazlıyanlaraturkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Nis 2017 19:36

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kim kime gaz veripte o yazıda kesin güncelleme gelecek diye yazmış bana açıklar mısın? sadece tahminler yürütülüyor birşeyler ortaya atılıyor. Buda en doğal hakları sanada laf atmak düşmez burda.melihbaba yazdı: ↑02 Nis 2017 19:43Sanırım bu konudaki entrym cevap niteliği taşır hocam , oyunun hikayesini araştıranlar zaten müthiş işler çıkarıyor fakat benim tepkim aha güncelleme geliyor diye teori üretip üstüne bide milleti gazlıyanlaraturkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Nis 2017 19:36
Şahsen ben 9 senelik İKV hayatımda oyunda yapılabilecek her şeyi yapmış biri olarak güncelleme ile çok ilgilenmiyorum.Forumdaki teoriciler olarak bahsettiğin kitlenin büyük çoğunluğu da benim gibi oyun bazında güncelleme ile çok ilgilenmiyor. Ben oyunun muazzan kurgusunun devamını merak ediyorum. Oyuna güncelleme gelecekse bile zaten minimum 1-2 sene içinde gelir. Benim olayım hikaye. Güncelleme gelmese bile "Perihan" ismi hikayenin gidişatında gayet önemli bir role sahip-ki önceki postlarda açıkladım-. Kısaca oyunun senaryosu hakkında teoriler üretiyorum, güncelleme hakkında değil.viewtopic.php?f=46&t=140761&start=30
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
boş verin hocam biz düşünmeye devam edelim, somut veriler ışığında ürettiğimiz her fikri birbirimiz ile paylaşsak yol kat edeceğimizi düşünüyorum. başlıktaki gibi kendi düşüncelerim kendi düşüncelerimiz. kimsenin bir kesinlik belirttiği yok bu durumda*theanstar yazdı: ↑02 Nis 2017 20:18Kim kime gaz veripte o yazıda kesin güncelleme gelecek diye yazmış bana açıklar mısın? sadece tahminler yürütülüyor birşeyler ortaya atılıyor. Buda en doğal hakları sanada laf atmak düşmez burda.melihbaba yazdı: ↑02 Nis 2017 19:43Sanırım bu konudaki entrym cevap niteliği taşır hocam , oyunun hikayesini araştıranlar zaten müthiş işler çıkarıyor fakat benim tepkim aha güncelleme geliyor diye teori üretip üstüne bide milleti gazlıyanlaraturkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Nis 2017 19:36
Şahsen ben 9 senelik İKV hayatımda oyunda yapılabilecek her şeyi yapmış biri olarak güncelleme ile çok ilgilenmiyorum.Forumdaki teoriciler olarak bahsettiğin kitlenin büyük çoğunluğu da benim gibi oyun bazında güncelleme ile çok ilgilenmiyor. Ben oyunun muazzan kurgusunun devamını merak ediyorum. Oyuna güncelleme gelecekse bile zaten minimum 1-2 sene içinde gelir. Benim olayım hikaye. Güncelleme gelmese bile "Perihan" ismi hikayenin gidişatında gayet önemli bir role sahip-ki önceki postlarda açıkladım-. Kısaca oyunun senaryosu hakkında teoriler üretiyorum, güncelleme hakkında değil.viewtopic.php?f=46&t=140761&start=30
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Güncelleme olayı yıllardır halâ var olan bir şey.Halâ da devam ediyor gördüğüm kadarıyla
.Bence güncelleme olacak olsaydı şuan çoktan bir şeyler olurdu diye düşünüyorum.Ama inşallah oyuna yeni güncellemeler gelir ve oyun daha iyi yerlere yükselir.Eğer güncelleme gelirse oyuna dönme sebebim olur.
Never beleive someone who tells who they are.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
tek temennimiz bu hocamZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 01:39 Güncelleme olayı yıllardır halâ var olan bir şey.Halâ da devam ediyor gördüğüm kadarıyla.Bence güncelleme olacak olsaydı şuan çoktan bir şeyler olurdu diye düşünüyorum.Ama inşallah oyuna yeni güncellemeler gelir ve oyun daha iyi yerlere yükselir.Eğer güncelleme gelirse oyuna dönme sebebim olur.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
İnşallah bakalımpankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 02:22tek temennimiz bu hocamZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 01:39 Güncelleme olayı yıllardır halâ var olan bir şey.Halâ da devam ediyor gördüğüm kadarıyla.Bence güncelleme olacak olsaydı şuan çoktan bir şeyler olurdu diye düşünüyorum.Ama inşallah oyuna yeni güncellemeler gelir ve oyun daha iyi yerlere yükselir.Eğer güncelleme gelirse oyuna dönme sebebim olur.
![]()
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
hocam, eminönü sunucusu hala hareketli. gb ler için grup bulma şansınızın en yüksek olduğu server burası. canlı bir ticaret ve hareketli bir oyun atmosferi mevcut, fakat tılsımları ürettikten sonra denildiği gibi oyun bir kısır döngü içerisine giriyor. şahsen bende bir tek y2 var hani y2 yi ürettikten sonra bende kısır döngüye girdiZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:25İnşallah bakalımpankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 02:22tek temennimiz bu hocamZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 01:39 Güncelleme olayı yıllardır halâ var olan bir şey.Halâ da devam ediyor gördüğüm kadarıyla.Bence güncelleme olacak olsaydı şuan çoktan bir şeyler olurdu diye düşünüyorum.Ama inşallah oyuna yeni güncellemeler gelir ve oyun daha iyi yerlere yükselir.Eğer güncelleme gelirse oyuna dönme sebebim olur.
![]()
.Oyunun şuan ki gidişatı nasıl?Oyuncu sayısı ne durumda ve halâ zevkli mi?Lonca sıralamalarına baktım da 3 4 tane sunucu dışında loncaların sıralaması gözükmüyor.Baya üzüldüm açıkçası.
![]()
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
Oyunun kurgusu muazzam, hikaye müthiş ve sürükleyici, oyuncular sadık ve istekli.
Her şey mevcut. helva yapan yok, ne zaman gelecek bu helvacı ?
Her şey mevcut. helva yapan yok, ne zaman gelecek bu helvacı ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Ben karakterlerin hepisini fulledim öyle bırakmıştım oyunu ama hiç tılsımla falan işim olmadı zaten tılsım sistemi geldikten 4 5 ay sonra bıraktım oyunu.pankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 07:45hocam, eminönü sunucusu hala hareketli. gb ler için grup bulma şansınızın en yüksek olduğu server burası. canlı bir ticaret ve hareketli bir oyun atmosferi mevcut, fakat tılsımları ürettikten sonra denildiği gibi oyun bir kısır döngü içerisine giriyor. şahsen bende bir tek y2 var hani y2 yi ürettikten sonra bende kısır döngüye girdiZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:25İnşallah bakalımpankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 02:22tek temennimiz bu hocamZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 01:39 Güncelleme olayı yıllardır halâ var olan bir şey.Halâ da devam ediyor gördüğüm kadarıyla.Bence güncelleme olacak olsaydı şuan çoktan bir şeyler olurdu diye düşünüyorum.Ama inşallah oyuna yeni güncellemeler gelir ve oyun daha iyi yerlere yükselir.Eğer güncelleme gelirse oyuna dönme sebebim olur.
![]()
.Oyunun şuan ki gidişatı nasıl?Oyuncu sayısı ne durumda ve halâ zevkli mi?Lonca sıralamalarına baktım da 3 4 tane sunucu dışında loncaların sıralaması gözükmüyor.Baya üzüldüm açıkçası.
![]()
sonra işte güncelleme beklemeye başladım ben de. başlarsanız pişman olursunuz diyemem hani, en azından gelecek güncellemeye kadar biraz birikim yaparsınız. hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
. ha işte problem burada başlıyor direk kesin gelecek de diyecek durumda değiliz ne yazık ki
iyi günler dilerim..