olması gereken bu insanları daha fazla sömürmeye gerek yok ya kapatılsın yada el değiştirilsin halen gereksiz yere milleti oyalayıp onları sömürüyolar.
viewtopic.php?f=100&t=139820
Bir aydır sitede ufak bir şeyi bile kaldıramıyolar neyse o gidiyor böyle bir şey olmaz arkadaş ilginç kaldırıkları ürün hakkında açıklama gereği bile duymuyolar bu kadar vurdumduymazlık olurmu sallayın her şeyi kapansa inanın en sağlıklısı bu olacaktır.
Bir sabah uyandınız...
Re: Bir sabah uyandınız...
Şimdi siz böyle diyorsunuz ama ben hiç uyanamamayı oyunun kapandığını görmeye tercih ederim.Burak8154 yazdı:Söylenebilecek tek söz !... Gerisi boş zaten. (İmzamdaki olayın en kısa sürede gerçekleşmesi dileğiyle....)Brainiac yazdı:en kötüsü ne biliyormusunuz belki bir sabah uyanamıcak olmamız.
En azından oyuna küçük bi güçlendirme gelip serverları birleştirsinler felan hali hazırda ''Huzursuzluğum'' adındaki tanımsız görevi de bi şekilde oyuna dahil etseler de finalimiz güzel olsa bari
bır baktınız guncelleme gelmiş butun forum guncellemeyı konusuyor
guzel olurdu
eski İKV'nin artık tedavülden kalkma zamanı geldi. Unreal Engine 5 çıktığında lisansı alınıp yeni İKV'nin temelleri oluşturulmalı. açık dünya formatında haritalar genişletilmeli, itemler düzenlenmeli vb. bir çok yenilik ile beraber tekrar oyunculara sunulmalıdır. hiç bir şey için geç değildir. söylüyoruz ama nafile. oyunun kapanmasına gelecek olursak açıkçası üzülürüm ancak yanıp yanıpta tutuşmam. olabilecek her şeye hazırlıklı olmak gerekir. sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için.
- Eniyisi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
plus biteydi iyiydi
Saçmalıklardan sıkılmış birisi
Tablet - Psychoshow - Eniyisi
Tablet - Psychoshow - Eniyisi
Sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey ne yesemdir
oyun kapanması umrumda değil çünkü bırakalı 3 ay oldu bırakmasaydımda takmazdım çünkü bağımlı değilim oyuna
Bende aynı şeyleri düşünüyorum kardeşim ama adamlar daha unreal engine 3 ün altından kalkamadı.O kadar iddialı oyun motoru olmasada başka oyun motorlarıyla ikv herşeyiyle yeniden düzenlenebilir.Bana sorarsan her şey için çok geç.Yapmayacaktı o kadar muğurlerını tutmadı abi işte gidin bakın facebook sayfasına ordanda seri yapılan paylaşımlar bırakılmış kendileride anladı ama ucuz reklam peşindeler halen ne diyelim.Caffeine yazdı: ↑26 Nis 2017 14:28 eski İKV'nin artık tedavülden kalkma zamanı geldi. Unreal Engine 5 çıktığında lisansı alınıp yeni İKV'nin temelleri oluşturulmalı. açık dünya formatında haritalar genişletilmeli, itemler düzenlenmeli vb. bir çok yenilik ile beraber tekrar oyunculara sunulmalıdır. hiç bir şey için geç değildir. söylüyoruz ama nafile. oyunun kapanmasına gelecek olursak açıkçası üzülürüm ancak yanıp yanıpta tutuşmam. olabilecek her şeye hazırlıklı olmak gerekir. sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için.
Sobee'ye deneyimli takım arkadaşları şart. Unreal Engine 3'ü dediğin gibi acemice kullanmışlar. oyunu kötülemiyorum tabi ama daha profesyonel işler çıkarmaları gerekirdi. programa alışma aşaması içindeler belki. kendilerini geliştirmeliler bu konuda. aşağıdaki görsel, Unreal Engine 4'ten bir görsel.YemeLik yazdı: ↑29 Nis 2017 17:20Bende aynı şeyleri düşünüyorum kardeşim ama adamlar daha unreal engine 3 ün altından kalkamadı.O kadar iddialı oyun motoru olmasada başka oyun motorlarıyla ikv herşeyiyle yeniden düzenlenebilir.Bana sorarsan her şey için çok geç.Yapmayacaktı o kadar muğurlerını tutmadı abi işte gidin bakın facebook sayfasına ordanda seri yapılan paylaşımlar bırakılmış kendileride anladı ama ucuz reklam peşindeler halen ne diyelim.Caffeine yazdı: ↑26 Nis 2017 14:28 eski İKV'nin artık tedavülden kalkma zamanı geldi. Unreal Engine 5 çıktığında lisansı alınıp yeni İKV'nin temelleri oluşturulmalı. açık dünya formatında haritalar genişletilmeli, itemler düzenlenmeli vb. bir çok yenilik ile beraber tekrar oyunculara sunulmalıdır. hiç bir şey için geç değildir. söylüyoruz ama nafile. oyunun kapanmasına gelecek olursak açıkçası üzülürüm ancak yanıp yanıpta tutuşmam. olabilecek her şeye hazırlıklı olmak gerekir. sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için.

temsili bir milet ormanı diyebiliriz tekneyi ve uçan balonu saymazsak
"Hayırlısı be gülüm" tepkisi sanırım bu duruma en güzel tepkim olurdu.