Saat 3.30 sularında madene başladım ve yaklaşık 2 saat Sivri Ada'da maden çektim. Karakterimin kasasını kurcalarken yine enteresan bir item buldum.
Maden turuna başlamış olduk.
Günün sonunda kasa ve çantamızın hali:
Bazı çektiğim madenlerin SS'ini herzamanki gibi alamadım. Tekrar özür diliyorum.
Toplam hasılat:3 Alexandrite, 7 Dört Yapraklı Yonca, 1 Ganoderma.
Bugün biraz Dört Yapraklı Yonca'ya çalıştık. Belki gece 1 saat Hol'de maden kovalarım.
Bu aralar popüler olan YorumcuCaps sayfasından alıntı yaparak kapatıyorum.
Şule sıradaki maden gelsin... Sıradaki maden çıkmamış, kapatıyoruz. Günlüğüm bitti. İyi akşamlar. :lol:
Dün gece 30 dakika, ikindi sularında 4.30 gibi de 1 saat daha toplam 1.30 saat olmak üzere maden çektim. Açıkcası canım maden çekmeyi çok istemiyordu. Sanırım madenler de isteksiz olduğumu anladılar ve onlar da bana saf maden vermediler.
Toplam hasılat: 1 Kızıl Zümrüt, 1 Dört Yapraklı Yonca, 1 Jadeit.
Daha sonra bir arkadaş PM attı ve Grup Bölgesine çağırdılar. Açıkcası sunucuda tahminime göre uzun zamandır Grup Bölgesine girilmemiştir diye düşünüyorum. Ben de tekliflerini kabul ettim. Boş sunucu olduğu için slotlar inanılmaz hızlıydı. Savaşçımla Kenan'a, Büyücümle de Migrat'a girdim. Sığınak Bölgesine 3 kişi, Migrat'a 4 kişi girmemize rağmen, hiçbirimize bir şey düşmedi.
Bu arada Y2 Tılsımım olmadığı için, kırmacı oldum ve slotlarda Cehennem set giydim. Hemen hemen Y2 ile aynı işlevi gördü. Y2 Tılsımı bulunmayan arkadaşlara da önerebilirim.
Günlüğümü 5 yıl önce eklediğim, Junon kesim videosunu paylaşarak bitiriyorum.
UYARI:Lütfen gözlük takmadan izlemeyin, göz sağlığınız bozulabilir. :lol:
Biraz göz kamaştırıcı bir günlük olmuş madenlerden ötürü
Şansınızın bol olması dileğiyle.
IIxSoulflyxII yazdı:Madenlerini Görünce Gözlerim Kamaştı Günlüğünün Daim olmasi dileğiyle.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
BİLGİLENDİRME: Bazı sağlık sorunlarından ve vizelerin yaklaşmasından mütevellit günlüğüme bir süre daha devam edemeyeceğim.Neyse ki arttırıcım bitti. :lol:
Arttırıcım bittikten sonra kasa ve çantamın aldığı hal böyleydi.
yazmayalı epey süre olmuş. şimdilerde yeni güncelleme gelecekmiş sanırım. günlükte kaydını tuttuğum tüm madenleri oyunda gördüğüm tanımadığım bir arkadaşa vermiştim, vermeseydim belki tekrar başlardım ama sağlık olsun.