,

1 el kenan döndük eli boş döndürdü bizi işte kenan atmaya devam ediyoruz bir kaç eksik yok komple eksik herşey
Şaşırmadık motordan düşen madalya

Ahanda buda kenandan tazeeeğ

Teşekkür ederim,Allah gönlüne göre versin.İstersen üret,kendi fikrimi söyliyeyim düşmeyen birşey ve hatıra yani zaten oynu bırakıcam gözüm arkada kalmasın diye ürettim ben hep istediğim birşeydi zaten sende istiyorsan üretebilirsin.romendiyojen yazdı:Selamlar yunus o senin iyi kalpliliğin, Ejder Asa yakışmış eline bendemi üretsem![]()
![]()
Selam yunus onerim artflowla translari fulle,Bir karektere y2 bir karektere m1 ? Onerim bu sen bilirsin umarim takdir alirsinyusfcuk95 yazdı:Bu aralar pek yazmıyorum keyfim kaçtı paralar suyunu çekti diyecem çekmedi aslında da tılsımlık para yok maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor diyecem öyle de değil bilmiyorum bi olumsuzluk var içimde Artflowamı devam etsem Grigioya item düşürmeye mi çalışsam Artflowun tipi kötü diyecem değil ama Grigioyu dizesim var o çarın tipi falanda düzgün ama asa patlatmaya para falan lazım hep masraf savaşçımıda dizmek istiyordum ama alt tarafı bi oyun kendimi çok kasmaya başladım bu ara kafam karışık derslere kendimi verip teşekkür almam gerek İnşallah. oyuna dönersemde bir aksilik olmazsa hayırlısıyla sağlam dönüş yaparım oyunda yapmak istediklerim var def 23 lü full savaşçı oynamak, gazap 13 lü full şifa oynamak kons 13 kullanmak falan neyse ya kendinize çok iyi bakın görüşmek üzre.
Artflowda 2 trans eksik kıyoları full sayılır hocamda tek tılsım var aslında önerin güzel bende öyle düşündüm birşeyler yapıcaz İnşallah ama şu okul bi bitsinromendiyojen yazdı:Selam yunus onerim artflowla translari fulle,Bir karektere y2 bir karektere m1 ? Onerim bu sen bilirsin umarim takdir alirsinyusfcuk95 yazdı:Bu aralar pek yazmıyorum keyfim kaçtı paralar suyunu çekti diyecem çekmedi aslında da tılsımlık para yok maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor diyecem öyle de değil bilmiyorum bi olumsuzluk var içimde Artflowamı devam etsem Grigioya item düşürmeye mi çalışsam Artflowun tipi kötü diyecem değil ama Grigioyu dizesim var o çarın tipi falanda düzgün ama asa patlatmaya para falan lazım hep masraf savaşçımıda dizmek istiyordum ama alt tarafı bi oyun kendimi çok kasmaya başladım bu ara kafam karışık derslere kendimi verip teşekkür almam gerek İnşallah. oyuna dönersemde bir aksilik olmazsa hayırlısıyla sağlam dönüş yaparım oyunda yapmak istediklerim var def 23 lü full savaşçı oynamak, gazap 13 lü full şifa oynamak kons 13 kullanmak falan neyse ya kendinize çok iyi bakın görüşmek üzre.gorusmek dilegiyle vesselam
AhahahahahahahaSerinplay yazdı:Gömleği aldım bile...