El Emeği,Göz Nuru,Acemi İşi 3D Galata Köprüsü
- hasaneren57
- İskele Babası
Re: El Emeği,Göz Nuru,Acemi İşi 3D Galata Köprüsü
Arkadaşlar kafamda çok güzel bir mobil oyun tasarladım. Oyunumuz tabii ki İstanbul'da geçiyor. Çizimler tamamen bana ait olacak. İnternetten model vb indirip kesinlikle oyuna atmayacağım maalesef çoğu Türk mobil oyun yapımcısı bunu yapıyor işin basitine kaçıyorlar. İKV'de Eminönü'nde mekan olarak ne hissediyorsanız size bu mobil oyunumda onu hissettirmeye çalışacağım. Yaptıklarımı adım adım burada paylaşacağım tabii yöneticilerin izni olursa sonuçta farklı bir oyun tanıtılacak burada (kesinlikle ikv ye rakip olamayacak bir oyun
).Bir blog açmayı planlıyorum ondada burada ne paylaştıysam aynısını paylasacağım.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yönlendirme link olarak reklam amaçlı içerik olmazsa bence sorun olmaz.hasaneren57 yazdı:Arkadaşlar kafamda çok güzel bir mobil oyun tasarladım. Oyunumuz tabii ki İstanbul'da geçiyor. Çizimler tamamen bana ait olacak. İnternetten model vb indirip kesinlikle oyuna atmayacağım maalesef çoğu Türk mobil oyun yapımcısı bunu yapıyor işin basitine kaçıyorlar. İKV'de Eminönü'nde mekan olarak ne hissediyorsanız size bu mobil oyunumda onu hissettirmeye çalışacağım. Yaptıklarımı adım adım burada paylaşacağım tabii yöneticilerin izni olursa sonuçta farklı bir oyun tanıtılacak burada (kesinlikle ikv ye rakip olamayacak bir oyun).Bir blog açmayı planlıyorum ondada burada ne paylaştıysam aynısını paylasacağım.
Mobildeki RPG oyunlarını gördükçe neden İKVvari bir oyun olmasın diye düşünüyordum, hadi inşallah senden bekliyoruz :lol:

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Ellerine sağlık. 3D güzel bir dünyadır. Kendini geliştirebilmen için sınırsız kaynak mevcut. 3Ds Max ücretli demişsin ancak öğrenciler için 3 yıl lisans sağlıyor. Poligon mantığını, UV ve materyal sistemini anlamışsan eğer kullandığın program aslında çok farketmeyecektir ancak sektörde kabul edilmiş programlar ile devam etmen, grup halinde yapılan projelerde yer almanı kolaylaştırabilir.
Modelleme uzun bir serüven. Ancak hazırladığın modelin UV Map'ini çıkarmak, ona kaplama hazırlamak, renderlerini almak vs, hepsi keyif veren şeyler.
Çalışmalarını İKV Camiasıyla paylaştığın sürece takip ediyor olacağım.
Sevgiler.
Modelleme uzun bir serüven. Ancak hazırladığın modelin UV Map'ini çıkarmak, ona kaplama hazırlamak, renderlerini almak vs, hepsi keyif veren şeyler.
Sevgiler.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Sen neredesın beeErdogan yazdı:Ellerine sağlık. 3D güzel bir dünyadır. Kendini geliştirebilmen için sınırsız kaynak mevcut. 3Ds Max ücretli demişsin ancak öğrenciler için 3 yıl lisans sağlıyor. Poligon mantığını, UV ve materyal sistemini anlamışsan eğer kullandığın program aslında çok farketmeyecektir ancak sektörde kabul edilmiş programlar ile devam etmen, grup halinde yapılan projelerde yer almanı kolaylaştırabilir.
Sevgiler.
- hasaneren57
- İskele Babası
Erdogan yazdı:Ellerine sağlık. 3D güzel bir dünyadır. Kendini geliştirebilmen için sınırsız kaynak mevcut. 3Ds Max ücretli demişsin ancak öğrenciler için 3 yıl lisans sağlıyor. Poligon mantığını, UV ve materyal sistemini anlamışsan eğer kullandığın program aslında çok farketmeyecektir ancak sektörde kabul edilmiş programlar ile devam etmen, grup halinde yapılan projelerde yer almanı kolaylaştırabilir.
Sevgiler.
Çok teşekkür ederim abi desteğin ve önerilerin için. Senden bunları duymak benim için gururdur.
Dönercimiz hazır tamamen buttan yapılmıştır ikv cilere bedava

- hasaneren57
- İskele Babası
Tarihi yarım adamızın evlerinden biri :!: Evi görünce Umut geldi şu akrepleri bize öldürten çocuk

- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
hasaneren57 yazdı:Tarihi yarım adamızın evlerinden biri :!: Evi görünce Umut geldi şu akrepleri bize öldürten çocuk![]()
Devam , ellerine sağlık
DrBuLuT«Eminönü»

- hasaneren57
- İskele Babası
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sen neredesin be hocam günlüğünü bayıla bayıla okuyordum tekrar tekrar hele o kasanın fotosunu gördükçe oyuna daha bi bağlanıyordum ticaret aşığıyım hocam ben,senide özledik buralarda tekrar görmek isteriz mürekkebini doldur artıkErdogan yazdı:Ellerine sağlık. 3D güzel bir dünyadır. Kendini geliştirebilmen için sınırsız kaynak mevcut. 3Ds Max ücretli demişsin ancak öğrenciler için 3 yıl lisans sağlıyor. Poligon mantığını, UV ve materyal sistemini anlamışsan eğer kullandığın program aslında çok farketmeyecektir ancak sektörde kabul edilmiş programlar ile devam etmen, grup halinde yapılan projelerde yer almanı kolaylaştırabilir.
Sevgiler.
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- hasaneren57
- İskele Babası
benzin istasyonumuzda hazır