El Emeği,Göz Nuru,Acemi İşi 3D Galata Köprüsü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hasaneren57
İskele Babası
İskele Babası

Re: El Emeği,Göz Nuru,Acemi İşi 3D Galata Köprüsü

Mesaj gönderen hasaneren57 »

Arkadaşlar kafamda çok güzel bir mobil oyun tasarladım. Oyunumuz tabii ki İstanbul'da geçiyor. Çizimler tamamen bana ait olacak. İnternetten model vb indirip kesinlikle oyuna atmayacağım maalesef çoğu Türk mobil oyun yapımcısı bunu yapıyor işin basitine kaçıyorlar. İKV'de Eminönü'nde mekan olarak ne hissediyorsanız size bu mobil oyunumda onu hissettirmeye çalışacağım. Yaptıklarımı adım adım burada paylaşacağım tabii yöneticilerin izni olursa sonuçta farklı bir oyun tanıtılacak burada (kesinlikle ikv ye rakip olamayacak bir oyun :D ).Bir blog açmayı planlıyorum ondada burada ne paylaştıysam aynısını paylasacağım.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

hasaneren57 yazdı:Arkadaşlar kafamda çok güzel bir mobil oyun tasarladım. Oyunumuz tabii ki İstanbul'da geçiyor. Çizimler tamamen bana ait olacak. İnternetten model vb indirip kesinlikle oyuna atmayacağım maalesef çoğu Türk mobil oyun yapımcısı bunu yapıyor işin basitine kaçıyorlar. İKV'de Eminönü'nde mekan olarak ne hissediyorsanız size bu mobil oyunumda onu hissettirmeye çalışacağım. Yaptıklarımı adım adım burada paylaşacağım tabii yöneticilerin izni olursa sonuçta farklı bir oyun tanıtılacak burada (kesinlikle ikv ye rakip olamayacak bir oyun :D ).Bir blog açmayı planlıyorum ondada burada ne paylaştıysam aynısını paylasacağım.
Yönlendirme link olarak reklam amaçlı içerik olmazsa bence sorun olmaz.
Mobildeki RPG oyunlarını gördükçe neden İKVvari bir oyun olmasın diye düşünüyordum, hadi inşallah senden bekliyoruz :lol:
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Ellerine sağlık. 3D güzel bir dünyadır. Kendini geliştirebilmen için sınırsız kaynak mevcut. 3Ds Max ücretli demişsin ancak öğrenciler için 3 yıl lisans sağlıyor. Poligon mantığını, UV ve materyal sistemini anlamışsan eğer kullandığın program aslında çok farketmeyecektir ancak sektörde kabul edilmiş programlar ile devam etmen, grup halinde yapılan projelerde yer almanı kolaylaştırabilir.

Modelleme uzun bir serüven. Ancak hazırladığın modelin UV Map'ini çıkarmak, ona kaplama hazırlamak, renderlerini almak vs, hepsi keyif veren şeyler.

Çalışmalarını İKV Camiasıyla paylaştığın sürece takip ediyor olacağım.

Sevgiler.
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Erdogan yazdı:Ellerine sağlık. 3D güzel bir dünyadır. Kendini geliştirebilmen için sınırsız kaynak mevcut. 3Ds Max ücretli demişsin ancak öğrenciler için 3 yıl lisans sağlıyor. Poligon mantığını, UV ve materyal sistemini anlamışsan eğer kullandığın program aslında çok farketmeyecektir ancak sektörde kabul edilmiş programlar ile devam etmen, grup halinde yapılan projelerde yer almanı kolaylaştırabilir.

Modelleme uzun bir serüven. Ancak hazırladığın modelin UV Map'ini çıkarmak, ona kaplama hazırlamak, renderlerini almak vs, hepsi keyif veren şeyler.

Sevgiler.
Sen neredesın bee :) bu arada arkadas cok yetenklıymıs
Kullanıcı avatarı
hasaneren57
İskele Babası
İskele Babası

Erdogan yazdı:Ellerine sağlık. 3D güzel bir dünyadır. Kendini geliştirebilmen için sınırsız kaynak mevcut. 3Ds Max ücretli demişsin ancak öğrenciler için 3 yıl lisans sağlıyor. Poligon mantığını, UV ve materyal sistemini anlamışsan eğer kullandığın program aslında çok farketmeyecektir ancak sektörde kabul edilmiş programlar ile devam etmen, grup halinde yapılan projelerde yer almanı kolaylaştırabilir.

Sevgiler.

Çok teşekkür ederim abi desteğin ve önerilerin için. Senden bunları duymak benim için gururdur.

Dönercimiz hazır tamamen buttan yapılmıştır ikv cilere bedava :D :D

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
hasaneren57
İskele Babası
İskele Babası

Tarihi yarım adamızın evlerinden biri :!: Evi görünce Umut geldi şu akrepleri bize öldürten çocuk :D

Resim
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

hasaneren57 yazdı:Tarihi yarım adamızın evlerinden biri :!: Evi görünce Umut geldi şu akrepleri bize öldürten çocuk :D

Resim

Devam , ellerine sağlık :)
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
hasaneren57
İskele Babası
İskele Babası

Resim
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen yusfcuk95 »

Sevgiler.
Sen neredesin be hocam günlüğünü bayıla bayıla okuyordum tekrar tekrar hele o kasanın fotosunu gördükçe oyuna daha bi bağlanıyordum ticaret aşığıyım hocam ben,senide özledik buralarda tekrar görmek isteriz mürekkebini doldur artık :)
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
hasaneren57
İskele Babası
İskele Babası

benzin istasyonumuzda hazır :D

Resim