Güncelleme geldi mi
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Re: Güncelleme geldi mi
bi ara uğrayıp gitti
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
güncelleme geldi çoktan hocam. milette bizi sayın Heron karşılıyor. genç bilgililer saolsınlar geçmişe uzanan bir portal icat ettiler. portalın kullanımı ise biraz farklı. İKV'ndeyken escye basıp çıkış butonunu kullanıyorsun. sonra masa üstündeyken Kader Mühürleri simgesine çift tıklıyorsun. oyuna giriyorsun. güncelleme çölden devam ediyor. kaçıyosun falan sonra çiftlik evine gidiyor, orada dinleniyorsun, amelelik yapıp biraz altın para kazanıyorsun falan. böyle yani. yakında da Hybanda gelecekmiş. büyük ihtimal kuklacıda bu portalı kullanıp mezopotamya'ya kaçtı. hepimiz merakla bekliyoruz.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Biizn İ Hüda
Saldım çayıra mevlam bayıra
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yni Bir yüz
Hani bir reklam var ya ... Çikolotalı gofret sevmeyen varmı
Ondan esinlenerek güncelleme sevmeyen varmı
Tüm güncellmeleri oyun içerisindeyken öğrendim ama olurda güncelleme gelirse forumdan öğrencem
Ha oyuna girermiyim bu kadar soğuduktan sonra ...
Ondan esinlenerek güncelleme sevmeyen varmı
Tüm güncellmeleri oyun içerisindeyken öğrendim ama olurda güncelleme gelirse forumdan öğrencem
Ha oyuna girermiyim bu kadar soğuduktan sonra ...

Geldi, bu akşam Perihan Hanım'la konuştum sonra da Kuklacı'yı gözlemlemeye gitmemi istedi.
-
- Acemi Savaşçı
Caffeine yazdı: ↑26 Nis 2017 16:46 güncelleme geldi çoktan hocam. milette bizi sayın Heron karşılıyor. genç bilgililer saolsınlar geçmişe uzanan bir portal icat ettiler. portalın kullanımı ise biraz farklı. İKV'ndeyken escye basıp çıkış butonunu kullanıyorsun. sonra masa üstündeyken Kader Mühürleri simgesine çift tıklıyorsun. oyuna giriyorsun. güncelleme çölden devam ediyor. kaçıyosun falan sonra çiftlik evine gidiyor, orada dinleniyorsun, amelelik yapıp biraz altın para kazanıyorsun falan. böyle yani. yakında da Hybanda gelecekmiş. büyük ihtimal kuklacıda bu portalı kullanıp mezopotamya'ya kaçtı. hepimiz merakla bekliyoruz.