SAVAŞÇI TRANS , MEV , KIYAMET ASA ÜRETİRSE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: SAVAŞÇI TRANS , MEV , KIYAMET ASA ÜRETİRSE

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

4thEspada yazdı:
FiratCakiroglu yazdı:
4thEspada yazdı:Lionhearta katılıyorum hol eklentisi gelmeden önce çok çok zordu şaheserler piyasada bu kadar para yoktu menekşe 40m idi sunucumda iridyum 55 m.. Şimdi hangi maden bu kadar pahalı? Hol bölgesi bu kadar parayı nasıl getirdi anlamadım daha çok slot kesilerek mi? Sanmıyorum. Bilen varsa alta geçsin.
Dükkanda yer alan maden şans arttırıcıları olabilir.
evet ama nakit nereden geliyor birde bu var bono ama bunu yapan kişiler banlandı bunu Erdoğan söyledi bize hatta güncel oyunda 34 küsür sanırım 10m lik bono ve bi okadar 1m likbono var. Bu yüklü parayı çekmek için tek yapabildikleri 500m lik bayrak 900mlik tılsım veya reçeteler ama dayanmıyor yine
Büyük hol bölgesin de y2 bir büyücü 4/5 saat güle oynaya kasarak 15/20 milyon para kaldırabiliyor gerek çöplerden gerekse düşen madenlerden, 20 gün aktif olduğunu var sayarsak 15 milyon dan 300 milyon toplamış olur :)
her gün 20 kişi 10 milyon kaldırsa gün de 200 m alırlar ufak örnekler verdim işin gerçeği ise 1 gün de büyük hole giren oyuncu sayısı 200 kişinin üstündedir.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Maden konusu benim için gerekli cevap değil sadece nakit yani yaratık keserek düşen eşyaları satmayı diyorum acaba bir günde ne kadar eder ki bu astronomik rakamlar meydana gelir madeni de nakitle alıyoruz değil mi benim sorum hep nakit ti. nasıl para kasarsınız değil aslında yada kasılır. Düşen eşyaları işportaya satmak
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

4thEspada yazdı:Maden konusu benim için gerekli cevap değil sadece nakit yani yaratık keserek düşen eşyaları satmayı diyorum acaba bir günde ne kadar eder ki bu astronomik rakamlar meydana gelir madeni de nakitle alıyoruz değil mi benim sorum hep nakit ti. nasıl para kasarsınız değil aslında yada kasılır. Düşen eşyaları işportaya satmak
Eklenti paketleri ile eşya ücretleri arttı sanırsam. Önceden bir zırh 70bin değildi diye hatırlıyorum ben. Önceden dediğim 39 zamanı :D
Çöp eşyaların üzerindeki fiyatlar artınca doğru orantıyla beraber nakit de arttı.

E bunun yanında Hol'de sürüyle slot var. Onların verdiği +para da katarsan içine gayet normal rakamlar.
Bir de seri kesiyorsun. Kısa zamanda onlarca slot, saatlerini verirsen de yüzlerce slot kesiyorsun. Şuanki miktarlar gayet normal bence.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
VotkaSarap
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen VotkaSarap »

FiratCakiroglu yazdı:
4thEspada yazdı:Maden konusu benim için gerekli cevap değil sadece nakit yani yaratık keserek düşen eşyaları satmayı diyorum acaba bir günde ne kadar eder ki bu astronomik rakamlar meydana gelir madeni de nakitle alıyoruz değil mi benim sorum hep nakit ti. nasıl para kasarsınız değil aslında yada kasılır. Düşen eşyaları işportaya satmak
Eklenti paketleri ile eşya ücretleri arttı sanırsam. Önceden bir zırh 70bin değildi diye hatırlıyorum ben. Önceden dediğim 39 zamanı :D
Çöp eşyaların üzerindeki fiyatlar artınca doğru orantıyla beraber nakit de arttı.

E bunun yanında Hol'de sürüyle slot var. Onların verdiği +para da katarsan içine gayet normal rakamlar.
Bir de seri kesiyorsun. Kısa zamanda onlarca slot, saatlerini verirsen de yüzlerce slot kesiyorsun. Şuanki miktarlar gayet normal bence.
Zırh yine 70 bindi ama bu kadar çok düşmüyordu. 39 zamanı slot kesmekte bu kadar kolay değildi. Büyücüler ateş çemberi ile kurt mağrasında kırmızı örümcek keserken savaşçılar genelde kemik kafada çelik balyozlarıyla takılıyordu. Sunuculara para girişi bono buguyla oldu. Herkes banlanmadı bunun imkanı yok. Sonrasında bu kişiler parayı piyasaya sürüp gelen şaheserlere erken sahip olmak isteyince piyasa arttı. Yoksa Ejder Asa zamanı bir menekşe elmasa 35 40 milyon vermek akla mantığa sığmayan bir şey.
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

VotkaSarap yazdı:
FiratCakiroglu yazdı:

Zırh yine 70 bindi ama bu kadar çok düşmüyordu. 39 zamanı slot kesmekte bu kadar kolay değildi. Büyücüler ateş çemberi ile kurt mağrasında kırmızı örümcek keserken savaşçılar genelde kemik kafada çelik balyozlarıyla takılıyordu. Sunuculara para girişi bono buguyla oldu. Herkes banlanmadı bunun imkanı yok. Sonrasında bu kişiler parayı piyasaya sürüp gelen şaheserlere erken sahip olmak isteyince piyasa arttı. Yoksa Ejder Asa zamanı bir menekşe elmasa 35 40 milyon vermek akla mantığa sığmayan bir şey.
+
Nothing
Turkoxforum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Turkoxforum »

Hayırlı olsun
Kullanıcı avatarı
MEDEA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MEDEA »

Turkoxforum yazdı:Hayırlı olsun
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Öncelikle merhaba

Böyle bişe yapacağına oyuna yeni başlamış veya ihtiyacı olan birine verseydin en azından boşa gitmezdi tabi senin kararın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön