Büyük hol bölgesin de y2 bir büyücü 4/5 saat güle oynaya kasarak 15/20 milyon para kaldırabiliyor gerek çöplerden gerekse düşen madenlerden, 20 gün aktif olduğunu var sayarsak 15 milyon dan 300 milyon toplamış olur4thEspada yazdı:evet ama nakit nereden geliyor birde bu var bono ama bunu yapan kişiler banlandı bunu Erdoğan söyledi bize hatta güncel oyunda 34 küsür sanırım 10m lik bono ve bi okadar 1m likbono var. Bu yüklü parayı çekmek için tek yapabildikleri 500m lik bayrak 900mlik tılsım veya reçeteler ama dayanmıyor yineFiratCakiroglu yazdı:Dükkanda yer alan maden şans arttırıcıları olabilir.4thEspada yazdı:Lionhearta katılıyorum hol eklentisi gelmeden önce çok çok zordu şaheserler piyasada bu kadar para yoktu menekşe 40m idi sunucumda iridyum 55 m.. Şimdi hangi maden bu kadar pahalı? Hol bölgesi bu kadar parayı nasıl getirdi anlamadım daha çok slot kesilerek mi? Sanmıyorum. Bilen varsa alta geçsin.
her gün 20 kişi 10 milyon kaldırsa gün de 200 m alırlar ufak örnekler verdim işin gerçeği ise 1 gün de büyük hole giren oyuncu sayısı 200 kişinin üstündedir.