İkv açılmıyor sunucular yulenmiyor
Re: İkv açılmıyor sunucular yulenmiyor
Nerull forumda sanırım gizli takılıyor. Az önce kıyamet sözleri kazananlar konusunu kaldırdı. Şu an inceliyor.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
NERULLL! NİHAT ABİ. ABİİİİİ. ABİ Bİ GÜNCELLEME BETerminal yazdı:Nerull forumda sanırım gizli takılıyor. Az önce kıyamet sözleri kazananlar konusunu kaldırdı. Şu an inceliyor.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Arkadaş planlanma aşamasında bulunmuştur belki...Serinplay yazdı:Planlı çalışmalar benim bildiğim önceden duyuru ile yapılıyor.DuMaNisTT yazdı:Planlanmiş bir çalişma oyunun kapandigi yok.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
Hocam senin bilgisayarda arşiv mi var? Bu ne hız, her olaya bir capsSerinplay yazdı:
Selami Kelaynak'ın Garip'i değil mi o? :mrgreen:Serinplay yazdı:
Serinplay yazdı:Planlı çalışmalar benim bildiğim önceden duyuru ile yapılıyor.DuMaNisTT yazdı:Planlanmiş bir çalişma oyunun kapandigi yok.

Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
Yoksa lag sorununu mu çözecekler. Hadi inşallah ya. Bak sevindim şimdi, günüm güzel geçecek
Evet oyun açıldı, geçmiş olsun!..
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Merhaba arkadaşlar,
Sosyal medyada duyurmuştık ancak forumda açıklama yayınlamadığımızı farkettim. Bu da planlı çalışmanın zamanlamasının bir kaç defa değişmesinden kaynaklanıyor.
Sunucularımızda çalışma az önce tamamlandı ve son kontrollerin ardından sunucularımızı tekrar erişime açtık.
Bilginize
Sosyal medyada duyurmuştık ancak forumda açıklama yayınlamadığımızı farkettim. Bu da planlı çalışmanın zamanlamasının bir kaç defa değişmesinden kaynaklanıyor.
Sunucularımızda çalışma az önce tamamlandı ve son kontrollerin ardından sunucularımızı tekrar erişime açtık.
Bilginize