NaudiR yazdı:Arkadaşım kimsenin oyunu geliştirme gibi bir zorunluluğu yok. Bu oyunu oynuyorsanız sorumluluk sizindir. Gidip kimi kime şikayet edeceksiniz anlamadım? Sanki adamlar sizi zorla oynatıyor. Gelişmeyeceğini düşünüyorsanız, ömrü bitti diyorsanız oynamazsınız olur biter.
Bir oyunu pay2win yaptığın anda devamlılığını vermek ZORUNDASIN! O saatten sonra oyun-oyuncu ilişkisi değil şirket-müşteri ilişkisine dönüyor.Her şirket-müşteri ilişkisinde olduğu gibi bu oyundada müşteri olan bizlerin hakkını araması en doğal haktır.Günlük işlerinde de bu mentaliteye sahip olmadığını umuyorum.Bu söylediğin "ülkeden memnun değilsen zorla tutan yok" gibi saçma ve sığ bir düşünce.
NaudiR yazdı:Arkadaşım kimsenin oyunu geliştirme gibi bir zorunluluğu yok. Bu oyunu oynuyorsanız sorumluluk sizindir. Gidip kimi kime şikayet edeceksiniz anlamadım? Sanki adamlar sizi zorla oynatıyor. Gelişmeyeceğini düşünüyorsanız, ömrü bitti diyorsanız oynamazsınız olur biter.
Ya boşverin şunu kader mühürlerinde betadayken oyundan çıkmadı sırf hataları söyleyip yardımcı oldu diye moderatör yaptılar. Şimdi de yönetimi savunmaya çalışıyor işte aklınca. Zaten forumdakiler oyunu oynamıyor sadece güncelleme gelcek mi gelmicek mi onu öğrenmek için bekliyorlar. Şimdi burayı terket ve KM foruma dön.
çok çelişkili durum var sobee nin diğer oyununun forum sitesinde de bilgi yok fuarla ilgili insan çekme amaçlı gibi geldi bana iki oyununda forumunda bilgi yazmaması bakalım hayırlısı:)
russiaN yazdı:çok çelişkili durum var sobee nin diğer oyununun forum sitesinde de bilgi yok fuarla ilgili insan çekme amaçlı gibi geldi bana iki oyununda forumunda bilgi yazmaması bakalım hayırlısı:)
feysbok sayfasında var kmnin bide bot basmislar ;D
russiaN yazdı:çok çelişkili durum var sobee nin diğer oyununun forum sitesinde de bilgi yok fuarla ilgili insan çekme amaçlı gibi geldi bana iki oyununda forumunda bilgi yazmaması bakalım hayırlısı:)
feysbok sayfasında var kmnin bide bot basmislar ;D
anladım devamlı olarak takip edemiyorum ondan fark edemedim
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Gamex'e gidecek arkadaşlar
Kader mühürleri standında Sobee ekibi muhtemelen TTNET yetkilileri ile birlikte olacak. Orada bilgi vercek yetkide olan kişiler de olacaktır. Sorarsanız ve aldığınız bilgileri burada paylaşırsanız seviniriz.
Onlar takmıyo olabilir ama Gamex de ikvciler sobee ye fena takacak :mrgreen:
Burak8154 yazdı:Boşa heveslenmeyin. Sosyal medyalarda kendiliğinden çıkan lanet reklamlarda gördüm. Kader Mühürleri ile Sobee Gamex'te! diye. İKV yi takan mı var