xIspidermanIx yazdı:İsmeti kesmek çok kolay önemli olan Handanı kesmek bi arz kendi kalesinde bile rahat bi şekilde inip çıkamıyo...
Yane İsmeti kesmek çokda önemli deqil.![]()
Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !
Re: Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
He ondan ! 17 yaşım ve burdada payLaşmaktan hiç rahatsız deiLim . Konuya qeLince ;RuffleS yazdı:Megaxrealist yazdı:Sen Meran ' ı öğren sonra bana cvp wer arkadaş !RuffleS yazdı:Megaxrealist yazdı:Anca Sancak ' ta GeLin KoLaysa Meranda yapın Bir daha .![/quote
Hehe cvba bakAdamım dediğin cümleye bak ya harbiden güldüm
![]()
GeLin 2. defa kesin koLaysa Ismetı heee ?
Senin yaşının 7-12 oldugunu sanıyorumMerana çağırıyorsun bu çocukca bir davranıştır.Benim babam senin babanı döver misali
Neyse artık yorum yazmıcam iyi forumlar.
Merana çaqırmak Çocuksu ıse bu senın kafanda oLan bır probLemdır..! Ayrıca Yıne dıyorum KOLAYSA GELIN MERANDA KESIN TAMAM ! Not bırakıp kaçmak asıL ÇOCUKLUKTUR !
İyi forumLar .
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kardeşim Arz'sın git kendi yerinde yaz ne yazcaksan
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
zorunuza mı gitti la 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Bizde kuklacıda galiba 2 defa kestik fotoğrafları bağzı arkadaşlarda var...
- kanunxrutles
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
biz gm lerle handana çoğu zaman gittik fakt handanın canını hep düşük kaldığında gmler ışınlanıyordu bunun farkındadırlar herkes bilmiyorum ama bir gerçek var ki lodos kalesi hiç güvenli degil fakt arz kalesi çok güvenli arzlar lods kalesinin dşından can basıyo bizler içeriye adımımızı atıgımızda gidiyoruz ama handan alcaz

SOMALİXWORS
yha fotolara dikkat ettimde yaşlı kurtun karakteri bizim asterixx e nekadar çok benziyo yani karakter karektere benzer derler bn ilk kez görüyom bizim karektere benze bi karekter
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Aynen katılıyorum valla o kadar korkmuşlarki lodoslardan yöneticiler handanı ufacık ve tek girişi olan bi kalede tüm muhafızların arkasına atrmışlar İsmet Bey gibi bi babayiğitti kalenin 4 tarafındanda çekebilirsiniz delikanlıdırIxMehmetcikxI yazdı:bilin ki arzların kalesi lodoslarda olsa haftada bir Handan Sesilirdi siz daha duvarın arkadasında ki tüccarı zor kesmişssiniz o kadae ki![]()
TBRKLER
birinin de şu handan işine el atması gerek.
30 kişiyle handanın yanına gittik. kill of handan yapıcaktık aklımızca. tabi sonra kill of lodos a gitti olay
o kaleden içeri girilmesi için o kalenin güçlendirilmiş muhafızlarını çok seri biçimde aşmak gerekiyor.
ki bu da bu devirde çok nitelikli yaklaşık 20 savaşçı 10 şifacı falan gerektiriyor
birinin de şu handan işine el atması gerek.
30 kişiyle handanın yanına gittik. kill of handan yapıcaktık aklımızca. tabi sonra kill of lodos a gitti olay
o kaleden içeri girilmesi için o kalenin güçlendirilmiş muhafızlarını çok seri biçimde aşmak gerekiyor.
ki bu da bu devirde çok nitelikli yaklaşık 20 savaşçı 10 şifacı falan gerektiriyor
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER