İKV 2007-2016 Popülerlik Ve Eski Site

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: İKV 2007-2016 Popülerlik Ve Eski Site

Mesaj gönderen pankuscagiz »

gerçekten çok manidar :)) bazen arz kalesine gidip oturup evde işlerimi güçlerimi yapmaktan bile keyif alıyorum açıkçası. ben de eskiden sancak sunucusundaydım. seni çok ama çok iyi anlıyorum. dediğim gibi her zaman diyoruz zaten, sağlam bir yenilik gelse seviye 69 79 falan yeni görevler yeni açık dünya bölgeler :)) çok çok güzel olacaktır..
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
GbGormemisAdam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GbGormemisAdam »

ulan bee level atlamak için saatlerce yeşil örümcek fare kestiğim günler aklıma düştü :( :(
AYEM DI BEST ALAYINA REST ULAN
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen LethieN »

GbGormemisAdam yazdı:ulan bee level atlamak için saatlerce yeşil örümcek fare kestiğim günler aklıma düştü :( :(
Hiç unutmam, ilk başladığım zaman 15 günde 13 level kasabildim. Ne yazık ki onuda çalmışlardı. :D :D

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

updullah
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dret »

böyle kaliteli bir konu geride kalmamalı, nostalji zamanıda archives linkleri patlamış.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Eski forum sitesinde ne konular vardı be ...

Loxecleus mu neydı o orumceklerın orda az magnezyum item kasmıyorduk be :)
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

Seven yazdı: 25 Ağu 2016 09:48 Demek ki sponsor firma veya destekçi firma o zamanlar bu oyuna emek vermiş. Mynet'e teşekkürler.

Geçtiğimiz günlerde Türk Telekomdan bu oyun hakkında bilgi edinmek istedim. Bahsettiğiniz oyunu bilmiyoruz dedi başkasına yönlendirdi. O da aynı şeyi söyledi. En son kapattım.

Demek istediğim anlaşma sağlanılan şirket gerçekten yeni güncellemeler hedefinde olsaydı ve bu oyunu bünyesine katsaydı.
Mynet 3-5 oyuna daha destek oldu ve o dönem rekorlar kırmaya basladı türkiyede sonrasında el degiştirince bi anda kayıplara karıştı ya mynet zorla oyun oynatıyor yada insanlar mynettekı içerigi iyi sanıyor :) Mynetli günlere dönsek çok güzel olurdu
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

Mustafaxbuken yazdı: 08 May 2018 00:16
Seven yazdı: 25 Ağu 2016 09:48 Demek ki sponsor firma veya destekçi firma o zamanlar bu oyuna emek vermiş. Mynet'e teşekkürler.

Geçtiğimiz günlerde Türk Telekomdan bu oyun hakkında bilgi edinmek istedim. Bahsettiğiniz oyunu bilmiyoruz dedi başkasına yönlendirdi. O da aynı şeyi söyledi. En son kapattım.

Demek istediğim anlaşma sağlanılan şirket gerçekten yeni güncellemeler hedefinde olsaydı ve bu oyunu bünyesine katsaydı.
Mynet 3-5 oyuna daha destek oldu ve o dönem rekorlar kırmaya basladı türkiyede sonrasında el degiştirince bi anda kayıplara karıştı ya mynet zorla oyun oynatıyor yada insanlar mynettekı içerigi iyi sanıyor :) Mynetli günlere dönsek çok güzel olurdu
İKV nin Alt Yapısı Yani Kökü Sağlam Firmadan Gelme Mynet Zamanın King Firmalarındandır. İKV'nin Kolay Kolay Biteceğini
Sanmam.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

MXneo yazdı: 08 May 2018 11:06
Mustafaxbuken yazdı: 08 May 2018 00:16

İKV nin Alt Yapısı Yani Kökü Sağlam Firmadan Gelme Mynet Zamanın King Firmalarındandır. İKV'nin Kolay Kolay Biteceğini
Sanmam.
Öyle ama insan yine tedirgin oluyor.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Haha benim konuyu uplamışsınız :D
kubi07 benim.O hesap saçma bi nedenden ötürü ban yedi malesef.
Ah ne güzel günlerdi...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön