İKV 2007-2016 Popülerlik Ve Eski Site
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: İKV 2007-2016 Popülerlik Ve Eski Site
gerçekten çok manidar
) bazen arz kalesine gidip oturup evde işlerimi güçlerimi yapmaktan bile keyif alıyorum açıkçası. ben de eskiden sancak sunucusundaydım. seni çok ama çok iyi anlıyorum. dediğim gibi her zaman diyoruz zaten, sağlam bir yenilik gelse seviye 69 79 falan yeni görevler yeni açık dünya bölgeler
) çok çok güzel olacaktır..
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- GbGormemisAdam
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ulan bee level atlamak için saatlerce yeşil örümcek fare kestiğim günler aklıma düştü
AYEM DI BEST ALAYINA REST ULAN
Hiç unutmam, ilk başladığım zaman 15 günde 13 level kasabildim. Ne yazık ki onuda çalmışlardı.GbGormemisAdam yazdı:ulan bee level atlamak için saatlerce yeşil örümcek fare kestiğim günler aklıma düştü![]()
![]()
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
updullah
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
böyle kaliteli bir konu geride kalmamalı, nostalji zamanıda archives linkleri patlamış.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Eski forum sitesinde ne konular vardı be ...
Loxecleus mu neydı o orumceklerın orda az magnezyum item kasmıyorduk be
Loxecleus mu neydı o orumceklerın orda az magnezyum item kasmıyorduk be
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Mynet 3-5 oyuna daha destek oldu ve o dönem rekorlar kırmaya basladı türkiyede sonrasında el degiştirince bi anda kayıplara karıştı ya mynet zorla oyun oynatıyor yada insanlar mynettekı içerigi iyi sanıyorSeven yazdı: ↑25 Ağu 2016 09:48 Demek ki sponsor firma veya destekçi firma o zamanlar bu oyuna emek vermiş. Mynet'e teşekkürler.
Geçtiğimiz günlerde Türk Telekomdan bu oyun hakkında bilgi edinmek istedim. Bahsettiğiniz oyunu bilmiyoruz dedi başkasına yönlendirdi. O da aynı şeyi söyledi. En son kapattım.
Demek istediğim anlaşma sağlanılan şirket gerçekten yeni güncellemeler hedefinde olsaydı ve bu oyunu bünyesine katsaydı.
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
İKV nin Alt Yapısı Yani Kökü Sağlam Firmadan Gelme Mynet Zamanın King Firmalarındandır. İKV'nin Kolay Kolay BiteceğiniMustafaxbuken yazdı: ↑08 May 2018 00:16Mynet 3-5 oyuna daha destek oldu ve o dönem rekorlar kırmaya basladı türkiyede sonrasında el degiştirince bi anda kayıplara karıştı ya mynet zorla oyun oynatıyor yada insanlar mynettekı içerigi iyi sanıyorSeven yazdı: ↑25 Ağu 2016 09:48 Demek ki sponsor firma veya destekçi firma o zamanlar bu oyuna emek vermiş. Mynet'e teşekkürler.
Geçtiğimiz günlerde Türk Telekomdan bu oyun hakkında bilgi edinmek istedim. Bahsettiğiniz oyunu bilmiyoruz dedi başkasına yönlendirdi. O da aynı şeyi söyledi. En son kapattım.
Demek istediğim anlaşma sağlanılan şirket gerçekten yeni güncellemeler hedefinde olsaydı ve bu oyunu bünyesine katsaydı.Mynetli günlere dönsek çok güzel olurdu
Sanmam.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Öyle ama insan yine tedirgin oluyor.MXneo yazdı: ↑08 May 2018 11:06İKV nin Alt Yapısı Yani Kökü Sağlam Firmadan Gelme Mynet Zamanın King Firmalarındandır. İKV'nin Kolay Kolay BiteceğiniMustafaxbuken yazdı: ↑08 May 2018 00:16Mynet 3-5 oyuna daha destek oldu ve o dönem rekorlar kırmaya basladı türkiyede sonrasında el degiştirince bi anda kayıplara karıştı ya mynet zorla oyun oynatıyor yada insanlar mynettekı içerigi iyi sanıyorSeven yazdı: ↑25 Ağu 2016 09:48 Demek ki sponsor firma veya destekçi firma o zamanlar bu oyuna emek vermiş. Mynet'e teşekkürler.
Demek istediğim anlaşma sağlanılan şirket gerçekten yeni güncellemeler hedefinde olsaydı ve bu oyunu bünyesine katsaydı.Mynetli günlere dönsek çok güzel olurdu
Sanmam.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

Haha benim konuyu uplamışsınız 
kubi07 benim.O hesap saçma bi nedenden ötürü ban yedi malesef.
Ah ne güzel günlerdi...
kubi07 benim.O hesap saçma bi nedenden ötürü ban yedi malesef.
Ah ne güzel günlerdi...