onur ve barış delil ve görgü tanıklarıyla(tabi varsa)foruma gelin kimin haklı kimin haksız olduğunu ozaman anlayacağız
Barış diorsunk kardeşim pcdeydi orda sendede hata var ben yeğenlerim pcye geçince başka çarı açıorum oynasınlar die sen gidion hırsıza çalmasın die paranı verion
Onur sende yaptıysam yaptım de özür dile ver itemlerini olsun bitsin yok ama tam tersiyse barış sen iftira atığın için özür dilersin olur biter şuan kimin haklı kimin haksız olduğu anlaşılmıor
Raşid cim bunların hepsi düzmece .sahte şahitler gösterecek.ancyraxrıdvan bnm 8 ml imi çaldı,rukio bna 7 ml verdi hatta bn 1 ml i istemedim ve bu böle bi iftiraya başvurdu.istersen bni hakkı ya sor.bi de hakkı tlf no nu istior.sn onunla bi görüş .bu hem 13/14 yaşında bi veled hem de iftiracı yalancının teki.
İnsanı yaşlandıran yaşadığı yıllar değil,ulaşamadığı arzulardır...
Allah (c.c) hepinize akıl fikir versin ne diyem ya gözünüzü seveyim salak salak davranıpta kendinizi rezil etmeyin bu oyun laa sadece basit bir oyun ne hırsızlığı görende gerçek hayatta 8m ni çaldı sanacak aklını kullanın bazen tanıyamıyom kimseye saçma saçma davranışlar yapıyorsunuz
sen böyle bişey yapmadıysan neden o zaman giripte cevap yazıyorsunki busa senin aptallığın böyle bişey oldumu kaale almıyacaksın boşu boşuna kendinide aptal yerine koydurdun
karakaya yazdı:CAner bey hoşt hışt noluo ? bn sana dersini oyunda verdiğimi hatırlıorum çekil kenara mucks
Hoşt hışt köpeklere denildiği için senin bu soruyu sormaman lazım bu 1, 2.cisi sen önce bi dersini çalış sonra ders werirsin evladım.Senin gibi çapulcular kimki ders verecek.Ders verdim demen senin ezikliğini gösteriyor yalan dolan işlerle boşa yazı yazma ne mal olduğunu cümle alem öğrendi senin ne mal olduğunu ben çok iyi biliyorum onun için aç gözlülük yapma kendi emeğinle kazan parayı çalıp çırparak değil. Canerxbizans
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
Emin ol benim senin gibi birine iftira atıcak kadar düşmeyeceğimi herkes bilir
Seni allaha havele ediyorum Karekterimde ben olsam foto alırdım ve buraya koyardım
Ayrıca Çaldırdığım paranın nası bir kanıtı olucak çok merak ediyorum ?
İşte burdan sonrasındada senin insanlığın ortada
Ayrıca daha geçen hafta Ancyraxridvana iftira atmıştın harzem
O adamın hırsızlık yapmiyacağını herkes bilir
Ben o gün 7 m vermiştim sana sırf susman için ve Ancyraxridvanında hırsızlık yapmayacağına adım
Gibi eminim ve sen para için herşeyi yapıcak bir insansın dün iftira attın bu gün paramı çaldın