Tertip yazdı:Eskisi gibi oyunda bulunan oyunculara göre yoğunluk(değişken) belirlenmiyor. Yanlış bilgi vermek istemem; ancak, sunucuda aktif olarak oynayan oyuncu sayısına göre önceden sabitlendiğini düşünüyorum.
Böyle bir şey için sabitlenme mantıksız geliyor bana.
Hatırlarsanız oyuncuların büyük bir bölümünün bıraktığı dönem, yanıltmak maksadıyla sunucuları çok kalabalık olarak göstermişlerdi. Şimdi ki durum hakkında, tam sayılarını bilmemekle birlikte örnek olarak veriyorum;
50 kişi oynayan sunucu (tenha)
100 " " (kalabalık)
150 " " (çok kalabalık)
Günlük girişler baz alınarak ortalama sayıya göre sabitlenmiştir. Ayrıca tahminen listenin dinamik olması sunucuda bir takım sorunlara yol açıyor olabilir. Eğer bug olsaydı, sunucular kapatılıp açıldığında düzelirdi. Senin mantığınıda bilmek isterim.
Aslında dediğin daha mantıklı, evet.
eskibirdost169 yazdı:Bilen bilir eskiden plusu olmayanlar sunucuya giremiyordu.Sunucu dolu plus paketi satın alın diye uyarı geliyordu.Nerden nereye.
Benim düşüncem de şöyle ;
Eminönü sunucusu 20 bin kişi kapasiteye sahip bir sunucu
Diğer sunucular ise 10 bin belki daha az bir kapasiteye sahip
Diğer sunucularda 2-3 bin kişi aktifken kalabalık gösterebilir fakat bu oran Eminönü sunucusu için 5 bine kadar tenha olarak gösterir. 10 binden 15 bine kadar Kalabalık ve 15 bin üzeri oyuncu aktifken Çok kalabalık olarak gösteriyor.
Sunucuların eskisi kadar aktif olmadığı hususunda herkes hemfikir sanırım. İyi hatırlıyorum Eminönü sunucusuna plusunuz yoksa giremezdiniz o derece yoğun bir sunucudan bahsediyoruz. Ayrıca ilk sunucu olması da yine kontenjanın yüksek olması hususundaki düşüncelerimi destekliyor.
Dipnot: Rakamlar aslını yansıtmıyor, olasılık olarak yazılmıştır.
Sunu Soyleyebilirim TilsimDa Oyun Biraz Da Olsa Yasiyor Ve Diger Yerleri Bilmiyorum Brnce Herkesi Ya Tek Br Sunuxuya Veya Fazla Kalabalik Olan Dunuculari Dagitarak Sancaga mesela sukadar kisi gitsin buraya bu kadar daha iyi olabilir
NauTLiuS yazdı:Sunu Soyleyebilirim TilsimDa Oyun Biraz Da Olsa Yasiyor Ve Diger Yerleri Bilmiyorum Brnce Herkesi Ya Tek Br Sunuxuya Veya Fazla Kalabalik Olan Dunuculari Dagitarak Sancaga mesela sukadar kisi gitsin buraya bu kadar daha iyi olabilir
geçen tılsıma geldim. Meteor Lodos sancağında bir kaç lodos vardı.Büyük hole giriyim dedim bölgeden selam yazdım alan olmadı. Sanırım Tılsım sunucusu terkedilmeye mahkum. senin dediğinin aksine , Tenha olan sunuculardaki oyuncuların Kalabalık Sunuculara Taşınması daha mantıklı olabilir kanaatimce.
Saat Kaçra Girdiğinizede Bağlı Çoğu Kişi Biliyorsunuz ki Çalışıyor. Ayrıca İftardan SOnra Daha Çok Kısı Ve Gecede Daha Cok Kısı Gırıyor Sabah 9 da Öğlen 12*13 de Kımse Olmaz Bunuda Bılgınıze Sunarım
Eminönünü dolaş maden toplayan 2-3 kişiden başka kimse yok ha bide recep dayı var.Şu serverleride birleştirmiyorlar oda ayrı mesele.E tabi kendileri oynamıyor oynayanlarda enayi yerine konuluyor galiba.Zamane oyunu M 2 nin bile serverleri birleşti bizim tenha oyunumuzun serverleri birleşmez.Belki bunu yapacak ekip bile yoktur.Yokuş aşşa devam.
NauTLiuS yazdı:Saat Kaçra Girdiğinizede Bağlı Çoğu Kişi Biliyorsunuz ki Çalışıyor. Ayrıca İftardan SOnra Daha Çok Kısı Ve Gecede Daha Cok Kısı Gırıyor Sabah 9 da Öğlen 12*13 de Kımse Olmaz Bunuda Bılgınıze Sunarım
Hem Eminönü'nü hem de Tılsım'ı bilen birisi olarak diyeceğim şudur ki Tılsım'da kimse bulunmuyor. Tılsım'da kimsenin selam almadığı saatlerde, sancakta kimsenin olmadığı saatlerde benim bilgisayarım kasyor kalabalıktan. Sohbet kanalı ise kesinlikle bir dakika geçene kadar yazdığın yazı kaybolmuş oluyor.