Kim bu C.D ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kim bu C.D ?

Mesaj gönderen Sparineus »

Hocam okuyamadım da,şimdi bu adamlar geleceği tahmin etmiş,planlamış,fakat belli ki yüksek bir yerlerden farklı bir oyun emri gelmiş,o yüzden bu kadar takmayın artık yönetime.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Sparineus yazdı:Hocam okuyamadım da,şimdi bu adamlar geleceği tahmin etmiş,planlamış,fakat belli ki yüksek bir yerlerden farklı bir oyun emri gelmiş,o yüzden bu kadar takmayın artık yönetime.
otur 0 verdim.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Sparineus yazdı:Hocam okuyamadım da,şimdi bu adamlar geleceği tahmin etmiş,planlamış,fakat belli ki yüksek bir yerlerden farklı bir oyun emri gelmiş,o yüzden bu kadar takmayın artık yönetime.
Sen nasıl bir türsün kardeş? Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Sen konulara yorum felan yapma
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Rivalxmelodi yazdı:
Sen nasıl bir türsün kardeş? Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Sen konulara yorum felan yapma
Sen nasıl bir türsün kardeş,körü körüne forum okuyorsun,bak bu troll simgesidir, 8-) bunları öğrenin,ironidir falan onları çözün.Konuyu biz açtık zaten?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

İstanbul Kıyamet Vakti, geri dönülmesi imkansız bir felaketin içerisinde olduğu için kısaca oyun mahvolduğu için Kader Mühürleri üzerine devam ediliyor. Ben bu konuda öneri sundum; 39.Seviye bir Nostalji Sunucusu açılsın diye. Oyunu mahveden akçe ve grup bölgelerinin olmadığı bir sunucuya ilginin olabileceğini tahmin ediyorum. Ancak ipleyen olmadı ne yazık ki. Belki C.D'nin kim olduğunu Kader Mühürlerinde bahsederler üstü kapalı bir şekilde.

Bu arada D harfinin Domuz olması olası ancak uç noktalara kaçmadan diğer ihtimallerinde düşünülmesi gerekmekte. Domuz değilde bir özel isim ya da kodadı olabilir. Tıpkı bahsettiğim dizideki karakterlerin, derin devlet içerisinde kodadı taşımaları gibi. Bkz: İyi Manikürlü Adam, Sigara İçen Adam, İlk Yaşlı.

Tabi bir de neden karakterimizin domuz olarak seçildiği var. Malum; senaryonun geçtiği yıllarda İstanbul'da, Domuz bulmak hele de böyle bir çiftlik domuzu bulmak oldukça zor. Akla ilk olarak "Dış Şehir" geliyor. İstanbul dışında domuz çiftlikleri bulunmakta.

Bir de Huzursuzluğum görevi var. Görev hiçbir şekilde tamamlanamıyor. Eminönü'ndeki Domuz Balonunun üzerinde ise Umudunu Yitirme yazıyor. Bunlar arasında bir ilişki var.

Aklıma gelen bir kaç şeyi araştırıp bir bağdaştırma yapacağım yakında kendi kanaatimce. Ancak bir şeyi öğrenmem lazım; bu Eminönü'ndeki Megafonda tam olarak ne deniyor? Ben pek anlayamadım ne dediğini
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Megafonda söylenen sözler aşağıdaki gibidir:

Domuza katılın!
Domuz Kent geldi.
Hepimiz kazanalım...
Köhnemiş medeniyetlere son!
Yükseliş cemiyeti,zirve yönetimine HAYIR!

Oyunun anarşist ve bir o kadar kendi medeniyetini kurmaya çalışan,para konusunda sıkıntı yaşamayan bir karakter.Ayrıca megafondaki ses,Domuz'un sesi diyenler de oluyor teorilerde.Benim çok hoşuma gidiyor o ses.Bazen ara ara Eminönü'ne çıkıp dinlediğim oluyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sesin domuza ait olduğunu sanmıyorum zira yanındayken oink oink diye cıyaklıyor. Ama kanımca ses Domuz'un yetkililerinden birisi ve teşkilat içerisinden birisi. Kaldı ki Teşkilat ile zıt olsa Eminönü'nde Megafon ve Balon sahibi olmasına neden izin verilsin?
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar bulunduğum çıkarım şudur ki; Domuz eski bir teşkilat neferi. Videoda konuşan şahsın domuz olduğundan şüpheleniyorum. Bu kanıya nerden vardım?
Hiçbiri benim kadar görmedi
Hiçbiri benim kadar bilmedi
Yinede bir GB Makine kadar güvendiler bana
O kadar zahiri oldum ki
Bütün çamaşırlarını bir bir serdiler önümde
Ama hata ettiler
Evet "Aslan"ım
Son gün geldiğinde (O gün geldiğinde)
bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters
Bir Düz

Resim
• Mısır Çarşısı Aylık Mecmuası Kapak Konusu 2009'da, Domuz için; "Domuz... Bir kurtarıcı mı bir bela mı?" diyor. Videoda ise;
"Kahramanlıklarından ötürü madalyalar veriyorlar. (Kurtarıcı), Ama hata ettiler. Son gün geldiğinde biz de oynumuzu oynayacağız! (Bela)

• Tercüman-ı Hayat Bülteni 2009'da, Domuz için; "Domuz... Gizemden dehaya seyahat." diyor. Videoda ise; "Hiçbiri benim kadar bilmedi, hiçbiri benim kadar görmedi." diyor. Domuz'un gerçek bir deha olduğu ortada. Bab-ı Ali yönetimini arkasına alarak kendi medeniyetini kuruyor. Ayrıca bilen birisi olduğu aşikar. Zira gizemini oluşturan şey çok fazla şey bilmesidir. Bundan mütevellit yine videoda diyor ki; "Bir GB Makine kadar güvendiler bana. Bütün çamaşırlarını bir bir serdiler önümde." Teşkilat içerisindeki derin devlet aynı zamanda teşkilatı yıpratan anarşist yapıdır Domuz. Öyle ki Teşkilat'ın halktan gizlediği tüm gerçekleri biliyor.

• Öncü Aylık Mecmuası'nda, Domuz ile ilgili; "Size de sıra gelecek." sözlerine yer veriyor. Kapata, Bab-ı Ali mensupları var. Elif, Cin Sakin, Bab-ı Ali Muhafızı.. Video'da; "Son gün geldiğinde, biz de oynumuzu oynayacağız. İki ters, bir düz." Her ne kadar Bab-ı Ali yönetimini arkasına almış da olsa Domuzkent üzerinde Bab-ı Ali'nin etkisi var. Zira Bab-ı Ali Yönetimi karar ile Domuzkent'e gidiş yollarını kapayabilir. Buradaki iki ters; Teşkilat ve Bab-ı Ali, bir düz ise Domuzkent'tir.

Domuz'a katılın!
Domuzkent geldi!
Hepimiz kazanalım!
Köhnenmiş medeniyetlere son!
Yükseliş Cemiyeti'nin, zihniyetine hayır!
Gayet manidar. Teşkilat Neferlerini, kendi saflarına çekmeye çalışıyor. Yükseliş Cemiyeti'ne göre ne Fareadamlar ne de Beyaz Büyücüler ile uzlaşma sağlanamaz. Ancak Domuz'un çırağının bir Kurtadam ve dostlarından birinin Fareadam olduğunu düşünürsek buradaki Köhnenmiş Medeniyet; Teşkilat ve Yükseliş Cemiyetidir.

"Domuz'a katılın. Hepimiz Kazanalım. Köhnenmiş medeniyetlere son! Yükseliş Cemiyeti'nin zihniyetine hayır!". Video'da; Teşkilat Neferleri'nin kayıt altında tutulduğunu görüyoruz. Domuz'un amacı bu neferleri yanına çekerek Teşkilat'ı devirmektir; "Evet Aslanım. O gün geldiğinde biz de oynumuzu oynayacağız. İki ters, bir düz!"
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Ben diyorum Kader Mühürlerine basacakları parayı İKV ye bassalardı şuan daha başka bir hâl alırdı İKV..
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Çemberli Taş Teaserdaki sesin Domuz olmadığını ve o sesin oyundaki şahsi karakterlere ait olduğundan yanayım.Yani o sözler bizim ağzımızdan çıkıyor kanaatindeyim.Çünkü şunu diyor:

Antrepo'da Cin var!Sığınaklar basıldı!Dev Ana Zincircilerini topladı!Karakürk ile başımız dertte!İfliss'i öldür!Onu yap bunu yap...

Domuz eğer eski Teşkilat üyesi ise Teşkilat İstihbarat'dandır.Çünkü her yeri elinin avucu gibi biliyor.Biliyoruz ki İstihbarat,her yeri keşfetme gayesinde ve keşfettiği yerlere bir Teşkilat sancağı dikmekte.Ayrıca Domuz yaptığı ve belki de ileride yapacağı (!) keşiflerle tanınıyor.Ve yine biliyoruz ki Hol bölgesi gibi bir bölgeyi Arz Klanı mensupları keşfetti ama Lodoslar açığa çıkardı.Birkaç keşifte de yine Arz klanı ön plandaydı.Zaten Arz Klanı mensubu üyelerin ana fikri;İnsan ve insan dışı karakterlerin bir arada yaşatabilmek.Domuz da zaten insan dışı biri.Belki Domuz Arz Klanı mensubu olabilir gizliden.Tartışmaya yeni bir yön vermiş gibi oluyorum ama böyle konular hoşuma gidiyor.

Ayrıca görev metinlerini takip etmişsek,Topal'ın yıllar önce Teşkilat'a karşı bir suikastte bulunduğunu biliyoruz.Ayrıca bu fikri Domuz'la paylaşmış ve sığınış ki kendisine ve O'na o kadar güveniyor.

Yaklaşık 30 sene sonra,teşkilattan bazı adamlar,beni sorguya çektiler.Benim operasyona katıldığımı biri biliyormuş anladığım.Şaşkına dönmüştüm ki benim gibi yaşlı bir kurt,çok az şaşırır.Sorguda çok dikkatli sorular sordular.Sabotajı nasıl yaptığımı,nasıl hayatta kaldığımı,bir sürü teferruat.Ardından beni saldılar.Olayı Domuz'a anlattığımda,Khaos adı verilen,Domuz'un da içeriğini tam bilmediği bir operasyondan dolayı,o döneme ilişkin pek çok arama yapıldığını öğrendiğini söyledi.

Demek bizi hala takip ediyorlar,kaderimiz ortak bir noktada kesişiyor.Domuz buradayken bana bir şey yapamazlar.Ancak sen daha çok dikkat etmelisin.Arkanı kolla bu olayları kimseye anlatma...

Domuz,bu açıklama karşısında tüm kaynaklarını kullanarak araştırmaya geçmiş olabilir.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön