Vico yazdı:Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10 64 Bit
İşlemci: Intel® Core™ i5, AMD Phenom™ II X3 veya daha üst seviye işlemci
Grafik Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 660, ATI Radeon™ HD 7950 veya daha üst seviye
Bellek: 8 GB RAM
Disk Alanı: 5 GB boş disk alanı
Geniş bant internet bağlantısı
1280×780 minimum ekran çözünürlüğü
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10 64 Bit (Güncellenmiş)
İşlemci: Intel® Core™ i3, AMD Phenom™ II X3 veya daha üst seviye işlemci
Grafik Kartı: DirectX 9.0c ve Shader Model 3.0 Destekli Grafik Kartı
Bellek: 4 GB RAM
Disk Alanı: 5 GB boş disk alanı
Geniş bant internet bağlantısı
1280×780 minimum ekran çözünürlüğü
Eğer bunlar doğruysa, 64bit sistem, ati hd 7950 istiyorsa ve oyunda az bi şey de optimizasyon sorunu varsa beklemeyelim yarın öğlen kaldıralım cenazesini.
İKV grafikleri için, gereksinimleri yükseltemeyiz her kitleye hitap etmesi lazım diyenler vardı galiba yapımcılar arasında. Yanılıyorsam düzeltin.
Kapalı betalar için olan bilgilerimi giriyorum kabul etmiyor.Yeni üye olmak istiyorum kapalı betada olduğum için epostam kabul edilmiyor.Gidip hususi eposta açıyorum üye olmak için alttaki hatayı veriyor.Yeni çıkmış bir oyun , yeni oyuncular çekecek oyun ama üye olamıyoruz.Sobee çalışıyor :!:
Error.
An error occurred while processing your request.
EndpointNotFoundException
5 para etmez bi oyun. Bu oyunu geliştireceklerine İKV de yeni bölge yapsalardı daha iyi olurdu. Zaten bi oyun düşünün ki açık betaya kavuştuğunda oyunda 4 kişi online oluyor. Ben oyun kursam eş dost akrabayla beraber açık betaya başladığı anda bi 20 30 kişi girerdi.
Merhaba arkadaşlar. Sözde nerull bey kader mühürleri açıldıktan sonra ikv ile ilgili bilgi vereceğinıi söylemişti fakat hala böle bir bilgi göremiyorum en kısa sürede bir bilgi vermesini bekliyoruz. Birde şu açık dünyanın ne olduğunu bilen biri yazabilirmi merak ettim. Bol şanslar herkese...