MADEN ÇEKMEK....
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: MADEN ÇEKMEK....
kuccukhusam1 yazdı:Taktiği bilen işi kapar..
AYNEN
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
tamam orada haklı olabilirsin ama bu yöneticiler yeni bölgeleri oyuncu olmadığı için açmıyorlardır sanırm.savascixhalil yazdı:ya kardeşler don lastik oldu bu madenler oyunda oyuncu sayısı sürekli arttığı için ki bu normal bir durum maden çekmek de tamamen hız işi yani maden savaşları oyun için iyi bir durum nitekim bu oyunun bitme noktasına geldiği anları da hep beraber yaşamış bulunuyoruz bir de bu açıdan bakarsak sevinnirim..!!
eminmisin kardes oyunun çogaldıgına ben dün girdim arkadas listemdekilerde dail çok kisi görmedim
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
MAden programı yok diyenler bilmeden konuşuyorlar Makro programları var farenizle yaptığınız haraketleri kayıt ediyor siz daha sonra çalıştırınca oda yapıyor bu haraketleri. Diğer büyük oyunların hepsinde kullananlar var tıpkı ikv de kullanıldığı gibi Yakalanırsanız banlanırsınız hatta haksız kazanca muhtaç olsam koyarım her madene bir char ama yapmam.
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ProLiFeXkAbUs yazdı:sokan28 yazdı:Maden konusu hız ister.Ve LastSin de eski bir oyuncu zaten bu oyunda eskiler maden konusuyla uzun süredir uğraştıkları için uzmandırlar
Okan, kaRdeşim sana katıLmamak eLde deİL) Eski OyuncuLar Madeni büyük biR hızLa çeker. Fakat bunun içinde Program UyduRuRLar ne diR bu suçmu oLdu hızLı çekmek ))
İyi forumlar..
kardeş kedi ulaşamadığı ete kötü dermiş bu da açıklıyor sanırım
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Fırtınxreon cok yavaş çekiyodu.Bilgisayarında Bir İki değişiklik yaptım şimdi çok hızlı cekiyo )=
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar Program vardır Geçen Gün Tungten Madenınde otururken Adam Otururken madenı aldı ve sadece 2miz vardık ben hayret oldum Elınle toplarmıs gibi olunurya Maden Cekerken onda olmadı....
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
henryxx2012 yazdı:Arkadaşlar Program vardır Geçen Gün Tungten Madenınde otururken Adam Otururken madenı aldı ve sadece 2miz vardık ben hayret oldum Elınle toplarmıs gibi olunurya Maden Cekerken onda olmadı....
aga o proram deil taktik
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
memphis yazdı:MAden programı yok diyenler bilmeden konuşuyorlar Makro programları var farenizle yaptığınız haraketleri kayıt ediyor siz daha sonra çalıştırınca oda yapıyor bu haraketleri. Diğer büyük oyunların hepsinde kullananlar var tıpkı ikv de kullanıldığı gibi Yakalanırsanız banlanırsınız hatta haksız kazanca muhtaç olsam koyarım her madene bir char ama yapmam.
Lütfen o programı yükler misin? İKV de o program işe yaramaz,buna emin olabilirsin...Maden çekmek için program kullanmam gibi bir durum söz konusu değil bunu tekrarlıyorum!
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...