İşte Yeni Gözlükler ve Yeni Zırhlar
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: İşte Yeni Gözlükler ve Yeni Zırhlar
yeni itemler yazıo manyak itemler var mış
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
o gözlükler gerçek değil.gözlükler sadece klan parası ile alıncaktır.
Ayrıca gözlükler zimmetlenemez çünkü o zaman rütbenin bir anlamı kalmaz.Rütbesi 2 yıldız olan çok kişi var 1 gözlük aldıklarında satmak için gözlük alamazlar o rütbe boşa yapılmış olur.
Tekarar ediyorum gözlükler klan parası ile alınacaktır.Yoksa klan savasının bir anlamı kalmaz.Konu kilit
Ayrıca gözlükler zimmetlenemez çünkü o zaman rütbenin bir anlamı kalmaz.Rütbesi 2 yıldız olan çok kişi var 1 gözlük aldıklarında satmak için gözlük alamazlar o rütbe boşa yapılmış olur.
Tekarar ediyorum gözlükler klan parası ile alınacaktır.Yoksa klan savasının bir anlamı kalmaz.Konu kilit

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
salak lan bu konu kilit haha kendi açdığı konuların farkında deil milletin konularına kilit istiyo
atın şunu dışarı
atın şunu dışarı
Selam,
Tekrarlıyorum, Genel Etkileşim bölümünde buldum sadece sizlere aktarmak istedim.Konu kilit diyenler ilk önce kendi açtıkları konulara baksın.
(olmasa bile)Emeğe saygı !
Tekrarlıyorum, Genel Etkileşim bölümünde buldum sadece sizlere aktarmak istedim.Konu kilit diyenler ilk önce kendi açtıkları konulara baksın.
(olmasa bile)Emeğe saygı !
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
aferin len sana yılda bir o kafanın içindeki şeyi kullandın onda da yanlış kullandınSivaslliyigido yazdı:o gözlükler gerçek değil.gözlükler sadece klan parası ile alıncaktır.
üzülme gelecek yıla seni yine beklicez
:mrgreen:morukkelleci yazdı:aferin len sana yılda bir o kafanın içindeki şeyi kullandın onda da yanlış kullandınSivaslliyigido yazdı:o gözlükler gerçek değil.gözlükler sadece klan parası ile alıncaktır.
üzülme gelecek yıla seni yine beklicez
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Turkuazlar= Tek item
Sarılar= Çift item
Morlar= Sarılar'ın daha üstü (nadideler)
olmak üzere üç çeşit klan gözlüğü satılacaktır diye bildiriliyor. Ayrıca gözlüklerin zimmetlenme ihtimali çok yüksek. Tahminimce klan parası değerleri aşırı yüksek olacak sarı ve morların.
Sarılar= Çift item
olmak üzere üç çeşit klan gözlüğü satılacaktır diye bildiriliyor. Ayrıca gözlüklerin zimmetlenme ihtimali çok yüksek. Tahminimce klan parası değerleri aşırı yüksek olacak sarı ve morların.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
evet katılıyorum fakat bi de şahaserler(turuncu) var fakat gözlükte olmayacak benim bildiğim aşağıdaki ifade söyleniyor sitede sarı ve mor deniliyor sarı=çift efsun mor=nadideler. tek efsun(turkuaz) ve şaheser(turuncu) olmayacak sanırım.kfat4 yazdı:Turkuazlar= Tek item
Sarılar= Çift item
"Ayrıca Grup Bölgeleri Eklentisi'yle birlikte 49 seviye Sarı ve Mor Klan Gözlükleri de klan tüccarlarında klan parası karşılığı satılacaktır"

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
bişey sorabilirmiyim gözlüklerin adının başında ndn M2 yazıyor??Rapkoliq yazdı:Selam,
Arkadaşlar çok merak edilen gözlükler ve zırhlar (tarih belli değil ama)geliyor.
Gözlükler:
Zırhlar:
Unutmayın ! bu sadece 2 gözlük ayrıca hediye'yi kazananlar içindir.Kp ve ya para ile alınmıyor !
iyi oyunlar,
Rapkoliq.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
2 katı anlamına geliyor sanırım
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}