Sakına üstlerine gitmeyin arkadaşlar sonuçta onlar az ekiple çok iş yaptık diyerek bunun altına yatıp masum işleri yapıyorlar.Mertçe çıkın diyin oyun için güncelleme planımız yok diyin akçeli ürünlerde ki yüksek fiyatları da indirin millet keyfine oynasın.Bu kadarda uzatmanın hiç gereği yok açıkçası
Bir defa da gerçek renginizi bizlere gösterin buna forum modları da dahil GMlerde dahil DEVler de dahil herkes bize gerçek rengini göstersin artık
1 Nisan..
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: 1 Nisan..
adamlar ne yazsın kardeş. oyun bitti çıkın gidin mi desinler? türk telekom böyle bişeye izin verirmi sence?EYUNAL yazdı:Sakına üstlerine gitmeyin arkadaşlar sonuçta onlar az ekiple çok iş yaptık diyerek bunun altına yatıp masum işleri yapıyorlar.Mertçe çıkın diyin oyun için güncelleme planımız yok diyin akçeli ürünlerde ki yüksek fiyatları da indirin millet keyfine oynasın.Bu kadarda uzatmanın hiç gereği yok açıkçası
Bir defa da gerçek renginizi bizlere gösterin buna forum modları da dahil GMlerde dahil DEVler de dahil herkes bize gerçek rengini göstersin artık
Çıkın gidin desinler mi dedim ben ne demeleri gerektiğini belirttim aslında.Wanker yazdı:adamlar ne yazsın kardeş. oyun bitti çıkın gidin mi desinler? türk telekom böyle bişeye izin verirmi sence?EYUNAL yazdı:Sakına üstlerine gitmeyin arkadaşlar sonuçta onlar az ekiple çok iş yaptık diyerek bunun altına yatıp masum işleri yapıyorlar.Mertçe çıkın diyin oyun için güncelleme planımız yok diyin akçeli ürünlerde ki yüksek fiyatları da indirin millet keyfine oynasın.Bu kadarda uzatmanın hiç gereği yok açıkçası
Bu arada durmak yok sömürmeye devam

- byprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
hemen 1yıllık plus yüklüyorum teşekkürler ^_^EYUNAL yazdı: Bu arada durmak yok sömürmeye devam
Gerçekten ? :geek:byprens yazdı:hemen 1yıllık plus yüklüyorum teşekkürler ^_^EYUNAL yazdı: Bu arada durmak yok sömürmeye devam
- byprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
Onuncu yılında öldürülecek bir oyun için veda busesi diyelimEYUNAL yazdı:Gerçekten ? :geek:byprens yazdı:hemen 1yıllık plus yüklüyorum teşekkürler ^_^EYUNAL yazdı: Bu arada durmak yok sömürmeye devam
not: akşama kader mühürlerine gelmeyi unutmayın
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
İkv yi silmenin vakti geldi gençler. Fazla takılmayın artık buralarda Nerull hala oyalamaya devam ediyor
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
Evet bekledigimiz oldu yine dukkana bir ürün ve playstore indirimi..
Kader Mühürleri varken Ikv'den yenilik bekliyoruz suç bizde zaten..
Arkadaslar hala bu oyunu oynamayi dusunuyormusunuz gercekten merak ediyorum.
Teşekkürler Ikv, tesekkurler Nihat Bey size kader muhurlerinde basarilar bu saat itibari ile benim icin ikv bitmistir.
Kader Mühürleri varken Ikv'den yenilik bekliyoruz suç bizde zaten..
Arkadaslar hala bu oyunu oynamayi dusunuyormusunuz gercekten merak ediyorum.
Teşekkürler Ikv, tesekkurler Nihat Bey size kader muhurlerinde basarilar bu saat itibari ile benim icin ikv bitmistir.