100 DENEMEDE launcher.exe Hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Re: 100 DENEMEDE launcher.exe Hatası

Mesaj gönderen W0IkaN »

Aynı sorun bendede var. Ama umrumda değil isterse hiç açılmasın
Not:İnternetimde bilgisayarımda vs. bir sorun yok
-Bilirkişi
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

ybrdelisix yazdı:HALA ANLAMADINIZ MI? BU BİR İŞARET FAZLA VAKİT HARCADINIZ UZAKLAŞIN BURDAN :D
Ne işareti?
Kullanıcı avatarı
veedatturan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen veedatturan »

Adamlar çalışıyor kardeşim. O kadar yoğunlar ki 2 kere desteğe mesaj attım cevap verme tenezzülünde bulunmuyorlar. Konu açıyorsun Elwing geliyor sorun sizde veya gidermeye çalışıyoruz fazla uzatmayın diyip konuyu kitliyorlar. İKV'nin en güzel sloganı: ''DURMAK YOK UYUTMAYA DEVAM.''
DeNiZGeZMiş'eRaGoN'Kolostrofobi'

Resim

Gezdim Halep ile Şam'ı
Eyledim ilmi talep;
Meğer ilim bir hiç imiş,

İlle edep ille edep...
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Yıllardır uyutuldukları halde hala akçe çekenler var. Böyleleri olduğu sürece oyun sürünür gider,yönetim uyutmaya devam eder.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

kursatkaragoz29 yazdı:Arkadaşın dediği gibi sunuculardan kaynaklı bir hata yalnız Ttnet alaka onu anlamadım TTnet özel mi yani bunu mu demek istiyorsun şuan hepsinde aynı sorun var dostum ben TTnet kullanıcısıyım ben yaşıyorum fakat çözümünü farklı farklı ıp değiştirici programlarda buldum önceden hiç giremiyorum şimdi 30 40 tıklamada birhata alıyorum okadar
O bölgesel sorundur diyen arkadaş bölgesel sorunu bir açıklasın Allah aşkına ya ne alaka :) ?
Bölgesel sorun Koskocam Bir örümcek ağına yayan yağmur tanelerin Pusuda bekleyen Örümceği yanıtmasıdır Örümcekte her yağmur tanesine aldanacagına gidip o yağmur tanelerini tek tek temizler ve yeni ağlar örer bunu yaparkende bilmeden ağını büyütür.

İp adresinin her zamanki izlediği yolu izlerken başka bir yola sapıp onu kullanması gerekirken her defasında aynı yolu tekrarlar ama başka bir yola gider, buda orada bir alt yapı çalışması güçlendirme yada başka sorunlardır.

Ben Okula anadolu caddesinde giderken 20 dakikda okuluma varıyordum o gün anadolu caddesinde yolu alfatlama çalışması oldugundan bir üsteki yoldak gitmek zorunda kaldım ama sonuçta okuluma gittim ertesi günü tekrar okula gitmek için Anadolu cadesine girdim asfat çalışması bitmediği için Gene üst yolu kullandım diger gün ise bugunde asfat çalışması vardır ben üst yoldan gidem deme ile yolumu değiştirmem olmamdır.
Arada bir hafta geçti asfat atılmış yol güzelleşmiş ama ben hep üstü yolu kullandıgımdan artık anadolu caddesini unuttum ama ne zaman üst yolda çalışma oldumu anadolu yolunu kullandım. Sekteye uğramadan üst yol devreden çıktıgı halde önceki yolumu kullandım.

Buda öyle anla anladısan ne edem. İlla ortadoğu bölgesel sorunlardanmı anlatam.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Bu sorun ne zaman düzeltilecek. Acaba
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Resim

GİREMYENLER DENEMESİN BAŞKA SİTELERE GİREMEZSİNİZ SADECE İSTABUL SERVERLERİNE GİRERSİNİZ.

Beni IKV ye boyle girmeye zorladıkları için utanmaktan başka bişi demiyorum.

Her lauherde başka bir porta yonelirsen sabitlemek zorunda kalıyoruz. Neyse hayır yok sizlerde. KONU KİLİT
A R Z L O D O S
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön