xTüRKiYex - Meran Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: xTüRKiYex - Meran Günlüğü

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Okula gitmeden önce son kez girip bir şeyler yapmaya karar verdim. Egoist Profesörleri görmek istemiyordum.:)Fakat mecburum :)Keyfimin yerine gelmesi açısından salgı ve maden kasmaya karar verdim bu kez şans ve azimin getirdiği sona ulaştım :)
Resim
Bir yandan da önüme çıkan madenleri topluyordum. Arkadaşlarım Jadeit konusunda şanslı olduğumu söylerler. :)
Resim
Ve salgı.
(Edit): İlk aldığım görüntüde bir aksilik yaşadım ve bu şekilde düzenleyip atmaya karar verdim.
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

EfSaNee yazdı:Öncelikle hayırlı olsun
Güzel bir başlangıc olmuş devamını bekliyoruz. ;)
Teşekkür ederim ''EfSaNee'' bir aksilik olmadığı sürece devam edeceğim takipte kalın :)
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL

Oyundan çıkmaya hazırlanıyordum ki birden kitabe görevi olan kullanıcı yardım istedi. Acele etmem lazımdı yoksa derse geç kalacaktım. Kitabenin girişinde beklediğini söyledi.Bir hışımla labirente indim, indim ama bir problem vardı kitabenin yolunu bilmiyordum :) unutmuştum. Neyse ki oda ölüp geldi ve bir bakıma ben onu değil o beni götürmüş oldu. Benim yaptığım şey sadece canavarları öldürmek oldu... Hem güldük hemde oyuna tutunmaya çalışanlara bir yardımımız dokunmuş oldu.
Resim
Kara kara düşünme aşaması, nasıl gidiliyordu ????
Resim
Ve girişe gelmiştik.
Resim
Hızlı hızlı canavarları kesip görevi tamamladık.
To be continued...
ilkere
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ilkere »

Gayet güzel ve güncel tutuyorsun. Birisini okumadan başka bir gönderi yolluyorsun şaştım kaldım doğrusu günde kaç saat aktifsin:) :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

ilkere yazdı:Gayet güzel ve güncel tutuyorsun. Birisini okumadan başka bir gönderi yolluyorsun şaştım kaldım doğrusu günde kaç saat aktifsin:) :mrgreen:
Elimden geldiğince güncel tutmaya calışıyorum. Günde ortalama 4-5 saat aktif olarak oynuyorum.
Fakat buna vize haftaları ve final haftaları dahil değil ;) okuduğun için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Oyuna girdiğimde sunucu çok sakindi bende şansımı salgı ve madende denemek istedim, sürekli makine atmaktan param git gide azalıyordu. Gaffara girerken makine salgı kasarken tekrar makine buna bir çözüm bulmam lazımdı. Yeteneklerimi hem salgı kasabilecek hemde gaffar atabilecek duruma getirmek için domuza gidip yeteneklerimi 780.000 karışılığında sıfırladım.
Resim
Ardından lonca arkadaşlarımın meteor bölgesinde olduğunu gördüm ve yanlarına gittim.
Resim
Oturup birbirimize sıkıntılarımızı anlattık.
Resim
Ardından hole inip biraz salgı ve maden kasmak istedim bugun şanslı günümde değilim galiba sürekli tılsım verdi.Sunucu tenha olduğu için yaptığım şeyler sınırlı bir değişiklik olsun diye görevi olanlara yardım ediyorum iteme ihtiyacı olanlara kullanmadığım itemlerimi veriyorum.
Resim
Yaptığım yardımların görüntülerini paylaşmak istemezdim fakat şu anda oyunun buna ihtiyacı var. Kendisinine de sorup ismi kapalı bir şekilde paylaştım.
Oyuna yeni başlayan sayısı çok az, başlasada en fazla bir-bir buçuk ay dayanabiliyorlar.
Oyunu bırakmalarında ki en büyük etken biziz. Çünkü; kalıplaşmış bir oyun sistemi üzerine yoğunlaşıyoruz. M1 veya Y2 olmadığı sürece oyuncular grup bölgelerine alınmıyor, sonra da oyunu bırakmak zorunda kalıyor.
Belki bu tarz gönderileri paylaştığımda okuyanlarda bir algı yaratabilirim ve oyuna yeni başlayan arkadaşlarımıza sahip çıkabiliriz.
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Bu sefer ''Sevgili Günlük'' diyerek başlamak istiyorum.
Dersime gitmeden önce son kez oyuna girip bakınmak istedim. Sunucu çok tenhaydı ufak bir gezintiye çıkmaya karar verdim. Bu kez solucana gidiyorum.

Resim
Yer altında karacin keserek ilerliyordum. Solucanın yanında bulunan anıta girdim ve değişik kareler çıktı. :)
Resim
Büyük ihtimal Hidraların bulunduğu yer gözüküyor.Fakat Kadim mi yoksa yeşil mi emin olamadım.
Anlayan varsa yeşillendirsin :)

Oyuna başlayıp hasarları düşük olanlara ve para kasmak isteyenlere tavsiyem. Karacin mağarası girişinden başlayarak solucana varana kadar gördüğünüz karacinleri ve bombacıları kesin. Düşen torbaları toplayıp her seferinde domuzda satın böylelikle seri para kasabilirsiniz. Yol üzerindeki madenleri çekmeyide unutmayınız :)
To be continued...
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ADS1940 »

osmturk yazdı: İnanın inanın inanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler, motorları maviliklere süreceğiz..
Simsekler Grubunun eski ve yadigar tribun marsi : )
Gunluk guzel devamini bekliyoruz
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

ADS1940 yazdı:
osmturk yazdı: İnanın inanın inanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler, motorları maviliklere süreceğiz..
Simsekler Grubunun eski ve yadigar tribun marsi : )
Gunluk guzel devamini bekliyoruz
Sizin yazdiklarinizdan hic dinlemedim. Guzel oldugundan şüphem yok. Bir de Edip Akbayram'dan dinlemenizi tavsiye ederim. Okudugunuz icin tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL
Bugun oyunda hiç olmadığı kadar sinirlendim. Sinirlenmemin sebebi zamanımızı verip hedefl, diğimiz yere varmadan, sadece ama sadece kendi menfaatini düşünen insanların yüzünden zamanımızın çalınmasıydı. Şimdi daha iyi anlayacaksınız.
Resim
Bölgeye giriş yaptık ve ilerlemeye başladık.
Resim
Motorin kesildi ve yolumuza devam ettik.
Resim
Neredeyse kenanla burun buruna gelmiştik ki şifacı oyunu terk etti.
Adından hole inip biraz salgı kasmaya çalıştım. Geçen günlerde düşürdüğüm salgıyı 2.5m karışığında sattım.
Resim
Biraz daha salgı kasmak üzere hole döndüm. O anda kenana son büyücü aradıklarını gördüm ve gittim.
Resim
Bölgeye giriş yaptık ve ilerlemeye başladık.
Resim
Motorini keser kesmez az önce olan şey tekrar oldu. Bu sefer başka bir şifacıydı oda oyunu terk etti.
Bölgeye giriş yaparken kenana gidildiğini söyleyip motorinden sonra çıkmak, yalan söyleyip zamanımızı çalmak nedir diye sorarım buradan kendilerine.

Motorinden hiç bir alacagım olmadığı halde iki kez kenan vaadi ile kandırılıp motorinde şifacıların gazabına uğradım. Zamanımızın ve emeğimizin nişanesi olarak iki adet madalya ve Fevzi Cevriye asayı alıp oyundan çıkış yaptım.

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön