Güncelleme mi Geliyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EfSaNee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: T u Ğ R a

Re: Güncelleme mi Geliyor ?

Mesaj gönderen EfSaNee »

Büyük bir ümitle bekliyoruz
Kızgınlık çok gürültülüdür,oysaki kırgınlık ne kadarda sessiz..
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

MaHKuMII yazdı:
Furkaaaaann yazdı:
MaHKuMII yazdı:
Furkaaaaann yazdı:Ölü oyuna güncelleme yapacaklarını sanmıyorum.Burda güncelleme dediği şey lonca puanı sorununu düzeltmek için küçük bir güncelleme atarlar oyuna oda oyuna girince yüklenir. :ugeek:
Gelecek güncelleme ile bu limitin artırılması planlanmaktadır diyor. Küçük bir sorun için güncelleme yapacaklarını sanmıyorum.
Demiş ki Lonca listesindeki puan durumunun belli bir limiti vardır. Bu limit için güncelleme dedigi şey küçük bir pack atarlar oyuna oda dedigim gibi oyuna girerken yüklenir

Güncellemeler tek bir konu içinde gelebilir tamam dediğin doğru.
Ama elwing 'in dediği gibi gelecek güncelleme de planlama dediği sadece lonca puanı ile alakalı değil. Genel bir güncelleme ki bu güncellemenin içinde karakterlerin efsuna göre üstlerindeki eşyaların renginin farklı olması bile mevcut.
Bi biri gidiyor bi biri geliyor ah troller (:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Burada güncellemeden kasıt eklenti paketi değil sorunun giderilmesi de bir güncellemedir hatta ben bu iletiyi attığımda forum güncellenmiş olur mesela.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Beyler güncelleme gelmez inanmayın. Gelse 3 yıla çoktan gelirdi. Bakin açıklama yapcak birisi bile kalmadi Sobee de. Basit bir hatayi düzeltecek yetenekleri bile yok. Bunu anladık
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

MaHKuMII yazdı:
Furkaaaaann yazdı:
MaHKuMII yazdı:
Furkaaaaann yazdı:Ölü oyuna güncelleme yapacaklarını sanmıyorum.Burda güncelleme dediği şey lonca puanı sorununu düzeltmek için küçük bir güncelleme atarlar oyuna oda oyuna girince yüklenir. :ugeek:
Gelecek güncelleme ile bu limitin artırılması planlanmaktadır diyor. Küçük bir sorun için güncelleme yapacaklarını sanmıyorum.
Demiş ki Lonca listesindeki puan durumunun belli bir limiti vardır. Bu limit için güncelleme dedigi şey küçük bir pack atarlar oyuna oda dedigim gibi oyuna girerken yüklenir

Güncellemeler tek bir konu içinde gelebilir tamam dediğin doğru.
Ama elwing 'in dediği gibi gelecek güncelleme de planlama dediği sadece lonca puanı ile alakalı değil. Genel bir güncelleme ki bu güncellemenin içinde karakterlerin efsuna göre üstlerindeki eşyaların renginin farklı olması bile mevcut.
öyleymiş bende konuştum yetkililerle gerçekten gelecek galiba bu sefer sobee bizi üzdü ama arkadaşlar sobe çok geniş bir ekip süpercan 3,kader mühürleri,codename:arena,ikv,ican footbal,akıllı tahtalar için program tasarlıyor Türk telekom destegi ile gümbür gümbür geliyorlar ikvde ikinci bir kıyamete hazır ve nazırmısınız genç neferler!
Kullanıcı avatarı
veedatturan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen veedatturan »

kandemir yazdı:Umutsuz Vaka maalesef umutlar tükendi gelse bile oyundan soğuyanlar oldu geri getiremezler artık

Son zamanlarda oyuncu sayısı baya arttı. Bence birşeyler olacak :)
DeNiZGeZMiş'eRaGoN'Kolostrofobi'

Resim

Gezdim Halep ile Şam'ı
Eyledim ilmi talep;
Meğer ilim bir hiç imiş,

İlle edep ille edep...
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

veedatturan yazdı:
kandemir yazdı:Umutsuz Vaka maalesef umutlar tükendi gelse bile oyundan soğuyanlar oldu geri getiremezler artık

Katılıyorum. Şu ön yargılarımızı kenara atıp daha sakin davranmamız lazım ki bir şeyler oluşabilsin
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

MaHKuMII yazdı:
veedatturan yazdı:

Katılıyorum. Şu ön yargılarımızı kenara atıp daha sakin davranmamız lazım ki bir şeyler oluşabilsin
Kardeş forumdan çık git. Neye güvenerek yönetimi savunuyorsun? O adamlar bana güncelleme geleceğini söyledi ama gelmedi. Onlar sadece bizleri oyalıyor. Öyle olmasa çoktan açıklama yapmışlardı. Onları kınayınca da forum yetkilileri bizi banlıyor. Burası İKV değil, developerlerin çiftliği olmuş.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Rivalxmelodi yazdı:
MaHKuMII yazdı:
veedatturan yazdı:

Kardeş forumdan çık git. Neye güvenerek yönetimi savunuyorsun? O adamlar bana güncelleme geleceğini söyledi ama gelmedi. Onlar sadece bizleri oyalıyor. Öyle olmasa çoktan açıklama yapmışlardı. Onları kınayınca da forum yetkilileri bizi banlıyor. Burası İKV değil, developerlerin çiftliği olmuş.
onlar forumamı uğruyor kanki burada afrasiyab ve depiedra at koşturup ego kasıyorlar oyuna dair bir şey yok oyun monoton olunca bizde oyunla ilgili laf edecek iki kelam bulamıyınca mecbur laf yapıyoruz fikirlerimize darbe yiyoruz ondan sonra
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Kader Mühürleri açıldığı zaman Nerull İKV içinde bir duyuru yapıcaz demişti.
Bu duyurunun "THE END" olduğunu görmek zor değil.

Sonuç olarak 3 yıldır oyunu sadece basit etkinlikler ile oyalayıp yapıcaz dedikleri indirmleri bile yapamayan -İKV ye vakit kalmıyor artık Kader Mühürlerinden- bir Sobee Studios hep bir az sayıdaki developer mevcut lafı arkasına sığınarak devam ettirdiği oyunun fişini çekeceklerini düşünüyorum..

Bu Düşüncemi açıkladığım için de ya silerler bu yorumu ya da forumdan banlarlar.
Sonuçta bu forum onların yönetiminde ya istedikleri gibi sallıyorlar.

Yönetimi yeren bir yorum yok 3 Yıldır hiçbir şey yapmadınız ben de bunu dile getiriyorum yalansa yalan de nerull
iyi forumlar.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön