Şuan beyazköşkde başladım ama çok ilerlemedim 2 gün oldu daha anca 28 olabildim ama eminönü oyuna girerken hep tenha gözüküyor o yüzden gelmek istememiştim ama forumda eminönünde çok aktif insan var ileride fikrim değişebilir hatta yarın eminönünde başlamış bile olabilirimEsadullah yazdı:Öncelikle tekrardan hoş geldin,
Şahsım olarak bildiğim iki sunucuyu söylüyorum; Bölge ve kalabalığı seviyorsan Eminönü uygundur. Maden vs. sakinlik için Kuklacı diyebilirim.
Cümleten Selamun Aleyküm
Re: Cümleten Selamun Aleyküm
Çok teşekkür ederim ama oyun başında tek başıma kasılacağım için skillerimi saldırı olarak verdim şuan zehir 15 şifa ve bilgisi 15 can verme 1 asit ve bilgisi 1 ruh kalkanı 6.Sende eminönünde oynuyosun değil mi?FireFighter095 yazdı:Aleykum selam ;
Şifacı açmanı öneririm.Ben de şifacıyım ve kullanması şahsen büyücü kadar olmasada baya bir zevkli.Her grupta yer alırsın.Gazapçı olmayacaksan tılsıma gerek bile yok.
+5 yetenekli haliyle bu şekilde dağıttım yeteneklerimi.Gayet iş görüyor.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Evet Eminönü'deyim.Takıldığın görevlerde , konularda yardımcı olabiliriz.Burdan yada oyun içinden ulaşman yeterlizeklonz yazdı:Çok teşekkür ederim ama oyun başında tek başıma kasılacağım için skillerimi saldırı olarak verdim şuan zehir 15 şifa ve bilgisi 15 can verme 1 asit ve bilgisi 1 ruh kalkanı 6.Sende eminönünde oynuyosun değil mi?FireFighter095 yazdı:Aleykum selam ;
Şifacı açmanı öneririm.Ben de şifacıyım ve kullanması şahsen büyücü kadar olmasada baya bir zevkli.Her grupta yer alırsın.Gazapçı olmayacaksan tılsıma gerek bile yok.
Bence zehir ve asit yetenekleri yüksek tut.misal 10 zehir 10-10- asit ve bilgisi fibi.Şifa yeteneğini orta seviye.Misal 5-5 şifa ve bilgisi gibi.
Kasma amaçlı olduğu için şifa basmanın pek önemi yok bence.
Eminönünde ne açmamı önerirsin şıfacı bana pek hitap etmedi sankiFireFighter095 yazdı:Evet Eminönü'deyim.Takıldığın görevlerde , konularda yardımcı olabiliriz.Burdan yada oyun içinden ulaşman yeterlizeklonz yazdı:Çok teşekkür ederim ama oyun başında tek başıma kasılacağım için skillerimi saldırı olarak verdim şuan zehir 15 şifa ve bilgisi 15 can verme 1 asit ve bilgisi 1 ruh kalkanı 6.Sende eminönünde oynuyosun değil mi?FireFighter095 yazdı:Aleykum selam ;
Bence zehir ve asit yetenekleri yüksek tut.misal 10 zehir 10-10- asit ve bilgisi fibi.Şifa yeteneğini orta seviye.Misal 5-5 şifa ve bilgisi gibi.
- Barbarosxhasar
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şifaci ac derimzeklonz yazdı:Eminönünde ne açmamı önerirsin şıfacı bana pek hitap etmedi sankiFireFighter095 yazdı:Şifqci ac derimzeklonz yazdı:Çok teşekkür ederim ama oyun başında tek başıma kasılacağım için skillerimi saldırı olarak verdim şuan zehir 15 şifa ve bilgisi 15 can verme 1 asit ve bilgisi 1 ruh kalkanı 6.Sende eminönünde oynuyosun değil mi?FireFighter095 yazdı:Aleykum selam ;
Evet Eminönü'deyim.Takıldığın görevlerde , konularda yardımcı olabiliriz.Burdan yada oyun içinden ulaşman yeterli
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Bence de şifacı aç , çünkü mevcut sistemde tüm grup bölgelerine girersin.Savaşçı açarsan migrat ve sığınaklara girmen sıkıntı.Sağlam tank olursan Çemberlitaşa girebilirsin sadece.
Büyücü açarsan da tılsımsız bir hiçsin açıkçası.M1 tılsımın yoksa Çemberlitaşa girmen neredeyse imkansız.Tılsımsız alan grup çok çok az.
Ama şifacı açarsan , üstün ibni + cevo olsun yeter.Her bölgede her grupta yer alırsın.Şifacıyı da kasmak sıkıntı.Sabır gerekli
Büyücü açarsan da tılsımsız bir hiçsin açıkçası.M1 tılsımın yoksa Çemberlitaşa girmen neredeyse imkansız.Tılsımsız alan grup çok çok az.
Ama şifacı açarsan , üstün ibni + cevo olsun yeter.Her bölgede her grupta yer alırsın.Şifacıyı da kasmak sıkıntı.Sabır gerekli
- PARJISUNG
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Ben karakter konusunda diğer arkadaşlara katılmıyorum. Karakter yaratma ekranına geldiğin zaman ''çıkış'' yap. Pişman olmazsın.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Aynen şifacı kasması çok meşakkatli çünkü zehir attıktan sonra düz vurmak gerekiyor ve çok miss kaçıyor o yüzden çok sevmedimFireFighter095 yazdı:Bence de şifacı aç , çünkü mevcut sistemde tüm grup bölgelerine girersin.Savaşçı açarsan migrat ve sığınaklara girmen sıkıntı.Sağlam tank olursan Çemberlitaşa girebilirsin sadece.
Yok kardeşim oyuna geri başlama konusunda kesin kararlıyım bu saatten sonrada kimse caydıramaz sadece karakter konusunda kararsız kaldımPARJISUNG yazdı:Ben karakter konusunda diğer arkadaşlara katılmıyorum. Karakter yaratma ekranına geldiğin zaman ''çıkış'' yap. Pişman olmazsın.
- PARJISUNG
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
O halde sana tavsiyem savaşçı.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
EhmekAraSISucuk