Cümleten Selamun Aleyküm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zeklonz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Cümleten Selamun Aleyküm

Mesaj gönderen zeklonz »

Esadullah yazdı:Öncelikle tekrardan hoş geldin,

Şahsım olarak bildiğim iki sunucuyu söylüyorum; Bölge ve kalabalığı seviyorsan Eminönü uygundur. Maden vs. sakinlik için Kuklacı diyebilirim.
Şuan beyazköşkde başladım ama çok ilerlemedim 2 gün oldu daha anca 28 olabildim ama eminönü oyuna girerken hep tenha gözüküyor o yüzden gelmek istememiştim ama forumda eminönünde çok aktif insan var ileride fikrim değişebilir hatta yarın eminönünde başlamış bile olabilirim :)
Kullanıcı avatarı
zeklonz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zeklonz »

FireFighter095 yazdı:Aleykum selam ;

Şifacı açmanı öneririm.Ben de şifacıyım ve kullanması şahsen büyücü kadar olmasada baya bir zevkli.Her grupta yer alırsın.Gazapçı olmayacaksan tılsıma gerek bile yok.

+5 yetenekli haliyle bu şekilde dağıttım yeteneklerimi.Gayet iş görüyor.

Resim
Çok teşekkür ederim ama oyun başında tek başıma kasılacağım için skillerimi saldırı olarak verdim şuan zehir 15 şifa ve bilgisi 15 can verme 1 asit ve bilgisi 1 ruh kalkanı 6.Sende eminönünde oynuyosun değil mi?
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

zeklonz yazdı:

Şifacı açmanı öneririm.Ben de şifacıyım ve kullanması şahsen büyücü kadar olmasada baya bir zevkli.Her grupta yer alırsın.Gazapçı olmayacaksan tılsıma gerek bile yok.

Resim
Çok teşekkür ederim ama oyun başında tek başıma kasılacağım için skillerimi saldırı olarak verdim şuan zehir 15 şifa ve bilgisi 15 can verme 1 asit ve bilgisi 1 ruh kalkanı 6.Sende eminönünde oynuyosun değil mi?
Evet Eminönü'deyim.Takıldığın görevlerde , konularda yardımcı olabiliriz.Burdan yada oyun içinden ulaşman yeterli :)
Bence zehir ve asit yetenekleri yüksek tut.misal 10 zehir 10-10- asit ve bilgisi fibi.Şifa yeteneğini orta seviye.Misal 5-5 şifa ve bilgisi gibi.
Kasma amaçlı olduğu için şifa basmanın pek önemi yok bence.
Kullanıcı avatarı
zeklonz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zeklonz »

FireFighter095 yazdı:
zeklonz yazdı:

Resim
Evet Eminönü'deyim.Takıldığın görevlerde , konularda yardımcı olabiliriz.Burdan yada oyun içinden ulaşman yeterli :)
Bence zehir ve asit yetenekleri yüksek tut.misal 10 zehir 10-10- asit ve bilgisi fibi.Şifa yeteneğini orta seviye.Misal 5-5 şifa ve bilgisi gibi.
Eminönünde ne açmamı önerirsin şıfacı bana pek hitap etmedi sanki
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhasar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Barbarosxhasar »

zeklonz yazdı:
FireFighter095 yazdı:
zeklonz yazdı:

Resim
Şifqci ac derim
Eminönünde ne açmamı önerirsin şıfacı bana pek hitap etmedi sanki
Şifaci ac derim
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Bence de şifacı aç , çünkü mevcut sistemde tüm grup bölgelerine girersin.Savaşçı açarsan migrat ve sığınaklara girmen sıkıntı.Sağlam tank olursan Çemberlitaşa girebilirsin sadece.
Büyücü açarsan da tılsımsız bir hiçsin açıkçası.M1 tılsımın yoksa Çemberlitaşa girmen neredeyse imkansız.Tılsımsız alan grup çok çok az.
Ama şifacı açarsan , üstün ibni + cevo olsun yeter.Her bölgede her grupta yer alırsın.Şifacıyı da kasmak sıkıntı.Sabır gerekli
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Ben karakter konusunda diğer arkadaşlara katılmıyorum. Karakter yaratma ekranına geldiğin zaman ''çıkış'' yap. Pişman olmazsın.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
Kullanıcı avatarı
zeklonz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zeklonz »

FireFighter095 yazdı:Bence de şifacı aç , çünkü mevcut sistemde tüm grup bölgelerine girersin.Savaşçı açarsan migrat ve sığınaklara girmen sıkıntı.Sağlam tank olursan Çemberlitaşa girebilirsin sadece.
Büyücü açarsan da tılsımsız bir hiçsin açıkçası.M1 tılsımın yoksa Çemberlitaşa girmen neredeyse imkansız.Tılsımsız alan grup çok çok az.
Ama şifacı açarsan , üstün ibni + cevo olsun yeter.Her bölgede her grupta yer alırsın.Şifacıyı da kasmak sıkıntı.Sabır gerekli
Aynen şifacı kasması çok meşakkatli çünkü zehir attıktan sonra düz vurmak gerekiyor ve çok miss kaçıyor o yüzden çok sevmedim
Kullanıcı avatarı
zeklonz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zeklonz »

PARJISUNG yazdı:Ben karakter konusunda diğer arkadaşlara katılmıyorum. Karakter yaratma ekranına geldiğin zaman ''çıkış'' yap. Pişman olmazsın.
Yok kardeşim oyuna geri başlama konusunda kesin kararlıyım bu saatten sonrada kimse caydıramaz sadece karakter konusunda kararsız kaldım
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

O halde sana tavsiyem savaşçı.
Naomi
EhmekAraSISucuk