guldurme benı ulubay laf bulamayınca atma tutma lutfen oqe yalandan kork be
ama sende ınsanlık yok anlamassın ben kımsenın ıtemı ıcın cıkmıyorum oqe atıp tutMa oRdan utanmaz srfz!!
Sen bu KDr ADam sın İşte !!!!!! gıt kendın bı adamlık ogren sonra gel forma yaz oqe cocuk beyınlı
sensitivegirl ıcerı plss bakın
Re: sensitivegirl ıcerı plss bakın
koy hadi dingil millet anca böle deyip çekilio bi laf sölediğini sanıo sndn korkan snn gibi olsun çokda umurumda ne koyarsan koy s..... oksananeLenxD yazdı:Dadawa senin konuşmaya hakkın yok olumikvm yazdı:gökmen snn çokmu düzgün bir insansın konuşup duruorsun şu şöyleymiş bu böyleymiş kızlar çıktı die yapmadığınızı bırakmıosunuz forumda ettiğin hakaretlerin yanında oyundada ediosun maildende bumu erkekliğin kızlara küfür etmek tam sana göre zaten anca atıp tutarsınız neyse ne sanane senin bir yerinemi kaçtı bu kızların yaptıkları altı üstü bn o loncadan çıkmanızı istiyorum doğruyu yapın dedim onlarda doğru olanı yaptılar okbundan sonra gel bnmle muhattap ol loncadan çıkartan bnm bunuda kafana sok onlara deil gel bana laf at /öppppp
Senin hakkında iki üç şey ortaya koyarım rezil olursun. O yüzden burada kimseye laf / artistlik yapma
İstersen rezil olacağın konu hakkında az bilgi vereyim sunucudaki kızlar desem anlarsın belki :mrgreen: :twisted: :twisted:

________________________________________________________________________________
sülo bak kardeşim bn ne kadar yanlış yoldaysam sen 2 kat dha büyük bi yanlış yoldasın bn öğrendim face loncasındaki bir adamın kim oldunu gerisi önemli değil artık snde zamanla öğreneceksin o zaman bana hak verirsin ha snde dersin bnm dediklerimi ama şunu söyleyim bnm charım soyuldu herkes yardım etmek istedi yardım almadım sadece 13m param var onunlada borçlarımı kapatıcam bu kızlarda hala bnmleyle snce bunlar bnm neyim için bana yalakalık yapıor bu sunucuda neyim kaldı bnm param yok itemim yok char desen hiç bir işe yaramaz peki ndn hala bnmleler??

________________________________________________________________________________
- sananeLenxD
- İskele Babası
Adı:Davut öz
Doğum tarihi:21 ağustos 1992 :lol: :lol:
Neyse konuya gelelim. Bu arkadas tam bir abazadır. :lol: Sunucudaki kızlara yalakalık yapmasıda bunun kanıtıdır.
Önce Jonturkxarchael (Beril) ile cıkmıs sonra Jonturkxdarkwain (Neslihan) ile çıkmaya başlamıştır. Şimdide viktoriaların tötünde dolanıp onlara yalakalık yapmaya başlamıştır. Lan maloş akıl var mantık var oyun üzerinden aşkmı olur kafanı sikm snn :mrgreen: Abaza velet :lol: :mrgreen: Gerçek hayatta tanısmadığı sanal ortamda gördüğü kızlarla ilşki kurmaya çalışan ulvi :lol: :lol:
Doğum tarihi:21 ağustos 1992 :lol: :lol:
Neyse konuya gelelim. Bu arkadas tam bir abazadır. :lol: Sunucudaki kızlara yalakalık yapmasıda bunun kanıtıdır.
Bir dost 
- kskxizmir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ulan dadawA reaLdeki kızLaR yüz veRmiyoR demi abaza iT :mrgreen: geLmiş Sanal Alemdeki Bq Lu kIzLaRa suLanıyoR
seN haLen eLizabet ' e devam dawud :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
ÇiRkiN KraL !...
Davut Senden İtem Alıcakalr Demiyrm Neyse Daha Yorum Yapmıcm Herkez Yoluna İlişkiyi Kestim Onlarla Uzatmıcam Daha.
ulubay
ulubay

bebeğim bodrumda oturuorumkskxizmir yazdı:Ulan dadawA reaLdeki kızLaR yüz veRmiyoR demi abaza iT :mrgreen: geLmiş Sanal Alemdeki Bq Lu kIzLaRa suLanıyoR

- kskxizmir
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Lan dawut bende İZmiRdeym La daha miLLi oLdunmu ?? allHın Tikisi SöLedinde Büyüdümü :mrgreen:
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ÇiRkiN KraL !...
ÇiRkiN KraL !...
aile terbiyesi almamış bir çeşit yaratıksın insan denmez sana artık muhattap olmayacağım ailen sana bi terbiye versin küçük velet bu forumada byanlar girior

- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
kskxizmir yazdı:Lan dawut bende İZmiRdeym La daha miLLi oLdunmu ?? allHın Tikisi SöLedinde Büyüdümü :mrgreen:
Adın,türün herneyse git kime b*k atıyosan at ama benim arkadaşlarıma bulaşma.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST