Tılsım Politikası 1

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yeniceribaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tılsım Politikası 1

Mesaj gönderen yeniceribaskan »

Herşeyi güzelce ANlatmışsın.
Eline saglık.
Tılsım Politikası 2 yi bekliyoruz.
Bakalım orda neler okuyacagız.
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...

Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

GolgeHayalet yazdı:
dreamtr yazdı:Tarafsız bir yazı mı yoksa taraflı mı onu anlamadım pek ama üstüne de düşmüyorum biz kimin ne oldugunu biliriz onun boş bir konu.....

Apo bu konunun neresinde taraf tuttum söylermisin
kimin tarafında oldum ?

Kimsin öncelikle onu bileyim??
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
AmisosEmmi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen AmisosEmmi »

Söylediğine benim kadar sende katılmıyosundur eminim.
Düşündüğümüz projeler i Arz Klanında hayata geçirmeyi bırak dile getirmek bile zordu.
Dışardan bakıldığında öyle göründüğünü anlıyorum bu bizim konuşmamız sayesinde böyle oldu.
Hiç bir zaman Klan değişimi konusunda net bir cevap vermedik ve herkes birilerine kızarak çıktı zannediyordu.
Bizde pek umursamadık çünkü; Zamanla anlayacaktı insanlar neden Klan değiştiğimizi.
Aklımızdaki projeleri teker teker hayata geçirmek için yoğunlaştık.
Bir çok projemiz olmadı kimisi hiç açıklanamadan rafa kaldırıldı.Bunda etken oyuncular değildi.
Bizlerin iş yoğunluğu sürekli takip edememiz ile başlayan sıkıntılar kimi zaman destek bulamamaktan aksaklıklara neden oldu. En küçük projemiz olan gazeteyi bile tam anlamıyla destek bulup ilerletemedik.
Sonrasında başımıza gelen haksızlık aksilikler dolayısı ile epeyce oyundan soğuduk.
Tam düzeliyordu herşey Alparslan ve Karargah Loncasının başına gelenler yüzünden bir daha soğuduk.
Şu an oyunda değiliz ve düşündüğümüz hazırladığımız herşey çöp oldu. Ancak oyunda aşikar olan bir şey varki Lodos Klanındaki beraberlik. Kimse kusura bakmasın ama bu gerçek ne politika nede başka bir şey sadece gerçek olan bu.
Arz Klanında anlatılan doğru evet büyük 2 Lonca var ve onlardan birinin yerini almak isteyen bir çok Lonca var.
Ve dolayısı ile Klan içerisinde kutuplaşma sürekli devam ediyor.
Şimdi diyeceğim odurki; Arz Klanında gerçekten çok sağlam Lonca ve Bireyler var ama bunlar birlik olmadığı ve Klan içi kutuplaşmayı çözemediği sürece Arz Klanında hayata geçirilmeye çalışan her proje bitmeye mahkum olur.
Lodos Klanında ise Loncalar arası büyük bir birliktelik var ve eğer gerçekten Zamanımız olsa bu raf a kaldırılan projeleri sizlerin huzurunda hayata geçirirdik.
Ben Yazılan bu politika yı taraflı görmedim gerçekten yaşananlar bunlar. Geçmişte yaşananları dile getirmek kimileri için dert olur kimileri için ise hatasını anlayabilmesi için fırsat olur. Hiç birimiz hatasız değiliz kimi zaman öfke ve egolarımızın kurbanı olup kalp kırdık. Bu yüzden hepimiz Şapkamızı önümüze alıp biraz düşünelim kime ne yaptık diye..
Bu yazı dizisinin devamını bekliyorum..
KarargaHxTeaM FAN !..!
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[color=#FF0000] Savaşcı

Seviye : 49
Lonca :[/color] Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Yürü derse yürü eskiler zamanındaydı nedeni çok basit
Şimdi o kendini paralayan daha sonrasında yardıma gidenlerin hemen hemen hepsi ( belirli bir kitle hariç her 2 klandada )
Çıkar kar amaçlı gidiyor sevdiğinden yardım etmek istediğinden değil.
Eskiler yani bizim zamanımızda klandan her kim olursa olsun tanıdık tanımadık biri şurada beni kestiler
E.ö ne yardım Meteorda sıkıştık lafı söylendiğinde herkes işini bırakıp gelirdi
Hiç bir kar çıkar amacı gütmeden gelirdi ama şimdi çok farklı.
Bugün lodos klanında birisi kadim kesiminde yardım etmiş vay efendim şöyle böyle
Kardeşim tek başına mı geldi kestik yok o zaman orada kadime vuran herkesin adını yazacaksın ;)
Yazmıyorsa bunda bir kar çıkar amacı vardır yağ vardır...
Durum bundna ibaret ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
kimene
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kimene »

ayhilal yazdı:Selam
Eskilerden bu olayın cıkmasın sebebi herşeyboş sayesınde büyümüşdü
loncada ıken ıyı di sonradan istedi yapılmayınca olmadık uydurmalar yapılmıştı .
ve perver abi neyin ne anlama geldini tek tek acıkladı deye biliyorum ......
SELAM... Aynen katiliyorum belki bir Dergah loncasi uyesi olarak bunu yazdigimi düşünecekseniz yaniliyosunuz bu oyun öle bişey ki biz Dergahxloncasi olarak oyundan herhangi birşey beklentimiz olmaksizin gece gunduz cabalayip herkezin görevine koşturduk ama bizimle isim yapmak ve bir yerlere varmak ismini duyurmak isteyenler bizim konumumuzu ve bize olan bakiş acilarini farkli kilmak istediler ve bundan dolayi loncadan ihrac edildiler ve Dergah demek peygamber ocagi demek bunu bilmeyen mi var bizi başka seylerle yargiladilar işte kurtlar da bizi ne oldugunu bilmeden yargilamaya kalkti neyse arkadaşlar biz haksizliga gelmeyiz haksizlik yapanida istemeyiz gibi bi luksümüz yok herkez kendine göre haklidir umarim bu konularla yine olaylar başka yöne cekilmez herkeze saygilar sevgiler yine oyundayiz ve olacaz herkez dostumuzdur düşmanlik götemek bize ve insan ogluna yakişmaz bu yuzden herkez kendini bilse bu tılsımı ikv nin en yucesine cikaracagimizdan eminim en yakin zamanda Dergahxlonca carlariylan sizlerlenim her zaman her yerde yaninizda olacaz Dergahxloncasi olarak...

Umarim kusurum yok varsada mazur görün yine saygilar

Dergahxhakan +Kimene = Dergahxloncasi
......... noktalar deyilde seni yaza bilsem şu satirlara hatta adini haykirsam dünyaya duyursam seni sevdigimi...!!!
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Konuyu satır satır okudum tılsım gerçeklerini yazmışsın tebrikler ama bir kaç hususu dile getirmem gerektiğini anladım ilk olarak hiç bir zaman olanlar nefret ve kin tohumu deildiler çok şiddetli düşmanlıklar oldu karşılıklı bir birimize ağır hitaplarda bulunduk ama Harununda dediği gibi bunlar bazen bir anlık öfkenin yol açtığı olaylardı bir birimize çok kızdığımız zamanlarda olsada hiç bir zaman düşündüğün gibi bir nefret olmadı sinemizde kapışmalar didişmeler oldu çok fazla oldu ama bunlar oyuna biraz daha tuz biber oldu rekabetler biraz daha eğlenceli bir hale getirdi bu oyunu şimdi o yaşanmışlarımn çoğu geride kaldı rekabet devam eder illa ki ama düşmanlık olarak olucağını sanmıyorum düşmanlığı hak edenlerde var hemde fazlasıyla hak edenlerde var bunlarda elbette herkes günahlarıın bedelini öder HERKES ödemiştir bizde dahil onlarda günahlarının bedelini ödüycekler ;) Dediğim gibi düşmanlık yok bir çok olay Dergah ve Kurtlar Loncası arasıdna başladı her iki tarafından kendince haklı sebepleri vardı illa ki ama bunları dile getirmek kimseye birşey kazandırmıycaktır hepsi geride kalmış unutulmuş hadiseler şu anda Dergah Loncası tekrar toparlandı biz Kurtlar loncası olarak Dergah Loncasıyla birlikte Kadim görevinede gittikbirlikte böyle bir faaliyetide gerçekleştirdik buda eski asyfaların kapandığının en güzel örneğidir sanırım Dergah locnasında ki isim benzerliğini sorgulamam benim milli duygularımın verdiği bir sorumluluktur oyun platformuda olsa bu milli duygular hep aynıdır ve durmaz bu sorgulanaamz yanılmışızdır isim benzerlikleri kötü bir tesadüftür bir şey diyemem üstünede gitmedim gideemzdimde kesin birşey bilmeden sıf isim benzerliği için kimseyi hain ilan edemezdik geri adım attım olması gerekeni yaptım sonradan aleyhimde yorum yapılmasa bir çok olaylar zinciri başlamamaış olacaktı belki bunlar düşünülmeli beni kinci yada olayları hırs yapıyormuş gibi görmemeniz gerekir A.K.A.B. Paktı kesinlikle kutuplaşma yada benim hırsımın bir eseri deildi A.K.A.B Paktı klandaki anlaşmazlıkları bitirip klanı tek çatı altında toplamayı hedefleyen klanın birlik ve refahını sağlayabilicek tüm arz klanı olarak emsalsiz başarılara imza atabiliceğimiz bir yapılanmaydı biz A.K.A.B. Paktını kurduktan sonra Lodos klanıda benzer bir yapılanma içine girerse mükemmel bir rekabet ortamı oluşurdu hırsızlık arzsızlık küfür bazlık kp açlığı vb bir çok sorunun önüne geçilebilirdi Klanlarda ama olmadı A.K.A.B. Paktı bu gün yok klanda birlikte yok AKAB Paktının dağılmasında ki ilk çatlağı verenler bu gün klanın ikiye bölünmesine sebep oldular bununda tek sebebi şudur Arz klanında bizim yerimize geçebilmek daha fazla söz sahibi olabilmek başarabildiler mi ? ayda başarabilirler mi ? hayır hiç bir şey yapamazlar bunun bizimle alakası yok onlarla var bizimle giriştikleri bu ilginç bir o kadarda komik rekabette kendilerini için için erittiklerinin farkında deiller yapmış oldukları çocuksu davranışların kaybını nasıl önlüycekler merak ediyorum şu anda durup resmin bir kısmını görebilirsiniz ama biraz geniş düşünürseniz gelecekte izlenilen politikaların bir çoğu boşa çıkıcak ve büyük hüsrana yol açıcak bunuda hep birlikte izliycez zamanla ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ayhilal »

Önceden Dergah loncasına farklı anlamla bakıldı öyle bir şey olsa ilk başta ben karşı cıkardım bunu Kurtreis olmak üzere coğunluk bilir... Ama şahin abi neyin ne anlama geldini cok iyi anlatmışdı ozaman ki şimdi bu olaylar kapanmıştı eskiye Marzi diyoruz biz :=)

Harun Arz klanı 2 ye bölündü tarzından acıklama yapmış anladım kadarıyla biz bir kadim görevi yaparken 2 ye bölündük savaş da olsun ismet keserken falıyetınde olsun hepbirlikteyiz .... Belki loncalar arasında farklı durumlar olabılır ama emın olun kı savaşta bu durum gecerli olmas şahsım adıma sati hiç bir loncaylada sorunum yoktur ... Lodos klanda birlikbereberlikten bahsetmişsin bence daha bu birlik beraberlık yok olsa şimdiye handanı kac kere kesip sevinirdiniz...
Sözüm yanlış anlaşıldıysa üzgünüm......
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
AmisosEmmi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen AmisosEmmi »

Tartışmak istemem oyun içinde değilim bırakalı hatrı sayılır bir zaman oldu.
Fakat canım sıkıldıkça forum a bakıyorum. Ben son zamanlardaki forumda gördüğüm bir çok konudan
yararlanarak söylüyorum bunları. Arz Klan ı 2 den daha fazla bölünme yaşıyor bunu benden daha iyi görüyorsunuz.
Ama bunu söylemiyorsunuz. Siz İsmet kesiminden bahsediyorsunuz ne varki İsmet i kesmekte.
Şuna inanıyorum ismet i kesmek Yeşil Hidra yı kesmekten kolay bu kadar basit bir şeyi nasıl bu kadar büyütebiliyorsunuz hayret. Arz Klanında olduğum zamanda Lodos Klanında olduğum zamanda ve şimdide söylüyorum İsmet i kalenin içerisine girip bütün muhafızları öldürerek kesebilmek marifet yoksa 3 - 5 muhafız kesip köşeden çekerek kesmek çok basit bir olay.
Handan ı kesip sevinirdiniz yazmışsın Sadece 2 kere denendi ben olduğum zamanlarda ve ilkinde büyük bir savaş çıktı diğerinde ise Handan ın yanına kadar ulaştık o esnada gelen düşük lvl li Lodos arkadaşlar ve orda bulunan arz arkadaşların şifaları etkisiz hale getirmesinden dolayı başarısız oldu. Ama şu bir gerçekki Handan a ulaşmak İsmete ulaşmaktan zor.
Bunun en büyük etkeni Arz kaleye yüksek sayıda oyuncu girdiğinde pc lerin inanılmaz derece de kasması.
İlk Lodos olduğumuzda İsmet kesilmişti ve ben Arz lar ile iddia ya girmiştim Eğer kalenin içinde İsmet i keserseniz Arz olacağız tekrar diye ve hepimizde bunun ne denli zor olduğunu biliyorduk ve bu şekilde şakalar yapıyorduk.
Diyeceğim odurki; İsmet Handan hikaye hocam iş Görev de birlik beraberlikte yardımlaşmada.
Ben Arz Klan ı kötülemiyorum şu anda oyunun dışındayım ve burdan görünenleri söylüyorum.
Ben iki Klanında birlikte görev yapabilmek yerine bölünmesine karşıyım veya bir görev için Klan a girilmesine veya çıkılmasına karşıyım. Sonuçta birlik lazımsa hepimiz biriz denilmesini isterim.
Savaş zaten heyecan, Eğlence olsun diye var.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[color=#FF0000] Savaşcı

Seviye : 49
Lonca :[/color] Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Yaff üstadım yukarda da yazdıgım gibi bos ve hos bir konu :D delinin teki ortaya bir laf atıyor sonra millet buna inanıp dökülüyor sokaga bir süre delinin teki de attıgı lafa inanıyor bırakalım gır gır kalsın ....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ayhilal »

Harun kac yıl arz dın kesebıldınmı ısmetı ???
Anlatmak istedim o değil lodos klanda birlik varsa loncalar arası kesılmıycek bişey yoktur ......
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...

“Genel Sohbet” sayfasına dön