Belirttiğin noktalarda haklı olduğunu düşünüyorum. 39 level zamanları 20 m dahi büyük bir miktardi.Fakat zenginlik sınırı biraz da büyük holun gelmesiyle üst noktaya çekildi büyük holdeki yaratıkları keserken normalden çok daha fazla para oyuna giriş yapmaya başladı. Bu şekilde paranın değeri bir nebzede olsa kayboldu. Bu olay gerçek hayatta da yasanilmis. Örneğin nazi almanyasi para basıp halka dağıttı bir süre sonra ekonomi iflas etti ve halk soğuktan korunmak için para yakıyordu o parayla kömür alamıyordu.TRoyxpunisher yazdı:Arkadaşım bahsettiğim olayı sen daha baştan anlamamışsın ki.Para hepimizde var zaten ama bahsettiğim şey maden fiyatları düşünsene en pahalı maden en başından beri 5mden satılsa piyasadaki en pahalı tılsım maximum 100-150m olurdu zengin yine zengin kalırdı çan eğrisi misali zenginlik belirtisi 600M değil de 200M olurdu.Olmalıydı da...Alım gücün azalmayacaktı senin eğer en başından beri biz oyuncular piyasayı anlamsızlaştırmasaydık şu an nasıl 300-400e alaniliyorsan istediğini piyasayı uçurmasaydık ilk oyuncular olarak şu an 150ye alıyor olurdun.Yine zengin olurdun alım gücün değişmediği için
Alisveris siniri
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Alisveris siniri

Peki bu oyuncularda olan astronomik rakamlar için ne yaptılar oyunun dengesini bozan rakamlardan bahsediyorum
Oyuna 750m 900m ye alınan tılsım koydular bknkz; element ve direnç alanı tılsımı
500m'ye gram işlevı yararı olmayan bayraklar. vs gider
Oyuna 750m 900m ye alınan tılsım koydular bknkz; element ve direnç alanı tılsımı
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
bayraklar konusunda haklısın bilerek boyle yaptılar eskiden 20 30 m civarında full karakter dizebilme ihtimali vardı insanlarınKraToSs yazdı:Peki bu oyuncularda olan astronomik rakamlar için ne yaptılar oyunun dengesini bozan rakamlardan bahsediyorum
auril & DoubleLift
Dediği gibi 900m lik reçeteler tılsımlar bayraklar şunlar bunlar olduğu sürece sevgili dostum ege, bu yönetimin bir sorunu bence. Büyü bozma 3 ün reçetesini 900m yapıyorsan yap sevgili kardeşim alışveriş sınırını 900m sende kurtul bizde kurtulalım. Geçmişte 200m i olan sunucu fatihi oluyordu. Şimdi 200m yi bir haftada biriktiyor insanlar...
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
alpay1994 yazdı:Dediği gibi 900m lik reçeteler tılsımlar bayraklar şunlar bunlar olduğu sürece sevgili dostum ege, bu yönetimin bir sorunu bence. Büyü bozma 3 ün reçetesini 900m yapıyorsan yap sevgili kardeşim alışveriş sınırını 900m sende kurtul bizde kurtulalım. Geçmişte 200m i olan sunucu fatihi oluyordu. Şimdi 200m yi bir haftada biriktiyor insanlar...
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Oyuna para girişinin aroması kısmını ben atlamıştım.Bu kısmı düşününce piyasanın yükselmesi normal geliyor tabii teşekkürler
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
Hadi alışveriş sınırını geçiyorum... Bono hatasının giderilmesine rağmen bonoların kalkması hiç iyi olmadı. Bazı arkadaşlar hatanın kaldırılmadığını söylüyor; öyleyse şu anda oyunda bulunan bonolar neden çoğaltılamıyor?

- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bono sistemi yeniden gelebilirse güzel olur diye düşünüyorum.Tertip yazdı:Hadi alışveriş sınırını geçiyorum... Bono hatasının giderilmesine rağmen bonoların kalkması hiç iyi olmadı. Bazı arkadaşlar hatanın kaldırılmadığını söylüyor; öyleyse şu anda oyunda bulunan bonolar neden çoğaltılamıyor?

Afanesiyevo