Alisveris siniri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Alisveris siniri

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

TRoyxpunisher yazdı:Arkadaşım bahsettiğim olayı sen daha baştan anlamamışsın ki.Para hepimizde var zaten ama bahsettiğim şey maden fiyatları düşünsene en pahalı maden en başından beri 5mden satılsa piyasadaki en pahalı tılsım maximum 100-150m olurdu zengin yine zengin kalırdı çan eğrisi misali zenginlik belirtisi 600M değil de 200M olurdu.Olmalıydı da...Alım gücün azalmayacaktı senin eğer en başından beri biz oyuncular piyasayı anlamsızlaştırmasaydık şu an nasıl 300-400e alaniliyorsan istediğini piyasayı uçurmasaydık ilk oyuncular olarak şu an 150ye alıyor olurdun.Yine zengin olurdun alım gücün değişmediği için
Belirttiğin noktalarda haklı olduğunu düşünüyorum. 39 level zamanları 20 m dahi büyük bir miktardi.Fakat zenginlik sınırı biraz da büyük holun gelmesiyle üst noktaya çekildi büyük holdeki yaratıkları keserken normalden çok daha fazla para oyuna giriş yapmaya başladı. Bu şekilde paranın değeri bir nebzede olsa kayboldu. Bu olay gerçek hayatta da yasanilmis. Örneğin nazi almanyasi para basıp halka dağıttı bir süre sonra ekonomi iflas etti ve halk soğuktan korunmak için para yakıyordu o parayla kömür alamıyordu.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Peki bu oyuncularda olan astronomik rakamlar için ne yaptılar oyunun dengesini bozan rakamlardan bahsediyorum

Oyuna 750m 900m ye alınan tılsım koydular bknkz; element ve direnç alanı tılsımı

500m'ye gram işlevı yararı olmayan bayraklar. vs gider
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

KraToSs yazdı:Peki bu oyuncularda olan astronomik rakamlar için ne yaptılar oyunun dengesini bozan rakamlardan bahsediyorum

Oyuna 750m 900m ye alınan tılsım koydular bknkz; element ve direnç alanı tılsımı

500m'ye gram işlevı yararı olmayan bayraklar. vs gider
bayraklar konusunda haklısın bilerek boyle yaptılar eskiden 20 30 m civarında full karakter dizebilme ihtimali vardı insanların
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen alpay1994 »

Dediği gibi 900m lik reçeteler tılsımlar bayraklar şunlar bunlar olduğu sürece sevgili dostum ege, bu yönetimin bir sorunu bence. Büyü bozma 3 ün reçetesini 900m yapıyorsan yap sevgili kardeşim alışveriş sınırını 900m sende kurtul bizde kurtulalım. Geçmişte 200m i olan sunucu fatihi oluyordu. Şimdi 200m yi bir haftada biriktiyor insanlar...
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

alpay1994 yazdı:Dediği gibi 900m lik reçeteler tılsımlar bayraklar şunlar bunlar olduğu sürece sevgili dostum ege, bu yönetimin bir sorunu bence. Büyü bozma 3 ün reçetesini 900m yapıyorsan yap sevgili kardeşim alışveriş sınırını 900m sende kurtul bizde kurtulalım. Geçmişte 200m i olan sunucu fatihi oluyordu. Şimdi 200m yi bir haftada biriktiyor insanlar...
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Oyuna para girişinin aroması kısmını ben atlamıştım.Bu kısmı düşününce piyasanın yükselmesi normal geliyor tabii teşekkürler
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Hadi alışveriş sınırını geçiyorum... Bono hatasının giderilmesine rağmen bonoların kalkması hiç iyi olmadı. Bazı arkadaşlar hatanın kaldırılmadığını söylüyor; öyleyse şu anda oyunda bulunan bonolar neden çoğaltılamıyor?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Tertip yazdı:Hadi alışveriş sınırını geçiyorum... Bono hatasının giderilmesine rağmen bonoların kalkması hiç iyi olmadı. Bazı arkadaşlar hatanın kaldırılmadığını söylüyor; öyleyse şu anda oyunda bulunan bonolar neden çoğaltılamıyor?
Resim
Bono sistemi yeniden gelebilirse güzel olur diye düşünüyorum.
Resim

Afanesiyevo

“Genel Etkileşim” sayfasına dön