39 Sunucu?
Re: 39 Sunucu?
destekleyenler varsa kendimiz toplanalım yapalım
Öyle bi sunucuyu kendin açamazsın
Açsan da sobee nin telif hakkından açacağı davadan dolayı böbreğini bile satmak zorunda kalırsın
He bi sunucuda 39 olalım orda 39 eşyalarla takılalım dersen de yaratık keserken yanlışlıkla yine 40 olan olur vs olmaz yani o iş
Sobee nin resmi yollarla yapması lazım bu olayı ama sanmıyorum uğraşmazlar daha oyuna bi çöp eklemezlerken
Açsan da sobee nin telif hakkından açacağı davadan dolayı böbreğini bile satmak zorunda kalırsın
He bi sunucuda 39 olalım orda 39 eşyalarla takılalım dersen de yaratık keserken yanlışlıkla yine 40 olan olur vs olmaz yani o iş
Sobee nin resmi yollarla yapması lazım bu olayı ama sanmıyorum uğraşmazlar daha oyuna bi çöp eklemezlerken
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kardeşim su konuda sana katılıyorum MadbyteGames veya lokum games in böyle bi oyun yapmasını beklemek lazım aslında söylenirse bence kalkisirlar adamlar oyunda hangi harita yi yapalım söyleyin diyorlar4thEspada yazdı:2013 ve sonrası[değiştir | kaynağı değiştir]
TTnet'in ar-ge departmanı Sobee, şirket vasfını yitirmesiyle birlikte halen, 2013 yılı kapsamında Tübitak tarafından desteklenen "Fatih Projesi için Etkileşim Destekli 3D Harika Kitap Editörü" projesi üzerinde çalışmaktadır.
ne anlama geliyor bilen varmı ? bence bu oyun köşeye atılmış gidelim MadbyeGamesin yeni bir mmorpg oyun yapmasını beklıyelım yada ıstek olursa acaba kalkışabılırlermı ellerınde bır mmofps var zaten bırde rpg oldumu tadından yenmez.
DrBuLuT«Eminönü»

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
W0IkaN yazdı:39 sunucu konusunda yapılacak tek şey var bu fikri destekleyenler tenha bir sunucuya toplanıp( sancak tılsım meran vs) orda 39 leveli geçmeden oynayacaklar holü gb leri felan unutup meteorda adada em de takılacaksınız. Yönetimin bu isteğinize cevap vereceğini sanmıyorum
item düşürmeye çalışırken her türlü 40 lvli geçersin.
Emde de sıkıntı oluyor sanırım 49 dan sonra hiç 39 em atmadım, atarsak ex geliyor emde adam kesince tam bilmiyorum karakteri 38,37 de bırakırız item konusu rahat bence 49 karakterler ile halledilir ben 39 u geçiceğimi sanmıyorum kaç yıldır karakter öyle
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
ya ben şunu anlamıyorum kaç yaşında adam neden yalan söylüyor bunca insana? bir şeyler olacak dediyse olacak gibime geliyor hani. bir yandan da sözlerin tutulmaması ve dediğiniz gibi yürek burkan bir vurdumduymazlık!..
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?