JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Mesaj gönderen Luighy »

Herkese Merhaba Bugünlük Neler Yaptıklarımı Hemen Yazacağım Gerçi Saat 00.06 Ama Olsun O Zaman Dünkü Yaptıklarımı Yazacağım Diyorum...

Tarih:12 Ocak Salı 2016
Konu:Meteora İlk Adım
Karakter:ViPLuighS

Her Geçen Gün Oyunu Daha da Merak Edip Oynuyordum Fakat Oyuna Girdiğimde 27 Seviye Olduğumu Ve Labirent İçinde Yapılabilecek Ufak Tefek Görevler Olduğunu Gördüm Fakat Fareadam Tetikçi Görevini Unutmuştum Daha Sonra Hemen Gidip 15 Adet Fareadam Tetikçi Öldürüp Görevimi Teslim Ettim O Sırada Kuklacı'nın Seçilmişi Görevini Almıştım Bunun Bir Boss Yaratık Olduğunu Açıklamalı Görev Listesinden Öğrendim Ve Hemen Arkadaş Listeme Baktım wOODMAN Abi Oyundaydı Ondan Yardım İstedim O da Beni Kırmadı Sağolsun Onun Sayesinde Bir Görevi Daha Yaptım Hatta Başımdan O Sırada Kısa Bir Traji-Komik Hikaye de Geçti wOODMAN Abi Bana Emir Kesiyorum Yazdı Bende Ona Yazı Yazmaya Çalışırken Ellerim Karıştı Heralde Ve Tamamdır Yazacağıma İt Yazdım Ondan Bunu Yanlış Anlamışsa Çok Özür Diliyorum Bunu Yolladıkan Sonra (Yanlışlıkla Tabii) "?" Yazdı Ve Bende Tamamdır Yazacaktım Özür Dilerim Dedim Bu da Böyle Bir Anımdır :D Daha Sonra Meteor Bölgesi Görevlerine Başlamak İçin Sabırsızlanıyordum Ve Kendi Loncamı Kurduğum İçin Ruhtaşlarını Kullanıp Işınlanabiliyordum Bu Büyük Bir Artı Okdu Benim İçin Daha Sonra Oradan Meteor Bölgesine Yani Hol Girişlerine Işınlandım Ve Zar Zor Belki İki Adımlık Yeri %17 Can İle Geçtim Daha Sonra Bölge Kanalına Plusum Olduğunu Beni 30. Seviye Yapabilecek Birisini Aradım Daha Sonra TomAndJerrY Nickli Abla Beni 30. Seviyeye Ulaştırdı Ve Gittim Agah Beye Dedi Git Komutana Gittim Komutana Dedi Git İstihbarat Subayına Gittim Ona Oda Dedi Git Kratere Çeteci Mağarasına Arz Merkezine Küçük Tünellere Bab-ı Aliye Hemen Yerlerine Videodan Baktım Fakat Arz Merkezi Tünellere Ve Babı Aliye Gitmek İçin Yardım İstedim Ve Böylece Keşif Görevleri Tamamlanmış Oldu Bu Sayede Meteor Bölgesine İlk Adımımı Attım Ve Daha Sonra Tekrar İst. Subayına Gittim Ve O da Beni Bab-ı Aliye Gönderdi Birisi Bana Bab-ı Aliye Işınlanabiliyorsun Dedi Ve Bende Hemen Işık Hanımın Oradan Işınlandım Mebrure Hanımı Buldum Ve Konuştum Laf Lafı Açtı Dedi Git Şu Bab-ı Ali Komutanına Söyle Sana 2-3 Görev Versin Dedi Ve Gittim Komutana İlk Kendimi Tanıttım Şekil Falan Yaptı Baştan Komutan Sonra Kendisinin Korktuğu İçin Yapamadığı Bir Görev Teklif Etti 20 Başınoş Yapmacı Öldür Dedi Fakat Bende Bu Görevi Şuan Kabul Ederim Fakat Gerçekleştiremem Yarın Falan Bakarız Dedim Ve Allah'a Emamet Ol Dedi Ve Ben de Çıktım.

Arkadaşlar Artık Yazılılarım Hayırlısıyla Bittiği İçin Daha Düzenli Günlük Tutmaya Çalışacağım Hafta İçleride Oyuna Girebileceğim Yani Ara Sıra En Azından Hepinize Okuduysanız Teşekkür Ediyorum Okumadıysanız da Canınız Sağolsun :D Umarım Eğlenmişsinizdir Okurken...
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Merhaba Sevgili Günlük Bugün Pek Attraksiyonlu Birşeyler Olmadı :)

Sunucu : Beyazköşk
Karakter : ViPLuighS
Konu : Boş Bir Gün
Tarih : 13 Ocak Çarşamba 2016

Evet Oyuna Girdiğimde Görevlerim İçin Yardım İstedim Ve Hemen Buldum Yardımsever Birisini Ve Boş Görevi de Dahil Görevlerime Yardım Etti Daha Sonra 10 Adet Çamur 60 Adet Tungsten 1 Adet Keten ve 10 Adet Antik Mızrak Satın Alıp İlgili Görevleri Yaptım. Yeni Şekilli Bir Asa Edindim Ve Daha Sonra Kayıp Ajanı Bulma Görevi Geldiğinde Özkan Abi Yardımcı Oldu Sağolsun Daha Sonra Stoklar Görevlerini Kendi İmkanımla Yapıp Oyunu Kapattım Yani Söylediğim Gibi Attraksiyonlu Bişeyler Olmadı :D
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Günlüğünü okudum umarım 3 ay sonra bıkmaman dileği ile.. bol akçe,kutu vs çekmişsin ve satmışın umarım zevk alırsın bundan ki neden diyorum oyunun en kötü zamanlarında başladığın için neyse devam :arrow: :idea:
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Teşekkür ederim fakat 11000 akçe ve 2 Çemberlitaş kutu bana kaldı :D Teşekkürler Yorumlarınız için umarım bende bırakmam
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Sunucu: Beyazköşk
Karakter: ViPLuighS
Konu: Tazılardan Nefret Ediyorum :D
Tarih: 14 Ocak Perşembe 2016

Tekrardan Merhaba Bugün 32 Seviye Oldum Ve Gene Bi Atraksiyon Olmadı :D Sadece Tazılardan Nefret Ediyorum Oyunun Şu Ana Kadar Karşılaştığım En Sıkıcı Yaratıkları Onlar Yüzünden Lodos Sancakta Sıkıştım Daha Sonra Yusufırat nickli Oyuncu İmdadıma Yetişti Kendiside 38 Seviye idi ve Onunla Beraber Tazıları Kese Kese Çıktım Adadan Ve Yakında Meteorit 1 Alacağıma İnanıyorum Üretsemmi Daha İyi Olur Yoksa Satın mı Alsam Bilemedim Ama Yakında Olacağına İnanıyorum Umarım Bende O Büyücülerin Elindeki Yıldırımlı Asayı Ve Mavi Zırhlardan Alırım Bunun İçin M1 Lazım :)
Bu Öncekine Göre Daha Boştu Sanırım Ama Olsun Yarın Bomba Haberler Verebilirim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

M1 üretmeye çalış. Alma.Oyunda ticarette para sınırı 200m m1 tilsimi 340 360 m olası bir hırsızlıkla karşılaşma. Olabildiğince kendin üretmeye çalış
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Tamamdır Teşekkür Ederim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Konu: Level 40
Tarih: 15 Ocak Cuma 2016

Merhaba bugün nasılsınız bakalım umarım iyisiniz çünkü ben iyim. :D
Başlıyorum Anlatmaya;
Bugün görevim yoktu ve birinden beni bir sonraki seviyeye yükseltmesini istedim oda bana bir anlaşma teklif etti çok az paraya karşılık olarak 40 yaptı beni ve bende teşekkür ettim bugün bunları yaptım ve ilk kez tesla gözcüyü kullandım

Not: Yakında fotoğraflı günlük yazmaya devam edicem fakat mobilden yazıyorum onun için ekleyemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Konu: İlk Grup Bölgem
Tarih: 16 Ocak Cumartesi 2016

Bugün neler yaptım tüm ayrıntıları yazıyorum ;
Bugün yeraltı ve çeteci görevlerini yaparak 42. seviyeye ulaştım fakat solucan görevini almadım hatta engerekleri ve bombacıları bile kesmedim :D daha sonra gittim hole kendimi 43 yaptırdım ve Sığınaklar adlı grup bölgesinin görevlerini aldım ve başladım grup aramaya daha sonra adını şuan unuttum fakat bir Yıldırım 2 tılsımına sahip abi beni 400Bin paraya Sığınaklara götürebileceğini söyledi ben de verdim parayı fakat çok kötü ilerledik Motorin adlı bossu kesip çıkmak zorunda kaldık gitti 400Bin :D fakat Motorin bana hoşgeldin hediyesi olarak Madalya ve Fevzi Bey Modeli Cevriye Sultan Modeli Bilmemne Güneş Asasını hediye etti fakat bende Kıyamet Asa (^) olduğu için pek sevinmedim daha sonra kendim grup kurmayı denedim fakat kimse gelmedi daha sonra ise bir kişi tank olarak geleyim dedi bende tamam dedim ve geldi şaka mı yapıyorsun sen ya dedi neden dedim leveline bak eşyalarına bak diyip yasaklılara ekledi :( üzülmüştüm ama ileride güçlü olacağımı biliyordum fakat bir sorun vardı Sığınaklar grup bölgesinden hangi Bosslardan hangi İtem düşüyordu veya hangilerini aldıktan sonra bir daha bu bölgeye girmeme gerek yoktu bunu bilmiyordum lütfen neler düşüyor cevap olarak yazarsanız teşekkür ederim neyse daha sonra bir grup buldum ve çok seri bitirdik bu sırada Sığınaklar grup bölgesindeki görevleride tamamladım Lamia adlı NPC bana Azat Efendi Modeli Cevriye Sultan Modeli İpekli Eldiven hediye etti sevinmiştim :D daha sonra şarteli indirdim zarfı okudum gramafonu çaldım bu sırada Kenanı ilk kez görmüştüm keserken kahkaha atıyordu sebebini bilemedim ama hoşuma gitmişti mükemmel bir efekt olmuş bu dedim içimden zarfı felan Kenanı kestikten sonra incelemiştim fakat Kenan çok cimriydi madalya vermekle yetindi belki de başka bir şey vermiyordur diye düşündüm daha sonra aynı grupla birkez daha girdik fakat gene Motorin ve Kenandan Madalya aldım önceki Motorindende Madalya aldım sanırım yazmayı unutmuşum daha sonra oyunu kapattım fakat seviyem 46 olmuştu bile ve gözlüğüm ile yüzüğümü taktım ikiside 45 seviyelikti fakat aklıma bir şey takıldı neden Düşünen Adam adlı Boss'u kesmiyorduk bilemedim.
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Konu: Cimri Kenan
Tarih: 16 Ocak Cumartesi 2016

Öncekinin Devamı Dayanamayıp Tekrar Oyuna Girdim...

Evet arkadaşlar söylediğim gibi dayanamadım gene girdim sadece Sığınaklar grup bölgesine 4 kere girdim ama boş :D 48 seviye oldum ve oyunda bilgisayarımın özellikleri çok yüksek olmasına tağmen bir kasma sorunu vardı ve forumda bir konu gördüm saçma sapan kasma gibisinden bir ismi vardı orda yazanki gibi 360 TOTAL SECURITY adlı programı indirip virüs taraması yapıp onları çözdüğümde oyun su gibi oldu ona çok teşekkür ediyorum

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön