Akçe Alınmalı mı
Re: Akçe Alınmalı mı
Arkadaş oyuna yeni başlıyor holde jadeit çek diye tavsiye verenleri görüyorum ve gülüp geçiyorum. arkadaşın uzun soluklu bir player olması için agahtan başlayıp tangriss geçidine kadar yani içine sığınak migrat ve çemberli taşı kapsayan tüm görevleri bizlerinde desteği ile tamamlayıp. hangi karakter üzerinde karar kıldığını kendisi için ne tür para kasma yolları uygun olduğunu veya ne zaman akçe çekmesi gerektiğini kendi başına idrak edebilmesi lazım. aksi halde son baharda bir sağa bir sola uçan yapraklar gibi savrulup duracak ve oyunu bırakıp gidecektir . yürümeye koşma haraketinden başlamadığımız gibi bununda emekleme kısmını atlamaması düşüncesindeyim uzun lafın kısası
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
Maden cekmek icin en iyi sistem tank savascidir arkadaslar soylemis zaten depar sakinma defansif dovusme yeteneklerine 15 puan vermelisin diger yetenekleride duruma gore ayarlarsin yani gb giriyorsan hedef saptirma sarsilmaz savas narasi kiskirtma yeteneklerinede vermen gerekir yok full maden dersen kafana gore dagitmalisin neyse maddi durumun iyi ve oyuna para yatirma konusunda sıkıntin yoksa plus + maden şans artirici alman guzel olur sahsen plus taraftari degilim maden cekenler icin ama sen illede alicam diyosan sen bilirsin cunku eger canavar keserek biseyler elde etmeye calismiyorsan bence para israfidir plus bir arkadas beni elestirmis jadeit cekersin yazdim diye 49 levele ulasmak oyuna yeni baslayan biri icin en kotu 1.5 ay surer farabi itemleri temin ettigini var sayarsak holde maden cekebilir neyin playerliginden bahsediyorsunuz anlayamadim
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kardeşim akçe oyuna uzun soluklu devam edersen bir ihtiyaçtır.
Örneğin; çemberlitaştan bir kıyamet asa düşürdün diyelim(inşallah) veya ürettin.Bunu parlatmak için akçe ile silah yükseltmen gerekecektir.Sen yolunu çiz, bu konuda zamanla birçok şeyi zaten kavrayacaksın.İhtiyacını en iyi kendin bilirsin.
Başarılar.
Örneğin; çemberlitaştan bir kıyamet asa düşürdün diyelim(inşallah) veya ürettin.Bunu parlatmak için akçe ile silah yükseltmen gerekecektir.Sen yolunu çiz, bu konuda zamanla birçok şeyi zaten kavrayacaksın.İhtiyacını en iyi kendin bilirsin.
Başarılar.

Afanesiyevo
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
feminist yazdı:Arkadaş oyuna yeni başlıyor holde jadeit çek diye tavsiye verenleri görüyorum ve gülüp geçiyorum. arkadaşın uzun soluklu bir player olması için agahtan başlayıp tangriss geçidine kadar yani içine sığınak migrat ve çemberli taşı kapsayan tüm görevleri bizlerinde desteği ile tamamlayıp. hangi karakter üzerinde karar kıldığını kendisi için ne tür para kasma yolları uygun olduğunu veya ne zaman akçe çekmesi gerektiğini kendi başına idrak edebilmesi lazım. aksi halde son baharda bir sağa bir sola uçan yapraklar gibi savrulup duracak ve oyunu bırakıp gidecektir . yürümeye koşma haraketinden başlamadığımız gibi bununda emekleme kısmını atlamaması düşüncesindeyim uzun lafın kısası
Çok teşekkürler
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Teşekkürlerkurtcuozii yazdı:Kardeşim akçe oyuna uzun soluklu devam edersen bir ihtiyaçtır.
Başarılar.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Feminist abinin dediği gibi ben farabi nedir onu bile bilmiyorum öğrenirim sıkıntı yok genede teşekkür ederimByElegans yazdı:Maden cekmek icin en iyi sistem tank savascidir arkadaslar soylemis zaten depar sakinma defansif dovusme yeteneklerine 15 puan vermelisin diger yetenekleride duruma gore ayarlarsin yani gb giriyorsan hedef saptirma sarsilmaz savas narasi kiskirtma yeteneklerinede vermen gerekir yok full maden dersen kafana gore dagitmalisin neyse maddi durumun iyi ve oyuna para yatirma konusunda sıkıntin yoksa plus + maden şans artirici alman guzel olur sahsen plus taraftari degilim maden cekenler icin ama sen illede alicam diyosan sen bilirsin cunku eger canavar keserek biseyler elde etmeye calismiyorsan bence para israfidir plus bir arkadas beni elestirmis jadeit cekersin yazdim diye 49 levele ulasmak oyuna yeni baslayan biri icin en kotu 1.5 ay surer farabi itemleri temin ettigini var sayarsak holde maden cekebilir neyin playerliginden bahsediyorsunuz anlayamadim
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Akçe alınmazsa güncelleme gelmez. Güncellene gelmese oyun gelişmez. Oyun gelişmezse herkes oyunu bırakır.herkes bırakırsa güncelleme gelir ve herkes oyuna tekrar devam eder. Onuniçin akçe alınmamalı bence