Eski oyuncuya yardım !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Re: Eski oyuncuya yardım !!

Mesaj gönderen TheeWesT »

VaMoSS yazdı:Gm avukatligi yapana madalya mi veriyorlar hepsi gm destekçisi koruyucusu olmuş bunlari boyle pohpohlayarak siz bu hale getirdinz zaten
:arrow:
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

TabipYarbay yazdı:
ANOTHER yazdı:Ben kimsenin avukatlıgını yapmıyorum kimseninde benim avukatlıgıma.ihtiyacıda yok zaten haklısınız veya değilsiniz onuda söylemiyorum. Sadece yalancılık çok ağır bi itham. O an görmemiş fark etmemiş veya bir sey olmus olabilir arkadaslar Biraz olumlu düşünün
Zaten sizin bu kadar olumsuz olmanızın tek sebebi aslnda yenilik gelmiyor olması bence. Oyunda sıkıldıgınız için bunlar oluyor. 29 39 zamanlarnda oynadıysanız eğer blirsnz oyunda bu kadar küfür hırszlk kavga fln olmazdı cnk herkes zevk alırdı gzl arkadaslıklar kurardı. Şimdi böyle olmasnn tek sebebi emeklerinizin karşılığını görmüyor olmanız. Ben sadece ithamlar için uyardım. Bunlar bizlere yakışmayan şeyler
29 39 zamaninda oynamadigimizi kim soyledi sana ?dunku oyuncu degiliz olumsuz falanda degiliz bize yapilmis bi haksizlik var ve bu bilerek yapilmis ve sen hala o sahsi savunuyorsun gormemis duymamis mis mis mis falan filan

İyi oku bakim oynamadınız mı demişim. Neyse siz nasıl yorumlarsanız yorumlayın. Ben her kelimemi özenle seçerken siz bu şekilde konuşuyorsunuz özelden ne demek istediğimi açıkladm ztn. Neyse bu tartısma uzayacak. Herkese hayırlı geceler
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

ANOTHER yazdı:
TabipYarbay yazdı:
ANOTHER yazdı:Ben kimsenin avukatlıgını yapmıyorum kimseninde benim avukatlıgıma.ihtiyacıda yok zaten haklısınız veya değilsiniz onuda söylemiyorum. Sadece yalancılık çok ağır bi itham. O an görmemiş fark etmemiş veya bir sey olmus olabilir arkadaslar Biraz olumlu düşünün
Zaten sizin bu kadar olumsuz olmanızın tek sebebi aslnda yenilik gelmiyor olması bence. Oyunda sıkıldıgınız için bunlar oluyor. 29 39 zamanlarnda oynadıysanız eğer blirsnz oyunda bu kadar küfür hırszlk kavga fln olmazdı cnk herkes zevk alırdı gzl arkadaslıklar kurardı. Şimdi böyle olmasnn tek sebebi emeklerinizin karşılığını görmüyor olmanız. Ben sadece ithamlar için uyardım. Bunlar bizlere yakışmayan şeyler
29 39 zamaninda oynamadigimizi kim soyledi sana ?dunku oyuncu degiliz olumsuz falanda degiliz bize yapilmis bi haksizlik var ve bu bilerek yapilmis ve sen hala o sahsi savunuyorsun gormemis duymamis mis mis mis falan filan

İyi oku bakim oynamadınız mı demişim. Neyse siz nasıl yorumlarsanız yorumlayın. Ben her kelimemi özenle seçerken siz bu şekilde konuşuyorsunuz özelden ne demek istediğimi açıkladm ztn. Neyse bu tartısma uzayacak. Herkese hayırlı geceler
sus git yat benim asabımı bozma
Kullanıcı avatarı
VaMoSS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen VaMoSS »

Sana özenle seç diyen yok herkes konuşmasıyla belli eder kendini. Orda bizim zamanimizi çalan adama herseyi soylemeye hakkimiz var herkes işine baksin.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

VaMoSS yazdı:Sana özenle seç diyen yok herkes konuşmasıyla belli eder kendini. Orda bizim zamanimizi çalan adama herseyi soylemeye hakkimiz var herkes işine baksin.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Konu; kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön