Eski oyuncu (troller nerde ? :)
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Eski oyuncu (troller nerde ? :)
vaybe
guzel haberler verecekler yakinda hi Rivaxmelodi 1 hafta diyosun tarihte veriyon o kadar eminsin bekleyip gorecez sende oburleri gibi atip tutanlardan olmassin insallah
Carpie Diem
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Bende sıradan bir oyuncuyum sadece onlardan duyduğum kadarını biliyorum. Onların yalan söyleyeceğini pek sanmıyorum ekipte çürük olan 2 DEV sadece Nerull ve Orti. Son 6 gün
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Bu konuda hemfikiriz.Rivalxmelodi yazdı:Bende sıradan bir oyuncuyum sadece onlardan duyduğum kadarını biliyorum. Onların yalan söyleyeceğini pek sanmıyorum ekipte çürük olan 2 DEV sadece Nerull ve Orti. Son 6 gün![]()
En son GWYNBLEIDD tarafından 26 Ara 2015 00:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kabile
Nerulu bilmemde orti evet curuk kismina katiliyorum hisaru olayi vardi yok 10 yasindaki olum sifreleri tahmin ederek falan filan derken dahada dibe batti ve aklimizla alay edildi tek yapacagi sey istifasiydi bukadar.Rivalxmelodi yazdı:Bende sıradan bir oyuncuyum sadece onlardan duyduğum kadarını biliyorum. Onların yalan söyleyeceğini pek sanmıyorum ekipte çürük olan 2 DEV sadece Nerull ve Orti. Son 6 gün![]()
Carpie Diem
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
Bunu sadece rivalxmelodi adına söylemiyorum daha bir kaç buna benzer paylaşım yapıldı. Bu tür özel yazışmaların paylaşımlarını gördükçe yönetimdeki kişilerin oyuncuların sorularına cevap vermemelerini anlıyorum.

- xDeMaNuLex
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Saol. Reis -i Tedashii . Hep arkandaydim guvenim daha da artti bu fotolardan sonra adamsin.