Şüphesiz en büyük trolü TTNET çalışanından ben aldım hala açıklama yapacaklar güya eğer dediği gibi ocağın sonuna kadar bir açıklama olmazsa Nihat abi kusura bakma oyun geliştirme departmanının numarasını herkese bu forumdan
dagitacam .
Rezil ettiniz beni.
Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]

LEPRECHAUN
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Kurgu 5 dakikada, gazete de 15 dakika da ortaya çıktı ErenEYUNAL yazdı:Yav daha 4 saat önce bu gazete fikri çıktı ne ara yaptın ettin kurguladın :mrgreen: cuk oturdu başlığaGWYNBLEIDD yazdı:Bayinizden ısrarla isteyiniz.
Teşekkür ederim. Bulunduğumuz konunun amacı bu zatenAFRASiYAB yazdı:Selam arkadaşlar;
Konuda yer alan tartışmaya yönelik iletiler silinmiş ve ilgili kişilere daha önceki tutumları da göz önüne alınarak cezai işlem uygulanmıştır. Eğlenceli bir konu olduğunu/olabileceğini düşünüyor ve konunun kilitlenmemesini umduğumu bilmenizi istiyorum.
İlaveten GWYNBLEIDD; İnce hicivlere her zaman saygı duymuşumdur, ellerinize sağlık. Tebessüm ettik.
Tüm oyuncuların beklentisi bu yöndedir. Zira ben, 3-5 gereksiz oyuncunun sözündense yapılacak resmi bir açıklamaya itibar ederim. Ocak'ta Şubat'ta vesaire güncelleme gelmeyecek demiyorum şahsen. Ancak ortaya bir kanıt sürmeden de net konuşmamak lazım. Ciddi anlamda doğruyu söylüyorsan bence seni trollemediler, elbet zamanı geldiğinde olumlu veya olumsuz bir açıklama yapılır.LEPRECHAUN yazdı:Şüphesiz en büyük trolü TTNET çalışanından ben aldım hala açıklama yapacaklar güya eğer dediği gibi ocağın sonuna kadar bir açıklama olmazsa Nihat abi kusura bakma oyun geliştirme departmanının numarasını herkese bu forumdan
dagitacam .
Rezil ettiniz beni.
Arka planda bizim bilmediğimiz işler mutlaka dönüyordur. Bu süreç uzun sürdü mü? Evet fazlasıyla, ancak kimsenin isyan etmesine gerek yok. Sonuçta bu bir oyun, bilgisayarı kapattığınız an buradaki evren son buluyor. Bu sebeple ziyadesiyle önem vermemek gerek. Şöyle bir gerçek de var maalesef. Konuyu kişisel bazda ele almak istemem ancak kısaca değineyim. Sunucumuzda gerek biz, gerek RoA tebessüm ettirici bir durumla karşılaştık. RoA adına konuşmam pek uygun olmaz ancak biz bu durgunluğu gereğinden fazla umursamadık diye adımız GM yandaşına çıktı
Her duyduğunu forumda yazmaman dileği ile gerçek veya troll fark etmezLEPRECHAUN yazdı:Şüphesiz en büyük trolü TTNET çalışanından ben aldım hala açıklama yapacaklar güya eğer dediği gibi ocağın sonuna kadar bir açıklama olmazsa Nihat abi kusura bakma oyun geliştirme departmanının numarasını herkese bu forumdan
dagitacam .
Rezil ettiniz beni.
Mustafa bunun vol2sini bekliyorum
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İSTANBUL SOKAKLARINDA İSYAN HAREKETİ!
Agah Bey başkanlığında toplanan kurul OHAL ve Sıkıyönetim kararı alma konusunda görüşmelere başladı.Gerekli yenilikler kamoyu ile paylaşılmaz ise durum tehlikeli.Eminönü'ndeki bazı lonca başkanlarının darbe hazırlığına girdiği dedikodular arasında.Teşkilata bağlı ismi gizlenen 2 subayın da bu girişime destek vereceği konuşuluyor.Komutan ise bu konuda istihbarat toplamaya başladı.
Gelişmeler çok yakında sizlerle..
Agah Bey başkanlığında toplanan kurul OHAL ve Sıkıyönetim kararı alma konusunda görüşmelere başladı.Gerekli yenilikler kamoyu ile paylaşılmaz ise durum tehlikeli.Eminönü'ndeki bazı lonca başkanlarının darbe hazırlığına girdiği dedikodular arasında.Teşkilata bağlı ismi gizlenen 2 subayın da bu girişime destek vereceği konuşuluyor.Komutan ise bu konuda istihbarat toplamaya başladı.

Afanesiyevo
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
Troller ile Mücadele Kararıkurtcuozii yazdı:İSTANBUL SOKAKLARINDA İSYAN HAREKETİ!
Basına kapalı gerçekleşen Eminönü kurultayı devam ediyor.Yenilik bekleyen neferleri isyana sürükleyen sebepleri ve bu neferleri kandıran trollerin akıbeti için kararlar alındığı, Teşkilat ile ilgili kritik mekanizmaların görüşüldüğü haberleri geliyor.
Meclis kapısı önünde 'Teşkilatseverler Derneği' üyeleri tarafından ''TROLLERE KANMA MOTORU YAKMA'' sloganları...

Afanesiyevo
- empty61
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Düşünen adamın sol eli bi benimmi dikkatimi çektiGWYNBLEIDD yazdı:Bayinizden ısrarla isteyiniz.
apidRa
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
GWYNBLEIDD yazdı:Bayinizden ısrarla isteyiniz.
10 numara 5 yıldız :arrow:

Afanesiyevo
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Hicret
Şeytan ayrıntıda gizli. 
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı