HyDROS yazdı:Merhabalar arkadaşlar, konu ilk geldiğim günlerde açılmış lakin ben yeni gördüm, hoş bulduk
Yenilik varmi aga ama bunu da goruldu mavi tik yapma acik acik soyle guncelleme fln
HyDROS yazdı:Merhabalar arkadaşlar, konu ilk geldiğim günlerde açılmış lakin ben yeni gördüm, hoş bulduk
Bir kaç hafta önce göncellemü gelecek diye sesin çıkıyordu ne oldu hayırdır ?xDeMaNuLex yazdı:HyDROS yazdı:Merhabalar arkadaşlar, konu ilk geldiğim günlerde açılmış lakin ben yeni gördüm, hoş bulduk
Yenilik varmi aga ama bunu da goruldu mavi tik yapma acik acik soyle guncelleme fln
+1 Orti geldiğinde ortalık baya karışmıştı LatveriA'yı düzenlemek için girmiştir fikrini ben öne sürmüştüm herkes mantıklı gelmişSparineus yazdı:HyDROS'a tagını vermek için açmıştır,zira LatveriA ayrıldığında nasıl Orti foruma girdiyse..
Yıllardır olan bir şey zaten bu,Tag'ı sadece DEV'ler verebiliyor.TOLGARDA yazdı:+1 Orti geldiğinde ortalık baya karışmıştı LatveriA'yı düzenlemek için girmiştir fikrini ben öne sürmüştüm herkes mantıklı gelmişSparineus yazdı:HyDROS'a tagını vermek için açmıştır,zira LatveriA ayrıldığında nasıl Orti foruma girdiyse..
E bu yüzden zatenSparineus yazdı:Yıllardır olan bir şey zaten bu,Tag'ı sadece DEV'ler verebiliyor.TOLGARDA yazdı:+1 Orti geldiğinde ortalık baya karışmıştı LatveriA'yı düzenlemek için girmiştir fikrini ben öne sürmüştüm herkes mantıklı gelmişSparineus yazdı:HyDROS'a tagını vermek için açmıştır,zira LatveriA ayrıldığında nasıl Orti foruma girdiyse..