İndirimler HK.
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
Re: İndirimler HK.
Bir konuyu dağa anlamsız gereksiz şeylerle kendini rezil ederek mahvetmişin Tedashii nasıl bir insansın anlamadım gitti bu kadar yüzsüz olunmaz kardeş bu kadar hata sana bile çok acıdım valla çevrene ailene senin ve seni ilgilendiren her şeye yürekten üzüntülerimi belirtiyorum. Umarım aklin başına gelir bir gün neler yapmıştım kendimi rezil etmişim dersin. Gülünesi durumdan kurtulamayan acınası forumcu 
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Evet tartışmaya gerek bile duymucam asosyal aciz insanlarMETANET yazdı:Bir konuyu dağa anlamsız gereksiz şeylerle kendini rezil ederek mahvetmişin Tedashii nasıl bir insansın anlamadım gitti bu kadar yüzsüz olunmaz kardeş bu kadar hata sana bile çok acıdım valla çevrene ailene senin ve seni ilgilendiren her şeye yürekten üzüntülerimi belirtiyorum. Umarım aklin başına gelir bir gün neler yapmıştım kendimi rezil etmişim dersin. Gülünesi durumdan kurtulamayan acınası forumcu
- METANET
- FareAdam Düşmanı

Cevap yazmaya falan gerek yok senin yazılarını dışarı dan biri bile okusa anlar acizliğini neden bana benim sözleri kullanarak hitap ettiğini anlayamadım. Bence yazmadan önce su foruma 100000 kere düşün derdim ama balıktan konuşmasını beklemek daha mantıklı olur. Not tartışmaya gerek duymadığım yazıyorsun sürekli tartışma çıkartan asosyal sin milletin fotolarını arayıp buraya atacak kadar işsizsin.Rivalxmelodi yazdı:Evet tartışmaya gerek bile duymucam asosyal aciz insanlarMETANET yazdı:Bir konuyu dağa anlamsız gereksiz şeylerle kendini rezil ederek mahvetmişin Tedashii nasıl bir insansın anlamadım gitti bu kadar yüzsüz olunmaz kardeş bu kadar hata sana bile çok acıdım valla çevrene ailene senin ve seni ilgilendiren her şeye yürekten üzüntülerimi belirtiyorum. Umarım aklin başına gelir bir gün neler yapmıştım kendimi rezil etmişim dersin. Gülünesi durumdan kurtulamayan acınası forumcuCevap yazmayınca laf soktuğunu sanma bundan sonra
OLM METANET DİİKKAT EDİYOM DA HEP BU ADAMA LAF ATIYON ADAM EYUNALA SATAŞMIŞ SANA NOLUYO BİŞEY ZANNEDYNZ KENDİNİZİ HER KONUYU POST KASIYON METANET YEĞENM
1-) Forumda büyük harfle yazmak yasaktır.ikvbeta2 yazdı:OLM METANET DİİKKAT EDİYOM DA HEP BU ADAMA LAF ATIYON ADAM EYUNALA SATAŞMIŞ SANA NOLUYO BİŞEY ZANNEDYNZ KENDİNİZİ HER KONUYU POST KASIYON METANET YEĞENM
2-) Belki arkadaşı diye düşünüp boş yapmayabilirsin
3-) Kimin ne yorum yaptığı kimseyi ilgilendirmez
- METANET
- FareAdam Düşmanı

Fake hesapla girmişin kardeşim dikkatini çekeyim bu adamın yazdıkları ve konuların amacından saptırmalarına göz yummam bu kadar bariz bir şekilde milletin konusu kirletip bos konuşup milleti kötülerse beni karşısında bulur. Post kasmak istesem kasardım benim yazdığım her şeyin bir anlamı var bazılarına ağır gelse de gerçek bu. Post isime yaramaz önem verdiğim tek şey adalet ve saygıdır eğer saygısız ve uygunsuz davranan olursa insani görevim olarak ben müdahale ederim sende Fake değilsen etmelisin. İyi forumlar. Su forumda gereksiz yazıların sayısına bakarsak yazdığım en ufak bir nokta bile onlardan anlamlı sen Fake hesaptan çık ta gel yaz.ikvbeta2 yazdı:OLM METANET DİİKKAT EDİYOM DA HEP BU ADAMA LAF ATIYON ADAM EYUNALA SATAŞMIŞ SANA NOLUYO BİŞEY ZANNEDYNZ KENDİNİZİ HER KONUYU POST KASIYON METANET YEĞENM
En son METANET tarafından 01 Ara 2015 21:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
EYUNAL yazdı:1-) Forumda büyük harfle yazmak yasaktır.ikvbeta2 yazdı:OLM METANET DİİKKAT EDİYOM DA HEP BU ADAMA LAF ATIYON ADAM EYUNALA SATAŞMIŞ SANA NOLUYO BİŞEY ZANNEDYNZ KENDİNİZİ HER KONUYU POST KASIYON METANET YEĞENM
1)Birbirinize çok iyi sakso çekiyonuz.
2)Belki sizin gibilerin yeri burası değil sanayide yıkama yağlama servisidir.
3)Burası bi forum ve kimin ne yazdığı herkesi ilgilendirir sayın Mrs.Sakso
ikvbeta2 yazdı:EYUNAL yazdı:1-) Forumda büyük harfle yazmak yasaktır.ikvbeta2 yazdı:OLM METANET DİİKKAT EDİYOM DA HEP BU ADAMA LAF ATIYON ADAM EYUNALA SATAŞMIŞ SANA NOLUYO BİŞEY ZANNEDYNZ KENDİNİZİ HER KONUYU POST KASIYON METANET YEĞENM
3)Burası bi forum ve kimin ne yazdığı herkesi ilgilendirir sayın Mrs.Sakso
Şurada adamların trol yapmasını engelledik diye adımız neye çıktı
Şu foruma bakan mod- gm yok mu ? iyice sahipsiz kaldı
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

Evet hesabım ban yedi veletEYUNAL yazdı:ikvbeta2 yazdı:EYUNAL yazdı:1-) Forumda büyük harfle yazmak yasaktır.ikvbeta2 yazdı:OLM METANET DİİKKAT EDİYOM DA HEP BU ADAMA LAF ATIYON ADAM EYUNALA SATAŞMIŞ SANA NOLUYO BİŞEY ZANNEDYNZ KENDİNİZİ HER KONUYU POST KASIYON METANET YEĞENM
3)Burası bi forum ve kimin ne yazdığı herkesi ilgilendirir sayın Mrs.Sakso![]()
Kesin diğer hesabı ban yedi intikam için başka hesapla geliyor trol
Şurada adamların trol yapmasını engelledik diye adımız neye çıktıbebeler boş yapmayın lütfen
Şu foruma bakan mod- gm yok mu ? iyice sahipsiz kaldı
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

Sunucuda sizi ve ablanızı rezil ettim ben kendimi rezil etmiyorum gereksiz herifMETANET yazdı:O dediklerini yetkili ve yöneticilere yapmasan Tedashii kendini rezil etmezsin her yazı yazmanda.