31 araLık 2015

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: 31 araLık 2015

Mesaj gönderen Esadullah »

Düzeltiyorum!

tedashii yani WesTSooN isimli arkadaşımızın yaptığı araştırmaları oyun içerisinde birlikte tekrardan inceledik. Oyun içerisinde grafiksel değişimler ve yenilikler yapılmış. Bu değişiklik ve yeni eklenen grafikler yukarıda ki fotolardan birebirdir.

Umarım ki bu değişiklikler yeni bir bölge veya gelişmenin alametidir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Yeni eklenen grafikler mi ? Nerede oluyor yav tüm bunlar :D Aynı oyundan mı bahsediyoruz biz :D
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

İnşallah öyle olur ama artık oyun hakkında ne düşünüceğimi bilemez hale geldim. Her geçen gün kafaları daha çok karıştırıyorlar. Insallah bu güncellemeler yeni bir devrin habercisi olur
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Detay yazdı:Yeni eklenen grafikler mi ? Nerede oluyor yav tüm bunlar :D Aynı oyundan mı bahsediyoruz biz :D
Bende adama sövüp sayacaktım bende gerçekten degişiklikler farkettim.Direk sunucu üzerindende yapabilirler güncellemeyi oyun dosyalarında mevcutsa özellikle evlerdeki modeller detaylandırılmış :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

İbadetin gizli olanı makbuldür arkadaşlar gizli güncelleme geliyor.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HIStory »

Bitti arkadaşlar bitti. Bende hep bir umut beklemiştim. Üniversitemde Android ortamı için çıkacak oyun projemize katılan arkadaş zamanında İkv'de Derindeki Sır paketinde hikaye yazmış.(Umarım kaldırılmaz mesajım bu arada) Nasıl katıldın diye sordum yarışmada derece elde etmiş ödül olarakta yanlarında kalmak oyun sektörünü öğrenmek istediğini söylemiş kabul etmişler. Söylediklerine göre 59. seviyeyi getirmeye hazırlarmış çoktaaan. Skiller bölgeler vs tamamlanmış. Balyoz Nazım gelecekmiş. O Kadim Hidranın bi başını koparan büyücü vardı o gelecekmiş. Ama deliriyormuymuş neymiş boss olacakmış yani. Bu kadimin kopuk başı büyülerle yeni bi yaratık oluyomuş. Bu telefondaki kişiyide Selami Kelaynak çıkaracaklarmış hatta sonunda. Skilleri sordum. Büyücüye şu meşhur fotoları çıkan 3 meteor gelecekmiş ki animasyonları, efektleri bile hazırmış. Savaşçıya yarma skili gelecekmiş buda işte mesela Semiha kendini iyileştirebiliyor ya bunu engelleyecekmiş. İyileştirme bozuyor yani. Şifacılarınkini hatırlayamadı malesef düşünün ne kadar zaman geçmiş. Ahmet abi(ATX) vs vs hepsi Zulaya geçti diye anlattı işte. Dedim Gamex katılacaklar mı? Sanmıyorum olmaz dedi. Gelişmemesinin, yenilik gelememesinin tek sebebi de Ttnet. Demişler güncelleme var şu kadar bütçe lazım. Adamlar biz bu parayı versek bize geri döneceğinin, yani kazanacağının garantisi yok bu yüzden vermiyoruz demişler. Tek sebep bu yani. Hatta Emre Yücelenden bizim oyunda kullanılabilecek şarkı alıyoruz uyarsa :P Her neyse yani dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış ama İkv gelişmeyecek değil gelişemeyerek bitecek arkadaşlar. Elimizden gelen bişey yok. Bu aldığınız silah yükseltmelerde direk Ttnet cebine gidiyormuş hala o kazanıyor yani. Bunu bilerek oynayın. Kendinize iyi davranın :)
Kullanıcı avatarı
SARRAFIII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yni Bir yüz

Mesaj gönderen SARRAFIII »

1 Ocağa kadar oyun oynamayın.
Resim
Kullanıcı avatarı
BlackHatCadillac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BlackHatCadillac »

HIStory yazdı:Bitti arkadaşlar bitti. Bende hep bir umut beklemiştim. Üniversitemde Android ortamı için çıkacak oyun projemize katılan arkadaş zamanında İkv'de Derindeki Sır paketinde hikaye yazmış.(Umarım kaldırılmaz mesajım bu arada) Nasıl katıldın diye sordum yarışmada derece elde etmiş ödül olarakta yanlarında kalmak oyun sektörünü öğrenmek istediğini söylemiş kabul etmişler. Söylediklerine göre 59. seviyeyi getirmeye hazırlarmış çoktaaan. Skiller bölgeler vs tamamlanmış. Balyoz Nazım gelecekmiş. O Kadim Hidranın bi başını koparan büyücü vardı o gelecekmiş. Ama deliriyormuymuş neymiş boss olacakmış yani. Bu kadimin kopuk başı büyülerle yeni bi yaratık oluyomuş. Bu telefondaki kişiyide Selami Kelaynak çıkaracaklarmış hatta sonunda. Skilleri sordum. Büyücüye şu meşhur fotoları çıkan 3 meteor gelecekmiş ki animasyonları, efektleri bile hazırmış. Savaşçıya yarma skili gelecekmiş buda işte mesela Semiha kendini iyileştirebiliyor ya bunu engelleyecekmiş. İyileştirme bozuyor yani. Şifacılarınkini hatırlayamadı malesef düşünün ne kadar zaman geçmiş. Ahmet abi(ATX) vs vs hepsi Zulaya geçti diye anlattı işte. Dedim Gamex katılacaklar mı? Sanmıyorum olmaz dedi. Gelişmemesinin, yenilik gelememesinin tek sebebi de Ttnet. Demişler güncelleme var şu kadar bütçe lazım. Adamlar biz bu parayı versek bize geri döneceğinin, yani kazanacağının garantisi yok bu yüzden vermiyoruz demişler. Tek sebep bu yani. Hatta Emre Yücelenden bizim oyunda kullanılabilecek şarkı alıyoruz uyarsa :P Her neyse yani dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış ama İkv gelişmeyecek değil gelişemeyerek bitecek arkadaşlar. Elimizden gelen bişey yok. Bu aldığınız silah yükseltmelerde direk Ttnet cebine gidiyormuş hala o kazanıyor yani. Bunu bilerek oynayın. Kendinize iyi davranın :)
ya çok iyi sallıyorsun yada arkadaşın seni çok sağlam keklemiş yarma skili iyiymiş :D
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
GBdesign
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GBdesign »

Kurtlar Vadisi mi bu oyun mübarek :mrgreen: yok Balyoz Nazım gelecekmiş yok yarma yeteneği varmış. Ölen karakterleri geri getirmek, kurgusu sağlam bir oyuna hakaret olur.
Resim     Resim

Hicret Loncası Forum

[ G W Y N B L E I D D ]
Kullanıcı avatarı
amorpHis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Rebelde

Mesaj gönderen amorpHis »

HIStory yazdı:Bitti arkadaşlar bitti. Bende hep bir umut beklemiştim. Üniversitemde Android ortamı için çıkacak oyun projemize katılan arkadaş zamanında İkv'de Derindeki Sır paketinde hikaye yazmış.(Umarım kaldırılmaz mesajım bu arada) Nasıl katıldın diye sordum yarışmada derece elde etmiş ödül olarakta yanlarında kalmak oyun sektörünü öğrenmek istediğini söylemiş kabul etmişler. Söylediklerine göre 59. seviyeyi getirmeye hazırlarmış çoktaaan. Skiller bölgeler vs tamamlanmış. Balyoz Nazım gelecekmiş. O Kadim Hidranın bi başını koparan büyücü vardı o gelecekmiş. Ama deliriyormuymuş neymiş boss olacakmış yani. Bu kadimin kopuk başı büyülerle yeni bi yaratık oluyomuş. Bu telefondaki kişiyide Selami Kelaynak çıkaracaklarmış hatta sonunda. Skilleri sordum. Büyücüye şu meşhur fotoları çıkan 3 meteor gelecekmiş ki animasyonları, efektleri bile hazırmış. Savaşçıya yarma skili gelecekmiş buda işte mesela Semiha kendini iyileştirebiliyor ya bunu engelleyecekmiş. İyileştirme bozuyor yani. Şifacılarınkini hatırlayamadı malesef düşünün ne kadar zaman geçmiş. Ahmet abi(ATX) vs vs hepsi Zulaya geçti diye anlattı işte. Dedim Gamex katılacaklar mı? Sanmıyorum olmaz dedi. Gelişmemesinin, yenilik gelememesinin tek sebebi de Ttnet. Demişler güncelleme var şu kadar bütçe lazım. Adamlar biz bu parayı versek bize geri döneceğinin, yani kazanacağının garantisi yok bu yüzden vermiyoruz demişler. Tek sebep bu yani. Hatta Emre Yücelenden bizim oyunda kullanılabilecek şarkı alıyoruz uyarsa :P Her neyse yani dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış ama İkv gelişmeyecek değil gelişemeyerek bitecek arkadaşlar. Elimizden gelen bişey yok. Bu aldığınız silah yükseltmelerde direk Ttnet cebine gidiyormuş hala o kazanıyor yani. Bunu bilerek oynayın. Kendinize iyi davranın :)
O balyoz nazım kadimi ayağını ezen savaşçı yalnız lodosların ilk lideri :D
Numb**amorpHis**AmorPHiS**JAİCY**ONEMOREKİSS**aEonFLuXResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön