Düzeltiyorum!
tedashii yani WesTSooN isimli arkadaşımızın yaptığı araştırmaları oyun içerisinde birlikte tekrardan inceledik. Oyun içerisinde grafiksel değişimler ve yenilikler yapılmış. Bu değişiklik ve yeni eklenen grafikler yukarıda ki fotolardan birebirdir.
Umarım ki bu değişiklikler yeni bir bölge veya gelişmenin alametidir.
31 araLık 2015
Re: 31 araLık 2015
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Yeni eklenen grafikler mi ? Nerede oluyor yav tüm bunlar
Aynı oyundan mı bahsediyoruz biz 
Antegar-detay
İnşallah öyle olur ama artık oyun hakkında ne düşünüceğimi bilemez hale geldim. Her geçen gün kafaları daha çok karıştırıyorlar. Insallah bu güncellemeler yeni bir devrin habercisi olur
WesTSooN
Bende adama sövüp sayacaktım bende gerçekten degişiklikler farkettim.Direk sunucu üzerindende yapabilirler güncellemeyi oyun dosyalarında mevcutsa özellikle evlerdeki modeller detaylandırılmışDetay yazdı:Yeni eklenen grafikler mi ? Nerede oluyor yav tüm bunlarAynı oyundan mı bahsediyoruz biz
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Bitti arkadaşlar bitti. Bende hep bir umut beklemiştim. Üniversitemde Android ortamı için çıkacak oyun projemize katılan arkadaş zamanında İkv'de Derindeki Sır paketinde hikaye yazmış.(Umarım kaldırılmaz mesajım bu arada) Nasıl katıldın diye sordum yarışmada derece elde etmiş ödül olarakta yanlarında kalmak oyun sektörünü öğrenmek istediğini söylemiş kabul etmişler. Söylediklerine göre 59. seviyeyi getirmeye hazırlarmış çoktaaan. Skiller bölgeler vs tamamlanmış. Balyoz Nazım gelecekmiş. O Kadim Hidranın bi başını koparan büyücü vardı o gelecekmiş. Ama deliriyormuymuş neymiş boss olacakmış yani. Bu kadimin kopuk başı büyülerle yeni bi yaratık oluyomuş. Bu telefondaki kişiyide Selami Kelaynak çıkaracaklarmış hatta sonunda. Skilleri sordum. Büyücüye şu meşhur fotoları çıkan 3 meteor gelecekmiş ki animasyonları, efektleri bile hazırmış. Savaşçıya yarma skili gelecekmiş buda işte mesela Semiha kendini iyileştirebiliyor ya bunu engelleyecekmiş. İyileştirme bozuyor yani. Şifacılarınkini hatırlayamadı malesef düşünün ne kadar zaman geçmiş. Ahmet abi(ATX) vs vs hepsi Zulaya geçti diye anlattı işte. Dedim Gamex katılacaklar mı? Sanmıyorum olmaz dedi. Gelişmemesinin, yenilik gelememesinin tek sebebi de Ttnet. Demişler güncelleme var şu kadar bütçe lazım. Adamlar biz bu parayı versek bize geri döneceğinin, yani kazanacağının garantisi yok bu yüzden vermiyoruz demişler. Tek sebep bu yani. Hatta Emre Yücelenden bizim oyunda kullanılabilecek şarkı alıyoruz uyarsa
Her neyse yani dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış ama İkv gelişmeyecek değil gelişemeyerek bitecek arkadaşlar. Elimizden gelen bişey yok. Bu aldığınız silah yükseltmelerde direk Ttnet cebine gidiyormuş hala o kazanıyor yani. Bunu bilerek oynayın. Kendinize iyi davranın
- BlackHatCadillac
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
ya çok iyi sallıyorsun yada arkadaşın seni çok sağlam keklemiş yarma skili iyiymişHIStory yazdı:Bitti arkadaşlar bitti. Bende hep bir umut beklemiştim. Üniversitemde Android ortamı için çıkacak oyun projemize katılan arkadaş zamanında İkv'de Derindeki Sır paketinde hikaye yazmış.(Umarım kaldırılmaz mesajım bu arada) Nasıl katıldın diye sordum yarışmada derece elde etmiş ödül olarakta yanlarında kalmak oyun sektörünü öğrenmek istediğini söylemiş kabul etmişler. Söylediklerine göre 59. seviyeyi getirmeye hazırlarmış çoktaaan. Skiller bölgeler vs tamamlanmış. Balyoz Nazım gelecekmiş. O Kadim Hidranın bi başını koparan büyücü vardı o gelecekmiş. Ama deliriyormuymuş neymiş boss olacakmış yani. Bu kadimin kopuk başı büyülerle yeni bi yaratık oluyomuş. Bu telefondaki kişiyide Selami Kelaynak çıkaracaklarmış hatta sonunda. Skilleri sordum. Büyücüye şu meşhur fotoları çıkan 3 meteor gelecekmiş ki animasyonları, efektleri bile hazırmış. Savaşçıya yarma skili gelecekmiş buda işte mesela Semiha kendini iyileştirebiliyor ya bunu engelleyecekmiş. İyileştirme bozuyor yani. Şifacılarınkini hatırlayamadı malesef düşünün ne kadar zaman geçmiş. Ahmet abi(ATX) vs vs hepsi Zulaya geçti diye anlattı işte. Dedim Gamex katılacaklar mı? Sanmıyorum olmaz dedi. Gelişmemesinin, yenilik gelememesinin tek sebebi de Ttnet. Demişler güncelleme var şu kadar bütçe lazım. Adamlar biz bu parayı versek bize geri döneceğinin, yani kazanacağının garantisi yok bu yüzden vermiyoruz demişler. Tek sebep bu yani. Hatta Emre Yücelenden bizim oyunda kullanılabilecek şarkı alıyoruz uyarsaHer neyse yani dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış ama İkv gelişmeyecek değil gelişemeyerek bitecek arkadaşlar. Elimizden gelen bişey yok. Bu aldığınız silah yükseltmelerde direk Ttnet cebine gidiyormuş hala o kazanıyor yani. Bunu bilerek oynayın. Kendinize iyi davranın
![]()
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
-
GBdesign
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Kurtlar Vadisi mi bu oyun mübarek :mrgreen: yok Balyoz Nazım gelecekmiş yok yarma yeteneği varmış. Ölen karakterleri geri getirmek, kurgusu sağlam bir oyuna hakaret olur.
O balyoz nazım kadimi ayağını ezen savaşçı yalnız lodosların ilk lideriHIStory yazdı:Bitti arkadaşlar bitti. Bende hep bir umut beklemiştim. Üniversitemde Android ortamı için çıkacak oyun projemize katılan arkadaş zamanında İkv'de Derindeki Sır paketinde hikaye yazmış.(Umarım kaldırılmaz mesajım bu arada) Nasıl katıldın diye sordum yarışmada derece elde etmiş ödül olarakta yanlarında kalmak oyun sektörünü öğrenmek istediğini söylemiş kabul etmişler. Söylediklerine göre 59. seviyeyi getirmeye hazırlarmış çoktaaan. Skiller bölgeler vs tamamlanmış. Balyoz Nazım gelecekmiş. O Kadim Hidranın bi başını koparan büyücü vardı o gelecekmiş. Ama deliriyormuymuş neymiş boss olacakmış yani. Bu kadimin kopuk başı büyülerle yeni bi yaratık oluyomuş. Bu telefondaki kişiyide Selami Kelaynak çıkaracaklarmış hatta sonunda. Skilleri sordum. Büyücüye şu meşhur fotoları çıkan 3 meteor gelecekmiş ki animasyonları, efektleri bile hazırmış. Savaşçıya yarma skili gelecekmiş buda işte mesela Semiha kendini iyileştirebiliyor ya bunu engelleyecekmiş. İyileştirme bozuyor yani. Şifacılarınkini hatırlayamadı malesef düşünün ne kadar zaman geçmiş. Ahmet abi(ATX) vs vs hepsi Zulaya geçti diye anlattı işte. Dedim Gamex katılacaklar mı? Sanmıyorum olmaz dedi. Gelişmemesinin, yenilik gelememesinin tek sebebi de Ttnet. Demişler güncelleme var şu kadar bütçe lazım. Adamlar biz bu parayı versek bize geri döneceğinin, yani kazanacağının garantisi yok bu yüzden vermiyoruz demişler. Tek sebep bu yani. Hatta Emre Yücelenden bizim oyunda kullanılabilecek şarkı alıyoruz uyarsaHer neyse yani dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış ama İkv gelişmeyecek değil gelişemeyerek bitecek arkadaşlar. Elimizden gelen bişey yok. Bu aldığınız silah yükseltmelerde direk Ttnet cebine gidiyormuş hala o kazanıyor yani. Bunu bilerek oynayın. Kendinize iyi davranın
![]()
Numb**amorpHis**AmorPHiS**JAİCY**ONEMOREKİSS**aEonFLuX