Arkadaşlar gm den bir geliştirme olcağını venerulldan gelişmelerinolduğu haberini aldım. İnşallah yakın gözüküyor.Biraz daha bastırırsak bişeyler olacak. Elwinggelişme olcağını nerull da zamanı geldiğinde ilk kendisinin açıklama yapacağını söyledi.
İkv halkı için hayırlısı olması dileğiyle ...
İyi güldürdün kardeşim,herkes bir haber alıp geliyor kimi der motor değişecek bilmem kimi aradım,kimi çizimleri yenilik diye ortaya atar,kimi kafasına göre tarih atar,kimi çok emin konuşuktan sonra 360 derece evrilir çevrilir.
Oyunumuza tabi ki geliştirme gelecek, lakin zamanı konusunda bilgi veremiyoruz. Bu konu hakkında bilgi verilmemesi geliştirilmediği anlamına gelmemektedir.
Bilginize.
Şu kaçamak cevaba bile kananlar var arkadaş sizi bir süre sallamıyacaz demiş işte takmayın bu kadar gelir gelmez yeni oyundan kafalarını kaldırabilselerdi keşke..
Adamlar 3 yıldır ilgilendikleri projeden gram bahsetmiyolar böyle iş olurmu bence herkesin bilmeye hakkı vardı en azından burda kalan sadakatli oyuncuların gram değer verilmedi malesef kimseye...
Yaw baska isiniz yokmu sizin o diyor ondan duydum su diyor bundan duydum o onu soyledi bu bunu soyledi yeter yaw hep birbirine benzer konular baydi artik cidden. oynamayin kardesim silah zoruylami oynatiyorlar size bu oyunu
Oyunu bırakma konusunda zaten şuan pasif oynuyorum.Gmlerde bize bakıp gülüyordur şuan.5 Dk girip kafa dağıtacak bi oyununuz vardı onuda bırakmadınız. Bırakın forumdan kafa dağıtak biraz.
Konuşmalar ortada bu arada ne tahmin ne uydurma...
Tartışma yapmıcam konu kapanmasın boşuna ...
Rivalxmelodi yazdı:Yönetim oyunu bir köşeye atmış değil arkadaşlar. Onlar bizim halimizden anlıyor. Ttnet e bizim isyanlarımızı defalarca söylediler. Ama ttnet izin vermiyor. İşyeri politikası denen şey yüzünden açıklama yapamıyorlar. Aralık ayının sonunu bekleyin. 1.5 ay daha sabredin
Rivalxmelodi yazdı:Yönetim oyunu bir köşeye atmış değil arkadaşlar. Onlar bizim halimizden anlıyor. Ttnet e bizim isyanlarımızı defalarca söylediler. Ama ttnet izin vermiyor. İşyeri politikası denen şey yüzünden açıklama yapamıyorlar. Aralık ayının sonunu bekleyin. 1.5 ay daha sabredin
2016 Geldiğinde bir şey olmazsa alırım carını
Ben sizlerin halinden çok iyi anlıyorum ve bunu defalarca açık bir şekilde ifade ettim zaten. Gerisi TTNET'in elinde.