Gamex
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Re: Gamex
Zifan Dalga Mi Geciyorsun Oyun Kapandi De Alisalim . Standimiz olacakmi olmuyacakmi Bu oyunda sadece bir gm tanirim CaptainATX.Altini Cizerek Soyluyorum.
DuMaNisTT yazdı:15 Aralik 2015 :ugeek:
viewtopic.php?f=46&t=122923 >> demiştin daha önce :evil: bi ddiğinde bi dediğini tutsun liseli troll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
Birllikte olucak gönül bulamaycaksınız yakında...Zifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Standımız olsun ya da olmasın bir şekilde her sene Gamex te buluşuyoruz. Bu sene de gelecek olanlar ile illaki karşılaşırız: ) Gönüller bir olsun : )
Dükkanda herşeyi satmasını biliyorsunuz ama bi stand açacaz demeye gücünüzmü yetmicek...Oyunda yardım toplayak hesap no gönderin...

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Tarihi geri cektigimin umarim farkindasindir. 15 Aralik 2015 !Burak8154 yazdı:DuMaNisTT yazdı:15 Aralik 2015 :ugeek:viewtopic.php?f=46&t=122923 >> demiştin daha önce :evil: bi ddiğinde bi dediğini tutsun liseli troll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
Bırak bu işleri değişik seni .. Yakında 14 Mart 2016 demeye başlarsın :twisted: liseli ergen seniDuMaNisTT yazdı:Tarihi geri cektigimin umarim farkindasindir. 15 Aralik 2015 !Burak8154 yazdı:DuMaNisTT yazdı:15 Aralik 2015 :ugeek:viewtopic.php?f=46&t=122923 >> demiştin daha önce :evil: bi ddiğinde bi dediğini tutsun liseli troll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Yazdiklarimi arastirmaya devam et.Burak8154 yazdı:Bırak bu işleri değişik seni .. Yakında 14 Mart 2016 demeye başlarsın :twisted: liseli ergen seniDuMaNisTT yazdı:Tarihi geri cektigimin umarim farkindasindir. 15 Aralik 2015 !Burak8154 yazdı:DuMaNisTT yazdı:15 Aralik 2015 :ugeek:viewtopic.php?f=46&t=122923 >> demiştin daha önce :evil: bi ddiğinde bi dediğini tutsun liseli troll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
Liseli Ergen mi :mrgreen: bi ara seninle ozelden konusalim
Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Tartışma taraftarlarına benzer tutumlarını sürdürmeleri halinde cezai işlem uygulanacaktır. Bilginize.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!